Erkek arkadaşımın başka kızlarla olan rahat iletişimi

off benim sozlumde aynen anlattığın gibi, ama biraz gelişme var, kendisiyle bu konuyu konuştum ve senin hep kızlarla takılmandan nefret ediyorum dedim, cevabı ise : "onlar benim kız kardeşlerim veya ablalarım" yinede kıskanıyorum dedim ve daha dikkatli olacağım dedi ama hiç sanmıyorum
en kotusu ise, kızlarla takıla takıla kızlar hakkında herşeyi biliyor olması, adet oncesi sendromu, toka takı işini, saç baş, kıyafet, offf

Sabrına hayran kaldım ama merak ettiğim bir şey var peki siz erkeklerle samimi olsanız tepkisi ne olurdu ?

erkek arkadşnzn kötü niyetli olmadığını düşünyrm ama şahsen benim asla kabullenemyeceğim davranışlar
bu konuda açık ve net konuşun budurmdan rahatsız olduğunuzu dilegetirin ama erkek arkadaşınn huyu bu değişeceğini zannetmiyorm

Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda söz yapacağımız bir erkek arkadaşım var, eski konularımdan bakmak isterseniz çetrefilli bir yolla birbirimize güvenmiş ve sağlam bir ilişkiye başlamıştık. Çok şükür de sağlam ilerliyoruz.

Ancak eski hayatında öğrenciliği dibine kadar yaşayıp, kızlarla içli dışlı yaşamış olan biri ve şu an halen öğrenci evinde kaldığı için arkadaş grubundaki kızlarla ve çevresindeki yeni evli hanımlarla çok içli dışlı. Bu huyundan onu olgunlukla nasıl vazgeçirebileceğim konusunda taktik verebilir misiniz?

Birkaç örnek vereyim. Örneğin abi ve abla dediği bir çift var, bunların bir de bebeği var. Benimki sık sık onlara ziyarete gidiyor, ailemden biri gibiler diyor. Benimki bebekli kadına yardım edeyim diye kadının yatak odasına kadar gidip bebeği yatırmaya yardımcı oluyor, yani mahrem-namahrem ilişkisini kuramıyor. Ben bunu hiç uygun bulmuyorum ve evlendiğimizde asla başkalarını (hele yabancı bir adamı) yatak odama sokmam, onun da bunu yapmasını istemiyorum.

İkinci örnekse, en yakın arkadaşının kız arkadaşına çok iltifat etti geçen gün ben yanındayken. Çift olarak özel bir güne katıldık, bana etmediği iltifatı kıza etti resmen "saçın harika olmuş, kolyen çok güzelmiş" vb. Ben kıskanç gözükmemek için hiç konusunu açmıyorum bunun, olayı taktikle çözmek istemiyorum ama uygun bulmadım bu durumu da. Yanında kendi kız arkadaşı varken başkasına iltifat etmemeli bence.

Bana karşı da tatlı dil ve iltifatta çok cömerttir, ilgisi had safhada ama yavaş yavaş kızlarla bu içli dışlılığı azaltsın istiyorum. Ben bu konularda çok dikkatliyimdir, o ise kız erkek çok rahat bir hayat sürmüş şimdiye kadar.

Tatlı dilli taktikleriniz alınır hanımlar :)

Kac yasinda bu adam?

En en en gıcık olduğum erkek tipi canım ya .
Bir iki söyle baktın olmuyor nazik totoşuna bas tekmeyi :KK14:

bence karşınıza alıp konuşun, genel bir durum söz konusu çünkü. Taktiklerle siz yorulursunuz. Kırıcı olmadan tatlı dille hayatım bu durum beni rahatsız ediyor bak ciddi bir yola giriyoruz artık halimize tavrımıza dikkat etmeliyiz gibilerinden konuşsanız bunu iyi niyetli yapsanız bence ters tepmez. Sonuçta kötü bir durum değil ki. Ne olursa olsun bir bayanla bir erkek çok samimi olmamalı bence. Sonuçta evliliği var bunun, ilerde daha çok canınız sıkılır

Belki onu degistirmek istedigniz kadar sizin de degisime ihtiyaciniz vardir...

sizden iltifatini esirgemeyen bir sevgilinin basja bir kadina iltifatta bulunmasina tahammul edemiyorsunuz ve bunu icli disli olmak olarak nitelendiriyorsunuz...

onun ne kadar ucta oldugnu dusunuyorsaniz onun cephesinden de siz de baska bir uctasiniz...

ortayolu bulmaya bakin derim,
kimseyi 180derece degistiremeyeceginizi bilerek hareket edin...

Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda söz yapacağımız bir erkek arkadaşım var, eski konularımdan bakmak isterseniz çetrefilli bir yolla birbirimize güvenmiş ve sağlam bir ilişkiye başlamıştık. Çok şükür de sağlam ilerliyoruz.

Ancak eski hayatında öğrenciliği dibine kadar yaşayıp, kızlarla içli dışlı yaşamış olan biri ve şu an halen öğrenci evinde kaldığı için arkadaş grubundaki kızlarla ve çevresindeki yeni evli hanımlarla çok içli dışlı. Bu huyundan onu olgunlukla nasıl vazgeçirebileceğim konusunda taktik verebilir misiniz?

Birkaç örnek vereyim. Örneğin abi ve abla dediği bir çift var, bunların bir de bebeği var. Benimki sık sık onlara ziyarete gidiyor, ailemden biri gibiler diyor. Benimki bebekli kadına yardım edeyim diye kadının yatak odasına kadar gidip bebeği yatırmaya yardımcı oluyor, yani mahrem-namahrem ilişkisini kuramıyor. Ben bunu hiç uygun bulmuyorum ve evlendiğimizde asla başkalarını (hele yabancı bir adamı) yatak odama sokmam, onun da bunu yapmasını istemiyorum.

İkinci örnekse, en yakın arkadaşının kız arkadaşına çok iltifat etti geçen gün ben yanındayken. Çift olarak özel bir güne katıldık, bana etmediği iltifatı kıza etti resmen "saçın harika olmuş, kolyen çok güzelmiş" vb. Ben kıskanç gözükmemek için hiç konusunu açmıyorum bunun, olayı taktikle çözmek istemiyorum ama uygun bulmadım bu durumu da. Yanında kendi kız arkadaşı varken başkasına iltifat etmemeli bence.

Bana karşı da tatlı dil ve iltifatta çok cömerttir, ilgisi had safhada ama yavaş yavaş kızlarla bu içli dışlılığı azaltsın istiyorum. Ben bu konularda çok dikkatliyimdir, o ise kız erkek çok rahat bir hayat sürmüş şimdiye kadar.

Tatlı dilli taktikleriniz alınır hanımlar :)

Tersi durum da bende var.
Benim çevremdeki erkek arkadaşlarımla ilişkim çok rahattır. Çok samimiyizdir. Sevgilim arkadaşlarımla hangi samimiyet düzeyinde olmam gerektiğine karışsa bozulurum açıkçası.

Biz de sozlenicez yakinda kendisine çok güvenen bi tip yakisikli da dikkat çekiyor ikimizde universitedeyiz benim de tanidgm arkadaşları var onlara canim diyebiliyor kız tabi bunlar
Ben senin gbi sabrli değilim aninda uyaririm ve ise yariyor

yahu bu kadınların taktikle iş çözme
kıskanç görünmemek için ses çıkarmama, kendini bişi sanmasın diye hiç kısıtlama getirmeme vs. huyları nedir allasen..

benim sevgilimse istemediğim şeyleri söylerim ve yapamaz arkadaş yapıyosa da çektirsin gitsin. net. :KK14:

Sevgilimden bu konuda çok çektim ve bundan benim hoşlanmadığımı hatta nefret ettiğimi bile bile hazetmediğim kızlarla görüştü tam iki defa yaptı bunu ilkinde 6 ay ayrı kalıp barıştık ama hiç ders almamış ki aynı şeyi yakın zamanda tekrarlayınca benim sabrım ve ilişkimiz bitti bu da çok rahat bi insan. Bana o kız değerli bir arkadaşım diyecek kadar üç günlük kız için 3,5yıllık sevgilisini gözden çıkaracak kadar da karaktersizmiş. Baştan konuş güzelce. eğer istemediğini bile bile kendini düzeltmiyorsa henüz vakit erken iken göster kapıyı cnm. Yoksa tepene çıkıyorlar geç kalmadan önlemini al ben 3,5sene olduğu için kıyamamıştım ama senin henüz yeni hiç bu işlere girme yapına aykırıysa...

Sağolun hanımlar,

Abarttığımın farkına vardım. Sonuçta bahsettiğim bebekli kadın, 8 yıllık arkadaşının ablası; iltifat ettiği kız da 8 yıllık arkadaşı. Ha, samimi olmadığı bir kıza aynı rahatlığı gösterirse orada dur derim, ama düşününce yapacağını pek sanmıyorum.

Herkese teşekkürler :)

Kesinlikle uyarmalisiniz. Bu olayin farkli bi rengini gormus biriyim. Fazla muhabbet belli sure sonra uyarilmadikca dahada rahatlilasiyor ve guvensizlik olmasada mide bulandiran bir boyut aliyor. Bence karsiniza alip bu tarz seylerden hoslanmadiginizi soyleyebilirsiniz

Maalesef vazgeçiremezsin. Hatta sen söyledikçe onlar daha tatlı gelir ona. Erkeklerde söyle bir şey var, kendisi yanlış yaptığına karar vermedikçe ve yine kendisi sıkılmadıkça vazgeçmez.

Sağolun hanımlar,

Abarttığımın farkına vardım. Sonuçta bahsettiğim bebekli kadın, 8 yıllık arkadaşının ablası; iltifat ettiği kız da 8 yıllık arkadaşı. Ha, samimi olmadığı bir kıza aynı rahatlığı gösterirse orada dur derim, ama düşününce yapacağını pek sanmıyorum.

Herkese teşekkürler :)

Yaslariniz kac canim? Allah ömpr boyu mutlu etsin insallah

Maalesef vazgeçiremezsin. Hatta sen söyledikçe onlar daha tatlı gelir ona. Erkeklerde söyle bir şey var, kendisi yanlış yaptığına karar vermedikçe ve yine kendisi sıkılmadıkça vazgeçmez.

Evet yapısı tam da öyle.

Yaslariniz kac canim? Allah ömpr boyu mutlu etsin insallah

27 yaşındayız ikimiz de, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Aynen öyle biri, temiz kalpli ama her ortamın kalıbına girebiliyor. Çok sosyal biri, okulda kızlarla çok samimiymiş ama artık o kadar değil, olgunlaşmış nispeten. Sadece yakın çevresi kalmış.

erkekler asla dolambaçlı yollardan anlamaz düz mantıkdır onların ki emir verir gibi konuşursan inadına yapar bir konuşma yapacaksan önce kendinden başlamalısın ki olumlu geçsin konuşman mesela böyle tavırlar sergiliyorsun bana gelip anlatıyorsun sana güveniyorum ama ben böyle görmediğim için beni rahatsız ediyor seviye koyabilirmisin? kırıcıdan daha çok yapıcı konuşabilirsin buda sende olduğunu düşünüyorum ve öfke kontrolünde çok güzel.

Back
X