- 27 Ekim 2017
- 3.848
- 15.849
- 208
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Adam direkt iftira atmış. Peki siz nasıl bir cevap verdiniz ona? Umarım ağzının payını vermişsinizdir.Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Olay çıkardım. Ağzımdan neler çıktı hatirlamiyorum bile. Bunu gelip bana söylemeye utanmıyor musun dedim son olarakAdam direkt iftira atmış. Peki siz nasıl bir cevap verdiniz ona? Umarım ağzının payını vermişsinizdir.
İki gün sonra ailesinde her söyleneni kırılır misiniz diye düşünmeden size yetiştirecek ve hiç çekilmiyor böyleleri . Yol verin gitsinErkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Seni böyle görüyorsa bu aile ile yapamazsın.Ayrilmani tavsiye ederim.Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Kutsal olunca sadece aklınıza bu meslekler mi geldi askerlik, polislik gibi daha çok meslek var kutsal ve saygıdeğerKutsal meslek tanımımda hukuk ve tıp ve öğretmenlik var ama bunlar içinde hafif meşrep denilmez herhalde o kadar kendilerini kaybetmiş olamazlar değil mi?
Kalkıp askere polise hafifmeşrep demez diye düşündüm.Kutsal olunca sadece aklınıza bu meslekler mi geldi askerlik, polislik gibi daha çok meslek var kutsal ve saygıdeğer
Kutsal olunca sadece aklınıza bu meslekler mi geldi askerlik, polislik gibi daha çok meslek var kutsal ve saygıdeğer
Böyle bir durum yaşasam babam adına utanır dile getiremezdim ağzımdan çıkmazdı o kelimeler ya
Hala erkek arkadaşınız mı? Siz bunun üzerine bir şey demediniz mi?Maalesef ben de hissettim. Hadi bana öyle bir şey söyle ki bunun doğru olmadığına ikna et beni der gibiydi sanki içten içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?