Erkek arkadaşımın babasının yaptığı yorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam direkt iftira atmış. Peki siz nasıl bir cevap verdiniz ona? Umarım ağzının payını vermişsinizdir.

Adam direkt iftira atmış. Peki siz nasıl bir cevap verdiniz ona? Umarım ağzının payını vermişsinizdir.
Olay çıkardım. Ağzımdan neler çıktı hatirlamiyorum bile. Bunu gelip bana söylemeye utanmıyor musun dedim son olarak

İki gün sonra ailesinde her söyleneni kırılır misiniz diye düşünmeden size yetiştirecek ve hiç çekilmiyor böyleleri . Yol verin gitsin

Seni böyle görüyorsa bu aile ile yapamazsın.Ayrilmani tavsiye ederim.

İkisine de yanmayın, basın tekmeyi bu densizlere.

Kutsal meslek tanımımda hukuk ve tıp ve öğretmenlik var ama bunlar içinde hafif meşrep denilmez herhalde o kadar kendilerini kaybetmiş olamazlar değil mi?
Kutsal olunca sadece aklınıza bu meslekler mi geldi askerlik, polislik gibi daha çok meslek var kutsal ve saygıdeğer

Bence sevgilin senin böyle böyle işlerin var mı diye ağzını arıyor. Bence babası böyle bir şey demedi. Kendi fikrini babasının fikri gibi söylüyor. Erzurumluları tanırım. Bu olay kesinlikle böyle. Oranın erkekleri kadınlara böyle bakar. Kesinlikle ayrıl o kadar söylüyorum. Evlenince bu lafları herkesten duymak istemiyorsan tabi

Kutsal olunca sadece aklınıza bu meslekler mi geldi askerlik, polislik gibi daha çok meslek var kutsal ve saygıdeğer

Ona bakarsanız bütün meslekler kutsaldır. Ama genel olarak halk arasında doktorlar için kullanılır kutsal meslek tanımı. Hanımefendi de hemşireymiş zaten.

İkisi de sapık , ayrıl kaç
Böyle şeyler düşünen iğrenç erkeklerin de soyu tükenir umarım şerefsizler

Sevgilinizden ayrılmalısınız. Benim iki ilişkimde de aileler mesleğime saygı duymadılar, oğulları belli etmese de onların da beynine girdiler. Bana yatay geçiş vs yapman mümkün mü bile diyen oldu:) yol verdim bu bebelere. Şuan ikisi de benden daha az gelire sahip. Anne babalarının malından mülkünden medet umuyolar.

Sevgiliniz ağzınızı aramış bence. Bilerek söylemiş yoksa aklı başında kimse babasının ettiği o lafi gelip size söylemez. Size söylemek şöyle dursun,babasına tepki verirdi ne diyorsun diye.

Ben de bu adam gibi konuşanları çok duymuştum,eskiden beri hem hemşirelere söylerler hem de ptt çalışanlarına. Ne kadar saçma. Ama daha da saçma olan da erkek arkadaşınızın bunu size anlatması.

Hadi babası bunu söyledi seninki gelip ne yetiştiriyor .

Maalesef ben de hissettim. Hadi bana öyle bir şey söyle ki bunun doğru olmadığına ikna et beni der gibiydi sanki içten içe
Hala erkek arkadaşınız mı? Siz bunun üzerine bir şey demediniz mi?

Yoksa trollemek için hesap açar açmaz böyle bir konu mu açtınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…