Erkek arkadaşımın telefonunu karistirdim

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi yeni tanıyoruz pek adetim değil ama o yanımdayken telefonunu kurcalamak istedim. Tamam dedi, normalde ortada bırakıyor zaten. Ama ne göreyim wp durumu 2 kisiye ozel paylasmis daha önce. 2 si de kız. Normalde durum da paylaşmaz, senden öncesinde dedi Sorduğumda. Ama wp durum ayarında 2 kişiyi gorur görmez telefonu elimden almak istedi bakma falan dedi. Sonra aciklamaya calisti. Ama icime bi kurt düştü kizlar. Ya benden öncesine ait degilse, zor sartlarda yürütüyoruz zaten iliskiyu, bi de güvenmek zorken boyle bi seyle karsilasmak beni irite etti. Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
Edit:Sonradan aklıma geldi, istiyosan arayim o kizlari yanında da dedi, yok dedim
Edit2: Bu bilgiyle yıkılacak yuvalar için özür dilerim

Son düzenleme:
Konudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla

Senınleyken hiç wp durum paylaşmadı mı ? Paylaştıysa şu anda birileri yoktur paylaşmadoysa doğru olma ihtimali vardır

Sinek küçük ama mide bulandırır hesabı içinize kurt düştüyse, açıklamaları ikna edici değilse yol verin gitsin

Uzak ilişki nasıl oluyor?

Ellerini tutmuyorsam, yanyana oturamıyorsa, gezemiyor, göz göze konuşamıyorsam o ilişki ilişki değildir bana göre.

Tlf karıştıran kimsenin de adeti olmuyor

Konudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla

Senınleyken hiç wp durum paylaşmadı mı ? Paylaştıysa şu anda birileri yoktur paylaşmadoysa doğru olma ihtimali vardır

Öyle rastgele geziniyodum 2 kisiye ozel görünce bi an merak edip baktım

Belki de oyle bunu bilmenin yolu yok maalesef. Durum paylasmayi sevmeyen birinin 2 kızı secip durum paylaşması da dusundurucu
Gönderme atıyordur belki...ya da onların yakınından story atıyordur "aaaaa burada misin,görüşelim" derler belki diye.
Benim tek kişiyi seçip story atmamin tek sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…