- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Yok gururluyum sadece fevri davranmamak olani izlemek istedim. Butun Aleynalar senin olsun ben yokum yazdım. Pes ettimAzıcık gurur... Kadınlarin çoğunda eksik olan duygu his
Boşver olur öyle.Kizin birine mesaj atti hic görüşmedikleri ortaya cikti. Diğerine gelince biraz agirdan davranıyor, su saat oldu hala netlesmedi aralarındaki durum. Bana da mesaj atmiyo nasil oldugumu bile merak etmiyo, bense yiprandim ağlıyorum 2 gundur, bu kadar geniş ve bana karsi rahat deger vermeyen hareketleriyle yuzlestigim icin aci çekiyorum. En azindan basta belli olması guzel bunla avunuyorum. Bi de tek ailemden uzakta yaşıyorum. Su bayram gununde beni bu aci ve belirsizlikle boğuşturdu. Bana deger vermediğine ikna oldum beni sevmiyormus aslında demek ki..bu olay da gözümü acmis oldu. Seven insan sevdiğinin aci çekmesine goz yumamaz içini ferahlatmaya calisir, iliskisini kurtarmaya calisir. Öyle bi cabasi olmadi. Hakkaten baska bi dunyadaymisim ben demek ki.ben ve 32 yila sığdıramadığım yanlis insan secimlerim
Bende anlamadım herkesin kafasında 2-3 kişi var benim hep 1 kişi oluyor nedense.Kim o birden fazla kişiye gönlü ısınanlar, bu adamlar nerede hani agahhash
Bir kere erkek nüfusu azaldı kadınlar çoğunlukta. Erkeği kadını var bir nevi yani ahshsh
Bilmiyorum bana garip geliyor şaka bir yana. Çünkü içimin ısındığı, duygunun olduğu biri varken başkası ilgimi çekmiyor. Adama içim ısınmadıysa zaten hayatıma almıyorum. Dolayısıyla bu kalabalık gönülleri anlayamıyorum:)
Ama tek bir tavsiyem var, işin olmasın adam avda.
eski ilişkilerimde falan küsken ya da yazmasını istedigimde bi kişiye açardım. ordan aklıma geldiGerçekten nasıl aklına geldi oraya bakmak
link var mı bulamadımGüldür güldür de bir skeç vardı direkt dans yapanlarla videosu var adamın..kız arkadaşları seni aldatıyor diyor
Bu hayır diyor Direkt fizik tedavi oluyormuş siz benim ilişkimi kıskanıyorsunuz
Kısaca gözünüzle gördüğünüze inanmazsanız biz ne diyebiliriz?
2 kız kuzenleridir eminim ki :)
Canim nasil oldun bir gelisme var mi. Demekki aralarinda bir sey varmis ki netlestirmemislink var mı bulamadım
evet hala 2ncı kızla ilgili bi şey atmadı. iyi degilim pek ben seni hiç aldatmadım falan diyo ama çok yalnız oldugumu hissettim bu olaydan sonra,ilişkisine bana sahip çıkamadı.ne yapsaydım diyo. uğraşabilirdin benim içimi rahatlatmaya calısabilirdin dedim. bitirdim en son işte....Canim nasil oldun bir gelisme var mi. Demekki aralarinda bir sey varmis ki netlestirmemisuzme kendini
Konudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla
Ah ahh… keşke ben de de olsa..Azıcık gurur... Kadınlarin çoğunda eksik olan duygu his
Ben çok karıştıririm hic ora aklıma gelmedi. Ya karistirmasam neler olurTlf karıştıran kimsenin de adeti olmuyor
Karıştırırım diyip karıştırana eyvallah ama bir de hiç adetim değildir ama içimden bir ses dedi, şeytan dürttü, olacak ya gibi sebeplerle karıştıranlar varBen çok karıştıririm hic ora aklıma gelmedi. Ya karistirmasam neler olur
Ara demeyeceğini bildiği için arayayım istiyosan dedi büyük büyük konuşmuş3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi yeni tanıyoruz pek adetim değil ama o yanımdayken telefonunu kurcalamak istedim. Tamam dedi, normalde ortada bırakıyor zaten. Ama ne göreyim wp durumu 2 kisiye ozel paylasmis daha önce. 2 si de kız. Normalde durum da paylaşmaz, senden öncesinde dedi Sorduğumda. Ama wp durum ayarında 2 kişiyi gorur görmez telefonu elimden almak istedi bakma falan dedi. Sonra aciklamaya calisti. Ama icime bi kurt düştü kizlar. Ya benden öncesine ait degilse, zor sartlarda yürütüyoruz zaten iliskiyu, bi de güvenmek zorken boyle bi seyle karsilasmak beni irite etti. Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
Edit:Sonradan aklıma geldi, istiyosan arayim o kizlari yanında da dedi, yok dedim
Edit2: Bu bilgiyle yıkılacak yuvalar için özür dilerim
Beni kaybetmek istemese bu zamana kadar çoktan ne yapip edip kendini aklayabilirdi. Eger ben durustsem ve sevdiğim insan varsa işin ucunda elimden ne geliyorsa yaparim. Daha bana soruyo ne yaparsam emin olursun diye. 2 kere söylememe ragmen diger kızı aramadi. Asla içimi ferahlatmaya çalışmadı. Belli ki bi seyler karıştırmış ya da kaba tabirle *ikinde degilim. Ayrıldım ben de zaten, beni bu belirsizlikle ve guvensizlikle bas basa bıraktın dedim. Bana bunu yapmaya ne hakkı var yaAra demeyeceğini bildiği için arayayım istiyosan dedi büyük büyük konuşmuş
Asıl güven kırıcı olan şey telefonunu elinden çekme hareketi. Bunu tekrar telefonu alıp bakamadıysan kıramazsın zaten.
Benim eski sevgilim telefonu sürekli çekerdi ve ortaya da koymazdı. Baktığım bir iki seferde de hep bi yalanını gördüm net.
İnsanın huzurunu kaçırıyor o güvensizlik o kurt kemirmesi asla geçmeyecek. Ya seni tam ikna edecek zor da olsa bunu başaracak ya da şuan olmazsa sonra daha çok sürünerek bu için sonu belli..
Yanında o kızları mi arayacakmis3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var birbirimizi yeni tanıyoruz pek adetim değil ama o yanımdayken telefonunu kurcalamak istedim. Tamam dedi, normalde ortada bırakıyor zaten. Ama ne göreyim wp durumu 2 kisiye ozel paylasmis daha önce. 2 si de kız. Normalde durum da paylaşmaz, senden öncesinde dedi Sorduğumda. Ama wp durum ayarında 2 kişiyi gorur görmez telefonu elimden almak istedi bakma falan dedi. Sonra aciklamaya calisti. Ama icime bi kurt düştü kizlar. Ya benden öncesine ait degilse, zor sartlarda yürütüyoruz zaten iliskiyu, bi de güvenmek zorken boyle bi seyle karsilasmak beni irite etti. Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize ihtiyacım var
Edit:Sonradan aklıma geldi, istiyosan arayim o kizlari yanında da dedi, yok dedim
Edit2: Bu bilgiyle yıkılacak yuvalar için özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?