Erkek arkadaşımın babasının yaptığı yorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kesim nobetli calisiyor gece gunduz belli degil kafasinda olmaz diyor bir kesimde bahsetmeye calistigim durumdan.uzgunum ama boyle.eni sonu da elimize dusuyorlar bizde bu tiplere el bebek gul bebek bakiyoruz.

Bu nasıl bu üslup yaaa ben bir genç kıza kabul edemem kalkmış hemşire hanımlara laf söylüyor o küçumsedikleri hemşireler çocuk yaşta yatılı okullarda meslek öğrendi hem çalışıp hem üniversite okudu ben çalıştığım yerde çok gördüm nasıl bir kafa arkadaşlar nere nezunu ne iş yapar nasıl bir kibirdir

Denk gelmissindir belki kac yildir bu meslektesin. BIlmiyorum da.lakayit boyle civik yazilan hasta tipleri.heh iste bu onlardan.

Amin canm benim.kac yillik iliskin ne durumdasiniz bilemiyorum ama bu zihniyette bir aile ile aile kuramazsin malesef evliligi esinle yapmiyorsun aile ile de oluyor.bugun buna laf eden yarin giydigine bir anlam yukler baska bisey bulur is farkli boyutlara varir

Bu nasıl bir hayal dünyası çalışmaktan adımızı unutuyoruz ,eve gitsek de uyusak diye saat sayıyoruz çoğu zaman yorgunluktan. Boyle fantezilerin en olmayacağı yerdir hastaneler
eh
öyle insanlar var ki
hele ki eski nesilde
kadın-erkek bir arada olup da aralarında bir münasebet olamayacağına inanamazlar... boşuna kendini üzme, anlatmaya da çalışma.

ben biyoloğum bizim eski laboratuar yönetmeliklerimizde kadın-erkek şekilde nöbet yazılamaz deniyordu mazallah bir erkekle başbaşa kalırsak birbirimize yumuluruz...
24 saat esasıyla çalışan laboratuvarlarımız var malum
bi sürü mevzu vardı yok tek çalışan kadınsan kapıyı kapatmayacaksın
Allah'tan devlette hiç çalışmadım ve yeni nesilde de kimsede böyle kafalar yok --en azından sektörün bizim kısmında yok. bence hemşireler için de hala böyle şeyler düşünebilen toplumda eser miktarda, numunelik neandartel kalmıştır. kötü şans size denk gelmiş.

ha ama eskiler işte böyleydi..
unutmam seneler evvel okumuş bir büyüğümüz amcasına şey demişti
"emmi ben kadın bir arkadaşımla dünyanın bir ucuna gider, dokunmadan geri gelirim, ama sen şurdan kaneli aşamazsın" (sokağın sonunda 150 metre ileride su kanalı geçiyor)

erkek arkadaşınız nasıl bir düşüncesizmiş ki gelmiş bir de size bunu anlatmış, o kısım da ayrı bir sıkıntı.

Bir de sadece kendi memleketlerinin insanlarini temiz düzgün buluyorlar. Bu da çok ilginç. (Erzurum)

Bence erkek arkadaşınız da babası gibi düşünüyor ki bunu size taşımış
Maalesef ben de hissettim. Hadi bana öyle bir şey söyle ki bunun doğru olmadığına ikna et beni der gibiydi sanki içten içe

Konu sahibi hemşire; erkek arkadaşı ise kötü zihniyetli birisiymiş.

Mesleklere ve insanlara tuhaf yakıştırmalar yapan erkek arkadaşının babasında ve bu konuşmayı aktaran erkek arkadaşta sorun var.

Bir de sadece kendi memleketlerinin insanlarini temiz düzgün buluyorlar. Bu da çok ilginç. (Erzurum)
VArsa su an erzurumlu kusuruma bakmasin genelleme yapmayayim ama evet aynen oyle.eski kafalar sigara icmesin mesela basini ortsun vb. bize hizmet etsin ki bu hizmet baya hizmet kafasindalar tanidigim dostumun ailesinden biliyorum.hala kiz aramaya giden falan var kendisi bulmasin kafasina gore falan filan.yani bazi yerlerde boyle hala daha.
Hele nedirsen gardas dedinmi tamam bu durusttur merttir kalanini at cope
.komsum bu dostum dedigim cok severim gebeydi kendisi memur eside gurbetteyiz yani neyse annesi geldi dogumdan konu acildi dedimki sen hic dusunme ben burdayim saat kac olursa olsun giderim bisey olursa falan diye.dediki ben ölmedim daha.ben sok.20 saat yol var yani ne bileyim gelene kadar yardimci olurum demek istemistim.
Sonrasinda bir dusuk bir dogum yapti tabi hep yanindaydim elime dogdu bebek eski calistigim yerde cokta konforlu yapti dogumunu arkadaslarim falan ilgilendi baya.
Binbir allah razi olsun demeler.e tamamda basta neden boyle konstun.

Konu sahibi hemşire; erkek arkadaşı ise kötü zihniyetli birisiymiş.

Mesleklere ve insanlara tuhaf yakıştırmalar yapan erkek arkadaşının babasında ve bu konuşmayı aktaran erkek arkadaşta sorun var.
Hemşire mi hafifmesrep ??? E yuh ama ya.. hastaneye yatsa Hemşire kızım diye dolanır ama pesinde

Hemşire mi hafifmesrep ??? E yuh ama ya.. hastaneye yatsa Hemşire kızım diye dolanır ama pesinde
Malesef bu tipler hemsire kizim diye dolanmiyor.yap isin degilmi kafasindalar biraz daha hafifse hastaligi fellik fellik bakiniyorlar.sanildigi kadar kolay seylerle mucadele edilimiyor malesef.devir berbat.

Sizin oradaki iyi niyetinizi anlayabilmek bile vizyon meselesi aslinda. Herkes her şeyi hak etmiyor ama işte..

İkisine de .. haydi amca genellemeleri seven yaşlı biri desek ,hoş görsek ,art niyet aramasak erkek arkadaşın ? Bunu sana niye söylüyor ? Ya ayrılmak istiyor bunu bahane edecek ,ya ağzı gevşek biri

mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş.
Hemşireler için böyle derlerdi eskiden, 90lı yıllarda diyeyim. Seksi görünmek için hemşire üniforması kullananlar vardı filmlerde, mini etekli ve elinde enjektörlü hemşireler Gerçek hayatta öylesine denk gelmemiştim, zaten o zamanlar çocuktum.

Yaşınız küçükse duymamış olmanız normal. Yaptığı da terbiyesizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…