- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Durum paylaşmaz değil, seni izlesinler listesine eklememisNormalde durum da paylaşmaz,
Konudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi yeni tanıyoruz pek adetim değil ama o yanımdayken telefonunu kurcalamak istedim. Tamam dedi, normalde ortada bırakıyor zaten. Ama ne göreyim wp durumu 2 kisiye ozel paylasmis daha önce. 2 si de kız. Normalde durum da paylaşmaz, senden öncesinde dedi Sorduğumda. Ama wp durum ayarında 2 kişiyi gorur görmez telefonu elimden almak istedi bakma falan dedi. Sonra aciklamaya calisti. Ama icime bi kurt düştü kizlar. Ya benden öncesine ait degilse, zor sartlarda yürütüyoruz zaten iliskiyu, bi de güvenmek zorken boyle bi seyle karsilasmak beni irite etti. Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi yeni tanıyoruz pek adetim değil ama o yanımdayken telefonunu kurcalamak istedim. Tamam dedi, normalde ortada bırakıyor zaten. Ama ne göreyim wp durumu 2 kisiye ozel paylasmis daha önce. 2 si de kız. Normalde durum da paylaşmaz, senden öncesinde dedi Sorduğumda. Ama wp durum ayarında 2 kişiyi gorur görmez telefonu elimden almak istedi bakma falan dedi. Sonra aciklamaya calisti. Ama icime bi kurt düştü kizlar. Ya benden öncesine ait degilse, zor sartlarda yürütüyoruz zaten iliskiyu, bi de güvenmek zorken boyle bi seyle karsilasmak beni irite etti. Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
Belki de oyle bunu bilmenin yolu yok maalesef. Durum paylasmayi sevmeyen birinin 2 kızı secip durum paylaşması da dusundurucuDurum paylaşmaz değil, seni izlesinler listesine eklememis
Uzak ilişki nasıl oluyor?3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi yeni tanıyoruz pek adetim değil ama o yanımdayken telefonunu kurcalamak istedim. Tamam dedi, normalde ortada bırakıyor zaten. Ama ne göreyim wp durumu 2 kisiye ozel paylasmis daha önce. 2 si de kız. Normalde durum da paylaşmaz, senden öncesinde dedi Sorduğumda. Ama wp durum ayarında 2 kişiyi gorur görmez telefonu elimden almak istedi bakma falan dedi. Sonra aciklamaya calisti. Ama icime bi kurt düştü kizlar. Ya benden öncesine ait degilse, zor sartlarda yürütüyoruz zaten iliskiyu, bi de güvenmek zorken boyle bi seyle karsilasmak beni irite etti. Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
Ahah şimdi kaç yuva yıkılacak bu sitedeKonudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla
Tlf karıştıran kimsenin de adeti olmuyor3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi yeni tanıyoruz pek adetim değil ama o yanımdayken telefonunu kurcalamak istedim. Tamam dedi, normalde ortada bırakıyor zaten. Ama ne göreyim wp durumu 2 kisiye ozel paylasmis daha önce. 2 si de kız. Normalde durum da paylaşmaz, senden öncesinde dedi Sorduğumda. Ama wp durum ayarında 2 kişiyi gorur görmez telefonu elimden almak istedi bakma falan dedi. Sonra aciklamaya calisti. Ama icime bi kurt düştü kizlar. Ya benden öncesine ait degilse, zor sartlarda yürütüyoruz zaten iliskiyu, bi de güvenmek zorken boyle bi seyle karsilasmak beni irite etti. Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
Konudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla
Senınleyken hiç wp durum paylaşmadı mı ? Paylaştıysa şu anda birileri yoktur paylaşmadoysa doğru olma ihtimali vardır
Öyle rastgele geziniyodum 2 kisiye ozel görünce bi an merak edip baktımKonudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla
Benleyken paylasmadi, paylastiysa da bana acmamistir. Artik hic bi seyden emin degilimSenınleyken hiç wp durum paylaşmadı mı ? Paylaştıysa şu anda birileri yoktur paylaşmadoysa doğru olma ihtimali vardır
Gönderme atıyordur belki...ya da onların yakınından story atıyordur "aaaaa burada misin,görüşelim" derler belki diye.Belki de oyle bunu bilmenin yolu yok maalesef. Durum paylasmayi sevmeyen birinin 2 kızı secip durum paylaşması da dusundurucu
Yoo, pekala değiştirir ki , herkesi seçer. Onlara özel story atınca yine kızları seçer.Senınleyken hiç wp durum paylaşmadı mı ? Paylaştıysa şu anda birileri yoktur paylaşmadoysa doğru olma ihtimali vardır
Bundan keske emin olabilsem, doğru olma ihtimali cok mu dusuk sizce. Ben sağlıklı dusunemiyorum pekadam paylaşımlarını o ikisine özel açmış.yani senin hiç paylaşımını görmemen normal . Senden önce falan da değildir bariz hala paylaşım yapıyor ikisine özel .
Yani aslında bilincli olarak telefonunu karıştırmak istemedim ki, Hazırlıksiz bi anda bi sey varsa ciksin diyeTlf karıştıran kimsenin de adeti olmuyor
Oda var evet, ay ben devam edemezdim kesinlikle o anda güvenim 0 lanırYoo, pekala değiştirir ki , herkesi seçer. Onlara özel story atınca yine kızları seçer.
Kızlar da bir değil iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?