• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın cevabı

mavibeyazu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
7
-46
1
26
Kızlar selam sadece bir sorum var sevgilime takılmak için öylesine hep dediğim sen beni sevmiyorsun yazdım bu Arada sevmediğinden değil hatta bu kelimeyi yasakladık ama ben tatlı bi trip gibi söyledim o an o da dün babası göz ameliyatı oldu onu almaya gidiyordu hastaneye bende o ara konuşurken mesajda yazdım ama kötü bi niyetle değil her zamanki gibi takılarak söyledim sevgilimin sevgisinden eminim o an boş bulunup yazdım durduk yere neden böyle yazdın hayatım falan dedi koyun can derdinde kasap et derdinde yazmış şu an sırası değil hayatım yazmış bende ciddi olarak dememiştim kırıldım açıkçası yanlış mı düşünüyorum sizce yanlış

heralde adam hakli. yasakladigina gore sevmediği bir geyikmis. adam bunu size de belirtmis. hani guzel zamanda cilve yapin ama adam zaten babasini ameliyata götürmüş stresli sizin de diyecek lafiniz yani
bin kere hakli
Gülerek söylemiştim aslında ciddi bi şekilde değildi haklısınız

Gülerek söylemiştim aslında ciddi bi şekilde değildi haklısınız
ya gulerek söylesen de yeri mi ya? kendi babani düşün, safra kesesinde taşi, apandisti aldirsa - birsey olsa sen onlarla uğraşırken sevgilin sana gülerek cilve yapsa hosuna mi giderdi?
hani "sevgilimi kirdim diye üzüldüm" yazsan yine neyse sen bunca seyin ustune kendin kırılmışsın.
cidden sizle iliski yasanmaz.

Back
X