Erkek arkadaşımın bizde kalması

Öyle diyince sevgilin olmuyor mu?
Sadece yumuşatılmış hâli..
Sonuçta baban durumu çakar,yemez ben onu diyorum..

Ayrıca benden tavsiye,hiç bir erkeğe (babana bile) hiç bir konuda %100 güvenme..yoksa gözün kapanır ince ayrıntıları kaçırırsın..Hep tetikte olmak gerek bir yandan da..Üzgünüm ama erkekler fırsatını bulursa herşeyi yapar

Yani ayıp bişey diyorsunuz ama o hoşunuza gitmeyen şeyi cidden anlayamadım ve çok merak ediyorum. Muhtemelen sizin hoşunuza gitmeyen şey anneminde içinde var ki öyle bişey söyledi.

Anneniz büyük ihtimalle etraf ne der diye düşünüyordur.
Çünkü yaygın bir şey değil kızın erkek arkadaşının eve gelip kalması.

Güven konuya göre değişir. Beni aldatmaz, beni bırakmaz demem ama orda bir sorun çıkartmaz. Bu konuda güvenirim mesela.

Anneniz büyük ihtimalle etraf ne der diye düşünüyordur.
Çünkü yaygın bir şey değil kızın erkek arkadaşının eve gelip kalması.
Kimseye söylemeyiz ki zaten yaşadığımız yerde çok akrabamız falan yok kimse duymaz. Bir gören olsada kardeşimin arkadaşı diye düşünür heralde

Sevgilin oldugunu bilmesi bile basli basina bir olay ama sen kalkip oglani gozune gozune sokuyorsun .. Anne olmadan anlayamassin yada cok abarttim bilmiyorum ya kafana gore takil herkes ayni filirde degil sonucta bence uygun degil iste

Sevgilin oldugunu bilmesi bile basli basina bir olay ama sen kalkip oglani gozune gozune sokuyorsun .. Anne olmadan anlayamassin yada cok abarttim bilmiyorum ya kafana gore takil herkes ayni filirde degil sonucta bence uygun degil iste
Ahahhahaha yok artık 22 yaşında insanın sevgilisi olay mı kaç yaşında olacak 40 falan mı ?

Valla işte problem babanızın sevgiliniz olduğunu bilmemesi yani sonradan öğrenince ne der onu siz bileceksiniz sonuçta siz tanıyorsunuz babanızı

Valla işte problem babanızın sevgiliniz olduğunu bilmemesi yani sonradan öğrenince ne der onu siz bileceksiniz sonuçta siz tanıyorsunuz babanızı
Işte babamı tanıdığım için bu şekilde yapıyorum. Şimdi direkt ilerde bi sevgilim var desem "Kimmiş o, ne sevgilisi" falan dicek tabi içinden. Sonra tanıştırayım dicem ön yargılı bakacak olaya. Ama bu şekilde tanırsa ne kadar iyi bi insan olduğunu anlar. Ben böyle bi adım atıyorken herşeyi ölçtüm tarttım zaten.

Ben bunu öyle bir konuda tecrübe ettim ki emin olun kimse bu kadar iyi niyetli olamaz. Kimseye karşı beni kötülemez bunu yaşadım ve gördüm.

Bütün görüşlere de kapalısın be arkadaşım E madem annen sen bilirsn dedi kalsınlar o zaman sizde..Madem herşeyden bu kadar eminsin(!)

Bütün görüşlere de kapalısın be arkadaşım E madem annen sen bilirsn dedi kalsınlar o zaman sizde..Madem herşeyden bu kadar eminsin(!)
Herşeyden emin olduğumu nereden çıkardınız ? Ben size neden soruyorum. Bana gelen cevaplar bencede hoş olmaz. Ama neden. Bunu merak ediyorum. Yoksa biliyorum o çocuk gelse evime ne bana ne aileme bi zararı dokunmaz. Bunun nesinden emin olmaz ki bi insan. 4 senedir her türlü durumda yanımda olan insan az çok tanıyorum. Benim sorumu anlayamadınız sanırsam. Ama sağolun yardımcı olmaya çalıştınız.

Cunku baban sana guvense bile elin agzina dusmek istemez bekar kizinin bekar bi erkekle ayni evde kalmis olmasi.
Sebep tamamen bu. Hem yalan yok azda olsa sana guvense bile bi ara icinden gecer " acaba aralarinda bisey gectimi o gece' diye. Sana kondurmaz bunu evet. Kizisin sen. Ama damat adayinada anti pati olusur.

Erkek arkadasinla beraber yatmicaksin sonucta kalmasi cok normal.. Bende babani kandirmis gibi olacagini dusunenlerdenim... eger babanla aran iyiyse erkek arkadasinin sana biseyler hissettigini soyleyebilirsin. Boylece babanda bunu bilir ve ilerde olasi bir evlilik durumunda kendini kandirilmis hissetmez..

O kardeşimle aynı odada yatarken babamın ve annemin odasının önünden geçip benim odama gelecek arkadaşım varken aramızda bişey geçecek. Babam bence bu kadar mantıksız düşünmez. Sonuçta istesek aynı şehirdeyiz bi ev tutar birlikte yaşarız. Kimsenin de ruhu duymaz. Babam bunların farkındadır bence.

Reactions: KV_
Hoştur hoş değildir bilmem de..
Baban hiç sıcak bakmaz bu fikre..
En mantıklısı ucuz bir otel bulun yakınlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…