- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Annem 40 yıllık hemşire vallahi bende ilk defa duyuyorum. Hadsize baksen. Artık beyninde ne filmler oynuyorsa beyinsizin.Yani eskilerden böyle bir laf olduğunu bilmiyordum acikcasi. Ben ilk kez karsilasiyorum. Madem öyle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, meslektaşiz.. böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum
Onun icin sordum bazi zihniyetler bu kafada cunku sebebini burda anlatmam hos olmazda.bu tipler soyle tipler yanliz sunu diyeyim bir kadin bir erkegin sadece munasebet acisindan bir muhabbeti olur sadece.yani durumu ozetlersem bu.bosver canm benim agir konusmusYani eskilerden böyle bir laf olduğunu bilmiyordum acikcasi. Ben ilk kez karsilasiyorum. Madem öyle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, meslektaşiz.. böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum
Kesinlikle. Çok ağrıma gitti. Namusumla parami kazanan biriyim ve benim gibi çevremdeki diğer meslektaşlarim.Kendinize bir iyilik yapın ve bundan sonraki hayatınız için bu tuhaf aileyi derhal hayatınızdan çıkarın.
Adam büyük ihtimalle cahil ve pavyoncu yaşlı adamlardan profil buKesinlikle. Çok ağrıma gitti. Namusumla parami kazanan biriyim ve benim gibi çevremdeki diğer meslektaşlarim.
Lütfen yapın bu dediğimiz şeyi.Kesinlikle. Çok ağrıma gitti. Namusumla parami kazanan biriyim ve benim gibi çevremdeki diğer meslektaşlarim.
yani eskiden vardıYani eskilerden böyle bir laf olduğunu bilmiyordum acikcasi. Ben ilk kez karsilasiyorum. Madem öyle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, meslektaşiz.. böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum
Hemşire olduğunu tahmin ettim. Şaka mı! Adamın zihniyetine yanmadan önce, evet, bunu gelip size söylemesine yanın. Ne desem bilemedim...Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Ama bir ihtiyaç olsa gel ignemi yap, serum tak derler. Ben seve seve herkese koşarım o ayrı, ama bu ithamı neden hak ettik hala tam oturmadi bendeOnun icin sordum bazi zihniyetler bu kafada cunku sebebini burda anlatmam hos olmazda.bu tipler soyle tipler yanliz sunu diyeyim bir kadin bir erkegin sadece munasebet acisindan bir muhabbeti olur sadece.yani durumu ozetlersem bu.bosver canm benim agir konusmus
Canm benim bu is para isi zaten degil anlatmama gerek yok.simdiki nesilde boyle bir soylem yokta eskilerden bu laf.duymuslugum cok.Kesinlikle. Çok ağrıma gitti. Namusumla parami kazanan biriyim ve benim
Böyle bir durum yaşasam babam adına utanır dile getiremezdim ağzımdan çıkmazdı o kelimeler yaErkek arkadaşım dalga geçerek söyledi bu nasıl bakış açısı ya falan dedi ama yine de bana söylemesi bilmiyorum
Ben de aynısını düşündüm tam olarak. Böyle bir yorumu Allah korusun babam birine yapsa bırak başka birine söylemeyi kendim bile çok üzülürdüm çok utanirdimBöyle bir durum yaşasam babam adına utanır dile getiremezdim ağzımdan çıkmazdı o kelimeler ya
Banka mı? Bankacılar ne alaka hafif meşrep. Bende barmen falan sandım konu sahibini ki onlara bile denemez. Gayet düzgün barmen kız arkadaşım var. İşini yapıp evine döner işinde de çok iyi üstelik. Ama banka ne mana yahu?Anlatmasına yanın. Bankada çalışıyormuşsunuz. Erkek arkadaşınızın babasının: İnsanlarla iletişim kurup, konuşulması gereken mesleklerde çalışan insanların tamamı için tuhaf fikirleri var demek ki.
Kelimenin gerçek anlamını baba- oğul, ikisi de bilmiyor mu ?
Ohooo tabi hic olmadi bi sira aliver.gogsu kabara kabara en omden muayne olurlar.o ayri.meyilli olan tiplerde iste bunlar doktorlarla orda hastanrdr gece gunduz flan filan anlatmak istemiyorum ama daha agir bir lafi bile duydu kulaklarimAma bir ihtiyaç olsa gel ignemi yap, serum tak derler. Ben seve seve herkese koşarım o ayrı, ama bu ithamı neden hak ettik hala
Kurban olsunlar hemşirelere..onlar olmasa ne yapardık bilmiyorum..kan ,idrar, bebeklerimizin aşıları ..v.s hep onlara emanet..o terbiyesiz aile ile tüm iletişiminizi kesersiniz umarımKesinlikle. Çok ağrıma gitti. Namusumla parami kazanan biriyim ve benim gibi çevremdeki diğer meslektaşlarim.
Ah hocam isleri dusene kadar kotuyuz dusuncede eh iste.malesef durum bu.hele su devirde kadir kiymet isi hic yok.yinede butun mesleltaslarim iyilerle karsilastirsin rabbim.Dogumhanede annelerimizin yaninda Ebe hanımların var aramızdan önce onların eline doğuyoruz ölürken yogun bakimlarda acillerde hemşire hanımların elindeyiz
Bu nasıl bur küstahlıktır ben bir doktor bir kadın bir anne en çok da bur insan olarak utandım sadece bir insan olarak iyi düşünün derim bu arada formdaki bütün sağlık personeli arkadaşlarımı bu kutsal görevinden dolayı ayakta alkışlıyorum
Gece gece sinir oldum
Bu nasıl bir hayal dünyası çalışmaktan adımızı unutuyoruz ,eve gitsek de uyusak diye saat sayıyoruz çoğu zaman yorgunluktan. Boyle fantezilerin en olmayacağı yerdir hastanelerdoktorlarla orda hastanrdr gece gunduz flan filan anlatmak istemiyorum ama daha agir bir lafi bile duydu kulaklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?