Erkek arkadaşımın telefonunu karistirdim

On yıldır tanıyıp sağlam temele oturtamayanlar var
Bu bence harcanan zamanla alakalı değil

Uzak mesafe ilişkisini bosverin. Zaten baştan falso.
Ve yeekte tutuyor onları.
Ex aşkı da olabilir ikinci kız.
Atarlı giderli sözler paylaşıyordur belki.
Unutamamistir. Ama kesinlikle sıkıntılı bir durum olduğu kesin.
Aramaliydi ve normalce konussaydi belki içiniz ferahlardi.
Hele bu engellenme olayı.
Bence o kız senden önce de vardı.
Şimdi yeni iliskisine engel olma diye olur sa saçma sapan bir mesaj yazarsın vb. Onla da ilişkisi tehlikeye girer diye enfelemis.
Üzülme dersini al yoluna bak.
Sen de engelle,stalk yapma bu iş olmaz çünkü.

Hayal dunyamla gercekler arasında bir sure bogusucam gibi. Ama sundan eminim, kesinlikle bu tum olanlar bana yapilan bi haksızlık. Dogru ya da yanlış olsun. Uzulmeme sebep oldu ve o sadece buna seyirci kalmayi tercih etti. Icimi sogutmak icin hep bu an ı hatirlamaya ve zihnimde oynatmaya çalışıyorum

Q
Aslında yanlış yapıyorsun. Aklinageldigi anda başka konuya geç.kendini oyalayacak başka mesgaleler bul.kursa yazıl.
Sana haksızlık yapmış olabilir dinya böyle.seeefliler ve şerefsizler var.sana şerefsiz denk gelmiş ve erkenden gormussun işte.Uzak mesafe ilişkisini erkekler beceremiyor. Uzak dur bence bu da sana ders olsun.

Zaman geçtikçe daha iyi hissediyorum ve kendime guvenim geldi resmen. Demek ki onu bi kompleks yapmışım kafamda. Kurtuldukca rahatliyorum. Onu sevmeye calismak benim icin yükmüş. Evet maalesef vicdan sahibi degildi. Ben telefonda "ilişkimizi kurtaralım bana yardım et, oyle bi sey yapmadiysan bunu birlikte ortaya cikaralim" diye agladıgımda offf işten geldim kafam sisti hadi kapatıyorum diyen birini nasil sevebildim diye kendime cok kızdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…