Merhaba hanımlar,
Yakın zamanda söz yapacağımız bir erkek arkadaşım var, eski konularımdan bakmak isterseniz çetrefilli bir yolla birbirimize güvenmiş ve sağlam bir ilişkiye başlamıştık. Çok şükür de sağlam ilerliyoruz.
Ancak eski hayatında öğrenciliği dibine kadar yaşayıp, kızlarla içli dışlı yaşamış olan biri ve şu an halen öğrenci evinde kaldığı için arkadaş grubundaki kızlarla ve çevresindeki yeni evli hanımlarla çok içli dışlı. Bu huyundan onu olgunlukla nasıl vazgeçirebileceğim konusunda taktik verebilir misiniz?
Birkaç örnek vereyim. Örneğin abi ve abla dediği bir çift var, bunların bir de bebeği var. Benimki sık sık onlara ziyarete gidiyor, ailemden biri gibiler diyor. Benimki bebekli kadına yardım edeyim diye kadının yatak odasına kadar gidip bebeği yatırmaya yardımcı oluyor, yani mahrem-namahrem ilişkisini kuramıyor. Ben bunu hiç uygun bulmuyorum ve evlendiğimizde asla başkalarını (hele yabancı bir adamı) yatak odama sokmam, onun da bunu yapmasını istemiyorum.
İkinci örnekse, en yakın arkadaşının kız arkadaşına çok iltifat etti geçen gün ben yanındayken. Çift olarak özel bir güne katıldık, bana etmediği iltifatı kıza etti resmen "saçın harika olmuş, kolyen çok güzelmiş" vb. Ben kıskanç gözükmemek için hiç konusunu açmıyorum bunun, olayı taktikle çözmek istemiyorum ama uygun bulmadım bu durumu da. Yanında kendi kız arkadaşı varken başkasına iltifat etmemeli bence.
Bana karşı da tatlı dil ve iltifatta çok cömerttir, ilgisi had safhada ama yavaş yavaş kızlarla bu içli dışlılığı azaltsın istiyorum. Ben bu konularda çok dikkatliyimdir, o ise kız erkek çok rahat bir hayat sürmüş şimdiye kadar.
Tatlı dilli taktikleriniz alınır hanımlar :)