Erkek arkadaşımın telefonunu karistirdim

Gönderme atıyordur belki...ya da onların yakınından story atıyordur "aaaaa burada misin,görüşelim" derler belki diye.
Benim tek kişiyi seçip story atmamin tek sebebi bu
Mantıklı. Karşıdan beklentisi var ki kişiye ozel atıyor. Sadece benden once mi sonra mi ondan emin olamiyorum. Sen ongorulu birine benziyosun yardim et

Haftasonlari genelde gorusuyoduk musait zamanlarimizda tum bos vakitlerimizi birlikte geçirdiğimiz icin, motivasyonum buydu
Uzaktan ilişki yapmak pişmanlıktır güvenemezsiniz, doğru düzgün tanıyamazsınız, yanınızda olduğunu hissedemezsiniz vesaire… Tavsiyem her daim görüşeceğiniz biriyle olmanız bu böyle yürümez

Telefon karıştırmak çok itici ve ayıp gelse de kulağa, iyi ki karıştırdım demişimdir her karıştırmamda birinde öyle bir şey buldum ki telefonda Allah’ın sevgili kuluymuşum dedim. Gerçekten telefon insanın karakutusu
Konu sahibi, ben bir sevgili bulamazken sevgilinin üç sevgilisi var. Yaktım bir sigara, erkeklerdeki bereket beni mahvetti

Erkeği kızı da yok artik insanların iliski anlayislari değişti bence. Kimse tek bi kişiye kendini baglamak istemiyo yalnız olcez

Güldür güldür de bir skeç vardı direkt dans yapanlarla videosu var adamın..kız arkadaşları seni aldatıyor diyor
Bu hayır diyor Direkt fizik tedavi oluyormuş siz benim ilişkimi kıskanıyorsunuz
Kısaca gözünüzle gördüğünüze inanmazsanız biz ne diyebiliriz?
2 kız kuzenleridir eminim ki :)

Profil size aitse Beren Saate benziyorsunuz. Ölüyorum anlasanaaaağğğ deseydin belki doğruyu söylerdi.

Ama o kizlarla iliskisi olsa neden istiyosan arayayım desin

Cok pesin hukumlu geldi bu tarzınız. Asla erkek arkadaşımı savunmuyorum güvenimi sarsti ama niyet okuyuculugu da haksizlik gibi geliyo
Biz bu yollardan geçtik. Peki kızlara yaptığı durumda ne vardı? Bir de bu kızlar kim diye sormadın mı? Niye özel durum yaptın diye sormadın mı? Ben ortalığı ayağa kaldırmıştım çoktan. Siz de bana çok sakin geldiniz valla.

Blöf yapmış bacım ara deseydin inan ki bana güvenmiyorsun naraları atacaktı
Cok pesin hukumlu geldi bu tarzınız. Asla erkek arkadaşımı savunmuyorum güvenimi sarsti ama niyet okuyuculugu da haksizlik gibi geliyo
Ama o kizlarla iliskisi olsa neden istiyosan arayayım desin
ahfjjkkkkkk Güldür Güldür skecinden betersiniz ama biraz daha titiz olun yarattığınız dünyanızda boynuzlarınızı sık sık parlatın hoş gerek de kalmaz ışıl ışıl şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…