Erkek arkadaşımın başka kızlarla olan rahat iletişimi

Hayır, bu olayı fazla rahat buluyorum. Bu bir örnek; sonuçta orada bebek yatırırken hiçbirşey olacağı yok. Ama adamın bu rahatlığı yarın birgün başka durumlarda başımıza bir dert açar mı, onun önünü almaya çalışıyorum sadece.
Ben de sana diyorum ki çok zor. Bu adam rahat, kişiliği böyle. Değişmesi çok mümkün değil. Belki göstermelik değişir. Ama yine eski haline döner. İlişkiniz çok yeni. Sen adamı nasıl değiştirirm diye düşüneceğine bu adamla bir ömür geçirebilir miyim diye düşünmelisin şu durumda.

herkesin karakteri farklidir. erkek arkadasinizi degistirmeye calismayin bence. onu boyle kabul etmeye calisin. cunku degismesse siz yipranirsiniz. neticede hep boyleydi diyorsunuz. siz onu boyle sevdiniz boyle kabul ettiniz. bu saatten sonra degismesini beklemek ona haksizlik olur

Hosuma gitmeyen davreanislar bazi insanlar boyle rahatir hic tasvip etmem.. Valla senin hayatin kaldirabilirsen bunl.ar surdur iliskini cnm. Ama bn olsam uyarirdim..

Aynı şekilde düşünseydi erkek arkadaşınız yani, mesela ben başka kadınlara iltifat ettiğim gibi sen de başkalarına iltifat et, bak ben ne güzel herkesle samimiyim sen de ol, soğuk olma vs. yapabileceğinizi sanmıyorum. Bu sizin için sorun haline gelecekti. Neden onun için kendimi değiştireyim diyecektiniz büyük ihtimalle.

Şartlar eşit değil ki, sizin dediğiniz ancak benim yatak odama başka bir adamın girmesiyle kıyaslanır. Esas rahatsız olduğum konu bu, yoksa iltifata bu kadar takılmadım. O da bana "rahat ol biraz, bırak adam girsin ne var yani hatta beraber bebeği yatırın ben yokken" diyemez diye düşünüyorum.

Ben de sana diyorum ki çok zor. Bu adam rahat, kişiliği böyle. Değişmesi çok mümkün değil. Belki göstermelik değişir. Ama yine eski haline döner. İlişkiniz çok yeni. Sen adamı nasıl değiştirirm diye düşüneceğine bu adamla bir ömür geçirebilir miyim diye düşünmelisin şu durumda.

herkesin karakteri farklidir. erkek arkadasinizi degistirmeye calismayin bence. onu boyle kabul etmeye calisin. cunku degismesse siz yipranirsiniz. neticede hep boyleydi diyorsunuz. siz onu boyle sevdiniz boyle kabul ettiniz. bu saatten sonra degismesini beklemek ona haksizlik olur

Bakalım, kötü bir olaya mahal vermezse kabullenebilirim sanırım. Ama olur da bir olumsuz iş sezersem hiç uğraşmadan kapıyı gösteririm.

Hosuma gitmeyen davreanislar bazi insanlar boyle rahatir hic tasvip etmem.. Valla senin hayatin kaldirabilirsen bunl.ar surdur iliskini cnm. Ama bn olsam uyarirdim..

Bakalım ben de emin değilim kaldırabileceğimden, şimdilik artıları eksilerinden çok fazla olduğu için kaldırabiliyorum..

Ben kötü niyet sezmedim.hayat görüşü gereği hassas olup olmadığı konular sizden farklı sanırım .ben dengesiz , yılısık erkekten çok biraz saf , iyi niyetli biri diye düşündüm .çözüm aklıma gelmiyor :) çok sorun olmuyorsa değiştirmeye çalışmayın öğrenci evinde ne kadar mesafe koyabilir ki o ortamdan çıkınca illaki mesafe girer araya.her şey gönlünüzce olsun.

Ben kötü niyet sezmedim.hayat görüşü gereği hassas olup olmadığı konular sizden farklı sanırım .ben dengesiz , yılısık erkekten çok biraz saf , iyi niyetli biri diye düşündüm .çözüm aklıma gelmiyor :) çok sorun olmuyorsa değiştirmeye çalışmayın öğrenci evinde ne kadar mesafe koyabilir ki o ortamdan çıkınca illaki mesafe girer araya.her şey gönlünüzce olsun.

Sağolun :) Muhtemelen o ortamdan çıkınca, ilişkimiz resmileşince o da biraz çeki düzen verir bu davranışlarına diye düşünüyorum. Çok kıskancımdır aslında ama çok çektim bu huyumdan, ve hastalık derecesinde kıskanılmaktan. O yüzden rahat olmaya çalışıyorum; tabii değerlerimi zedelemeden.

Ben ilişkinin başlarında hasta ve ameliyata girecek eski kız arkadaşına ziyarete gönderecek kadar rahattım.
Baktım ki işler benim düşündüğüm gibi saf ve temiz yürümüyor, değiştim.
İş ortamı da ilginçti, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Adam rahat büyümüş, değişemez diye düşünerek terk ettim. Sebebi de söyledim. Kendisi "benim istediğim gibi olacağını" söyleyerek yalvardı.
Şu an sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer modunda. Abarttı yani, erkeklerle bile görüşmüyor neredeyse.

Şartlar eşit değil ki, sizin dediğiniz ancak benim yatak odama başka bir adamın girmesiyle kıyaslanır. Esas rahatsız olduğum konu bu, yoksa iltifata bu kadar takılmadım. O da bana "rahat ol biraz, bırak adam girsin ne var yani hatta beraber bebeği yatırın ben yokken" diyemez diye düşünüyorum.

İşte böyle şeyler kıyasla olmaz, ikinizin de konuşmanız lazım bu konuda öncelikle, ya onun sizi ya da sizin onu rahatlatması lazım düşünceleriniz konusunda, siz onu 4 aydır tanıyorsunuz, o onları çok daha uzun süredir tanıyor. Sizin düşüncelerinizin farkındaysa zaten öyle bir şey diyemez bence de. Derse haklı olacak değil.

Sağolun :) Muhtemelen o ortamdan çıkınca, ilişkimiz resmileşince o da biraz çeki düzen verir bu davranışlarına diye düşünüyorum. Çok kıskancımdır aslında ama çok çektim bu huyumdan, ve hastalık derecesinde kıskanılmaktan. O yüzden rahat olmaya çalışıyorum; tabii değerlerimi zedelemeden.
Başıma geldi aynı durum .o yüzden şu noktada kısıtlama getirmenin sizin ilişkinizi zedeleyecegini düşünüyorum. Bebek bir kaç aya buyur zaten resmilesmeye yakın konuyu acarsiniz :)

Ben ilişkinin başlarında hasta ve ameliyata girecek eski kız arkadaşına ziyarete gönderecek kadar rahattım.
Baktım ki işler benim düşündüğüm gibi saf ve temiz yürümüyor, değiştim.
İş ortamı da ilginçti, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Adam rahat büyümüş, değişemez diye düşünerek terk ettim. Sebebi de söyledim. Kendisi "benim istediğim gibi olacağını" söyleyerek yalvardı.
Şu an sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer modunda. Abarttı yani, erkeklerle bile görüşmüyor neredeyse.

Umarım bizimkinin de bu temizkalpliliği başımıza iş açmaz. Etrafında ona asılmaya çalışan ve birilerinin sürekli ayarlamaya çalıştığı kızlar var. Hadi hayırlısı..

Umarım bizimkinin de bu temizkalpliliği başımıza iş açmaz. Etrafında ona asılmaya çalışan ve birilerinin sürekli ayarlamaya çalıştığı kızlar var. Hadi hayırlısı..
Ancak şunu söyleyeyim, bu rahatlık tamamen geçmiyor.
Karakter sonuçta ne derece kasabilir?
Bir ortama girince hemen bir cıvıklaşma...
Kötü niyet değil biliyorum ama kadın doğum merkezinde çalışıyor diye bayan iş arkadaşına korunma yöntemini soruyor misal...Ben yine bir şey demiyorum ama bana hoş gelmiyor, bazı sınırlar olmalı da buna da şükür :)

Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda söz yapacağımız bir erkek arkadaşım var, eski konularımdan bakmak isterseniz çetrefilli bir yolla birbirimize güvenmiş ve sağlam bir ilişkiye başlamıştık. Çok şükür de sağlam ilerliyoruz.

Ancak eski hayatında öğrenciliği dibine kadar yaşayıp, kızlarla içli dışlı yaşamış olan biri ve şu an halen öğrenci evinde kaldığı için arkadaş grubundaki kızlarla ve çevresindeki yeni evli hanımlarla çok içli dışlı. Bu huyundan onu olgunlukla nasıl vazgeçirebileceğim konusunda taktik verebilir misiniz?

Birkaç örnek vereyim. Örneğin abi ve abla dediği bir çift var, bunların bir de bebeği var. Benimki sık sık onlara ziyarete gidiyor, ailemden biri gibiler diyor. Benimki bebekli kadına yardım edeyim diye kadının yatak odasına kadar gidip bebeği yatırmaya yardımcı oluyor, yani mahrem-namahrem ilişkisini kuramıyor. Ben bunu hiç uygun bulmuyorum ve evlendiğimizde asla başkalarını (hele yabancı bir adamı) yatak odama sokmam, onun da bunu yapmasını istemiyorum.

İkinci örnekse, en yakın arkadaşının kız arkadaşına çok iltifat etti geçen gün ben yanındayken. Çift olarak özel bir güne katıldık, bana etmediği iltifatı kıza etti resmen "saçın harika olmuş, kolyen çok güzelmiş" vb. Ben kıskanç gözükmemek için hiç konusunu açmıyorum bunun, olayı taktikle çözmek istemiyorum ama uygun bulmadım bu durumu da. Yanında kendi kız arkadaşı varken başkasına iltifat etmemeli bence.

Bana karşı da tatlı dil ve iltifatta çok cömerttir, ilgisi had safhada ama yavaş yavaş kızlarla bu içli dışlılığı azaltsın istiyorum. Ben bu konularda çok dikkatliyimdir, o ise kız erkek çok rahat bir hayat sürmüş şimdiye kadar.

Tatlı dilli taktikleriniz alınır hanımlar :)
Sizde aynısını yapın, yanınızdaki başka bir erkek arkadaşına bu gömleğin renk tonu sana çok yakışmış,
Bu renkler seni açıyor felan de bakalım ne yapıcak..
Eğer tepki yoksa sıkıntı bu diyim ben sana !!

Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda söz yapacağımız bir erkek arkadaşım var, eski konularımdan bakmak isterseniz çetrefilli bir yolla birbirimize güvenmiş ve sağlam bir ilişkiye başlamıştık. Çok şükür de sağlam ilerliyoruz.

Ancak eski hayatında öğrenciliği dibine kadar yaşayıp, kızlarla içli dışlı yaşamış olan biri ve şu an halen öğrenci evinde kaldığı için arkadaş grubundaki kızlarla ve çevresindeki yeni evli hanımlarla çok içli dışlı. Bu huyundan onu olgunlukla nasıl vazgeçirebileceğim konusunda taktik verebilir misiniz?

Birkaç örnek vereyim. Örneğin abi ve abla dediği bir çift var, bunların bir de bebeği var. Benimki sık sık onlara ziyarete gidiyor, ailemden biri gibiler diyor. Benimki bebekli kadına yardım edeyim diye kadının yatak odasına kadar gidip bebeği yatırmaya yardımcı oluyor, yani mahrem-namahrem ilişkisini kuramıyor. Ben bunu hiç uygun bulmuyorum ve evlendiğimizde asla başkalarını (hele yabancı bir adamı) yatak odama sokmam, onun da bunu yapmasını istemiyorum.

İkinci örnekse, en yakın arkadaşının kız arkadaşına çok iltifat etti geçen gün ben yanındayken. Çift olarak özel bir güne katıldık, bana etmediği iltifatı kıza etti resmen "saçın harika olmuş, kolyen çok güzelmiş" vb. Ben kıskanç gözükmemek için hiç konusunu açmıyorum bunun, olayı taktikle çözmek istemiyorum ama uygun bulmadım bu durumu da. Yanında kendi kız arkadaşı varken başkasına iltifat etmemeli bence.

Bana karşı da tatlı dil ve iltifatta çok cömerttir, ilgisi had safhada ama yavaş yavaş kızlarla bu içli dışlılığı azaltsın istiyorum. Ben bu konularda çok dikkatliyimdir, o ise kız erkek çok rahat bir hayat sürmüş şimdiye kadar.

Tatlı dilli taktikleriniz alınır hanımlar :)

Erkek arkadaşınızın davranışlarında bir tuhaflık göremedim ben. Ne güzel nazik bir insanmış, arkadaşlarıyla da arası iyi, güzel ve samimi ilişkiler kurmuş çervesindekilerle.

Ancak şunu söyleyeyim, bu rahatlık tamamen geçmiyor.
Karakter sonuçta ne derece kasabilir?
Bir ortama girince hemen bir cıvıklaşma...
Kötü niyet değil biliyorum ama kadın doğum merkezinde çalışıyor diye bayan iş arkadaşına korunma yöntemini soruyor misal...Ben yine bir şey demiyorum ama bana hoş gelmiyor, bazı sınırlar olmalı da buna da şükür :)

Ay yok yok, bu tür birşeyleri asla yok. Cinsel konuda espri yapmaz, konu açmaz hele bayanların yanında. Yani cıvıklık yok da işte ne bileyim, bana ters gelen içli dışlı ilişkiler var. Onda da aile gibi görüyorum onları diyor.

Sizde aynısını yapın, yanınızdaki başka bir erkek arkadaşına bu gömleğin renk tonu sana çok yakışmış,
Bu renkler seni açıyor felan de bakalım ne yapıcak..
Eğer tepki yoksa sıkıntı bu diyim ben sana !!

Uygun bulmadığım birşeyi deneme amaçlı da olsa yapmam. Ama tepki konusunda şu örnek olabilir; facebookta bana yorum yazanları falan hemen soruyor kim o, nerden tanıyorsun diye.

Valla daha iki dk önce senin eski konun geldi aklıma.
Ne yaptı acaba, hala iyi ilerliyor mu diye düşündüm.
Bir derdim vara tıkladım karşımda ilk konu senin :)

Bence başkasının yatak odasına kadar girmesi konusunda karşı tarafın da rahatlığı söz konusu.
Kadın düşünmeli bunu her şeyden evvel.

Erkek arkadaşın da rahat evet ama karşı taraf tanımış bu rahatlığı..

Nasıl çözülür bilemiyorum. Bakış açısı bu. Ona bunları anlatsan bunda rahatsız olacak ne var?
O benim çok yakınım der geçer.

Ben de olsam çok rahatsız olurum. Öyle ortamlara birlikte gitmeye çalışırım bir süre.
Harekete geçeceği zaman öne atılırım ki anlasın bir şeyleri..

Bu anlattıkların beni acayip soğuturdu.
Taktikle olacak iş değil laubalilik resmen, ne demek benim yanımda el kızına iltifat ! kan alırım kan!!! :KK59:

Uygun bulmadığım birşeyi deneme amaçlı da olsa yapmam. Ama tepki konusunda şu örnek olabilir; facebookta bana yorum yazanları falan hemen soruyor kim o, nerden tanıyorsun diye.

Tanıdıklarınıza ve tanımadıklarınıza tepkisi nasıl? Atıyorum akrabanın yorumuyla, iş arkadaşınızın yorumu veya kardeş gibi gibi gördüğünüz bir tanıdığınızın yorumunu aynı kefeye mi koyuyor? Koyuyorsa sorun var, koymuyorsa sınırları öğrenmeye çalıştığını anlayabiliriz sorduğu için. Öyleyse aile gibi görüyorum lafına da inanmak durumundasınız, ama sizin henüz aile gibi görmediğiniz ortada. İkinizin de rahatsız olacağınız bir şeye aynı tepkiyi verebiliyorsanız, sorun yok. Yılışık iş arkadaşı sizin için de yılışıktır onun için de. Siz de aile gibi görmek durumunda değilsiniz şimdiden kimseyi, tanırsanız belki görürsünüz veya görmessiniz ama konuşmadıkça biriktiren siz olursunuz.

Sizi çok iyi anliyorum arkadasim benzer sorunları ben de yasiyorum.ben önce biraz sabrettim ama sonra dayanamadim konuştum. Bir değişiklik bekledim ama çok fazla değişiklik yok. Bu geçmişten gelen bir aliskanlik ve bundan vazgecmelrri de zor oluyor. Bir de bu karakter meselesi diye düşünüyorum. Siz de düşüncelerinizi şimdiden acikca söyleyin bunun sizin için yanlis olduğunu bu şekilde davranmaya devam ederse iyi niyetinden şüphe etmeye baslayacaginizi söyleyin. Konusmazsaniz sürekli içinize atmak zorunda kalirsiniz ve bu sorunla kendi kendinize bogusursunuz.

Back
X