- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Bir de bunu koşa koşa size mi anlattı. Eski erkek arkadaşım olurdu bunu bana yapsaErkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Meslek grubunu incitmek istemediğim için yazmadim ama. Gayet üni mezunu olmak gerekiyor ve kutsal bir meslek.Direk bitirirdim.o soyledide sevgilin sana bunu nasil soyledi.yuh. ne is yapiyorsunuz acaba.
Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Kutsal meslek tanımımda hukuk ve tıp ve öğretmenlik var ama bunlar içinde hafif meşrep denilmez herhalde o kadar kendilerini kaybetmiş olamazlar değil mi?Meslek grubunu incitmek istemediğim için yazmadim ama. Gayet üni mezunu olmak gerekiyor ve kutsal bir meslek.
Bankada calismiyorum onu rastgele seçtim. Ama ne olursa olsun hiçbir meslek grubu bu ithamı hak etmezdiAnlatmasına yanın. Bankada çalışıyormuşsunuz. Erkek arkadaşınızın babasının: İnsanlarla iletişim kurup, konuşulması gereken mesleklerde çalışan insanların tamamı için tuhaf fikirleri var demek ki.
Kelimenin gerçek anlamını baba- oğul, ikisi de bilmiyor mu ?
Yanlis anlamayinda.ben hemsireyim mesela eskilerden bir laf varmis hemsireden kari olmaz diye.baska birisi icin duymustumda sonrasinda geberiyorlardi kapisinda bize baksin diye.insanlar cok tuhaf gercekten.Meslek grubunu incitmek istemediğim için yazmadim ama. Gayet üni mezunu olmak gerekiyor ve kutsal bir meslek.
Erkek arkadaşım dalga geçerek söyledi bu nasıl bakış açısı ya falan dedi ama yine de bana söylemesi bilmiyorumKutsal meslek tanımımda hukuk ve tıp ve öğretmenlik var ama bunlar içinde hafif meşrep denilmez herhalde o kadar kendilerini kaybetmiş olamazlar değil mi?
Erkek arkadaşım dalga geçerek söyledi bu nasıl bakış açısı ya falan dedi ama yine de bana söylemesi bilmiyorum
Yani eskilerden böyle bir laf olduğunu bilmiyordum acikcasi. Ben ilk kez karsilasiyorum. Madem öyle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, meslektaşiz.. böyle bir şeyi ilk kez duyuyorumYanlis anlamayinda.ben hemsireyim mesela eskilerden bir laf varmis hemsireden kari olmaz diye.baska birisi icin duymustumda sonrasinda geberiyorlardi kapisinda bize baksin diye.insanlar cok tuhaf gercekten.
Yani eskilerden böyle bir laf olduğunu bilmiyordum acikcasi. Ben ilk kez karsilasiyorum. Madem öyle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, meslektaşiz.. böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?