- 5 Mayıs 2018
- 508
- 334
- 103
- 31
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
O yuzden dedim ya adamin kafasi baska zihniyeti degisik.kac.yarin birgun bana ayarla bir tane diyebilir.Bu nasıl bir hayal dünyası çalışmaktan adımızı unutuyoruz ,eve gitsek de uyusak diye saat sayıyoruz çoğu zaman yorgunluktan. Boyle fantezilerin en olmayacağı yerdir hastaneler
Doğru söylüyorsunuz. Keşke toplumca daha temiz zihniyetli olsaydikO yuzden dedim ya adamin kafasi baska zihniyeti degisik.kac.yarin birgun bana ayarla bir tane diyebilir.
Evet hiç cekilmiyorlar Allah'ım sen koru yaDenk gelmissindir belki kac yildir bu meslektesin. BIlmiyorum da.lakayit boyle civik yazilan hasta tipleri.heh iste bu onlardan.
ehBu nasıl bir hayal dünyası çalışmaktan adımızı unutuyoruz ,eve gitsek de uyusak diye saat sayıyoruz çoğu zaman yorgunluktan. Boyle fantezilerin en olmayacağı yerdir hastaneler
Bir de sadece kendi memleketlerinin insanlarini temiz düzgün buluyorlar. Bu da çok ilginç. (Erzurum)Amin canm benim.kac yillik iliskin ne durumdasiniz bilemiyorum ama bu zihniyette bir aile ile aile kuramazsin malesef evliligi esinle yapmiyorsun aile ile de oluyor.bugun buna laf eden yarin giydigine bir anlam yukler baska bisey bulur is farkli boyutlara varir
Bence erkek arkadaşınız da babası gibi düşünüyor ki bunu size taşımışMeslek grubunu incitmek istemediğim için yazmadim ama. Gayet üni mezunu olmak gerekiyor ve kutsal bir meslek.
Maalesef ben de hissettim. Hadi bana öyle bir şey söyle ki bunun doğru olmadığına ikna et beni der gibiydi sanki içten içeBence erkek arkadaşınız da babası gibi düşünüyor ki bunu size taşımış
Banka mı? Bankacılar ne alaka hafif meşrep. Bende barmen falan sandım konu sahibini ki onlara bile denemez. Gayet düzgün barmen kız arkadaşım var. İşini yapıp evine döner işinde de çok iyi üstelik. Ama banka ne mana yahu?
VArsa su an erzurumlu kusuruma bakmasin genelleme yapmayayim ama evet aynen oyle.eski kafalar sigara icmesin mesela basini ortsun vb. bize hizmet etsin ki bu hizmet baya hizmet kafasindalar tanidigim dostumun ailesinden biliyorum.hala kiz aramaya giden falan var kendisi bulmasin kafasina gore falan filan.yani bazi yerlerde boyle hala daha.Bir de sadece kendi memleketlerinin insanlarini temiz düzgün buluyorlar. Bu da çok ilginç. (Erzurum)
Hemşire mi hafifmesrep ??? E yuh ama ya.. hastaneye yatsa Hemşire kızım diye dolanır ama pesindeKonu sahibi hemşire; erkek arkadaşı ise kötü zihniyetli birisiymiş.
Mesleklere ve insanlara tuhaf yakıştırmalar yapan erkek arkadaşının babasında ve bu konuşmayı aktaran erkek arkadaşta sorun var.
Malesef bu tipler hemsire kizim diye dolanmiyor.yap isin degilmi kafasindalar biraz daha hafifse hastaligi fellik fellik bakiniyorlar.sanildigi kadar kolay seylerle mucadele edilimiyor malesef.devir berbat.Hemşire mi hafifmesrep ??? E yuh ama ya.. hastaneye yatsa Hemşire kızım diye dolanır ama pesinde
Sizin oradaki iyi niyetinizi anlayabilmek bile vizyon meselesi aslinda. Herkes her şeyi hak etmiyor ama işte..VArsa su an erzurumlu kusuruma bakmasin genelleme yapmayayim ama evet aynen oyle.eski kafalar sigara icmesin mesela basini ortsun vb. bize hizmet etsin ki bu hizmet baya hizmet kafasindalar tanidigim dostumun ailesinden biliyorum.hala kiz aramaya giden falan var kendisi bulmasin kafasina gore falan filan.yani bazi yerlerde boyle hala daha.
Hele nedirsen gardas dedinmi tamam bu durusttur merttir kalanini at cope
.komsum bu dostum dedigim cok severim gebeydi kendisi memur eside gurbetteyiz yani neyse annesi geldi dogumdan konu acildi dedimki sen hic dusunme ben burdayim saat kac olursa olsun giderim bisey olursa falan diye.dediki ben ölmedim daha.ben sok.20 saat yol var yani ne bileyim gelene kadar yardimci olurum demek istemistim.
Sonrasinda bir dusuk bir dogum yapti tabi hep yanindaydim elime dogdu bebek eski calistigim yerde cokta konforlu yapti dogumunu arkadaslarim falan ilgilendi baya.
Binbir allah razi olsun demeler.e tamamda basta neden boyle konstun.
Bide erzurumlularsa arkana bile bakmadan kac.komsum dedigim kendide erzurumlu diyorki aman diyeyimMaalesef ben de hissettim. Hadi bana öyle bir şey söyle ki bunun doğru olmadığına ikna et beni der gibiydi sanki içten içe
İkisine de .. haydi amca genellemeleri seven yaşlı biri desek ,hoş görsek ,art niyet aramasak erkek arkadaşın ? Bunu sana niye söylüyor ? Ya ayrılmak istiyor bunu bahane edecek ,ya ağzı gevşek biriErkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Hemşireler için böyle derlerdi eskiden, 90lı yıllarda diyeyim. Seksi görünmek için hemşire üniforması kullananlar vardı filmlerde, mini etekli ve elinde enjektörlü hemşirelermesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?