Erkek arkadaşımın telefonunu karistirdim

Boşver olur öyle.
Gerçekten üzülmene değmez.
Onu sallamıyor o kızlar belli.
Onu isteselerdi stroy paylaşıp dikkat çekmeye çalışmazdu emin ol koca adam ergen glbi.
Bu bile gözünden düşmesi için büyük bir sebep.
Senin hissin değersizlik hissi.
Çok salak var hayatım o telleri karıstirsak ne salaklıklar buluruz emin ol .
Bende soğudum artık herşeyden .
Kaç yaşında insanlar çocuk gibi

Bende anlamadım herkesin kafasında 2-3 kişi var benim hep 1 kişi oluyor nedense.
Aslında kimse aski yaşamıyor hırs yapıyor belki de.
Bende isinmadigim kişiyi hayatıma almam niye onun zamanını duygularını somureyim ki ne gerek var yazık değil mi .
Insanlar çok bencil düşünüyor

link var mı bulamadım

Canim nasil oldun bir gelisme var mi. Demekki aralarinda bir sey varmis ki netlestirmemis uzme kendini
evet hala 2ncı kızla ilgili bi şey atmadı. iyi degilim pek ben seni hiç aldatmadım falan diyo ama çok yalnız oldugumu hissettim bu olaydan sonra,ilişkisine bana sahip çıkamadı.ne yapsaydım diyo. uğraşabilirdin benim içimi rahatlatmaya calısabilirdin dedim. bitirdim en son işte....

Konudan bağımsız wp durumları kimlere açık bakmak nerden aklınıza geldi ben ona şaşırdım. Kırk yıl düşünsem o aklıma gelmezdi helal valla
GoruyorsunuzMukemmel

Guvenin bittigi ya da hic olmadigi nokta! Aklima, birak esimin telefonu alip bilmemne ayarlarina girip bakmanin aklima gelmesini, telefonunu alip kurcalamadim bile. Ihtiyac bile hissetmedim.

Böyle bir ihtiyac varsa, ortada devam etmemesi gereken bir durum var

Ara demeyeceğini bildiği için arayayım istiyosan dedi büyük büyük konuşmuş
Asıl güven kırıcı olan şey telefonunu elinden çekme hareketi. Bunu tekrar telefonu alıp bakamadıysan kıramazsın zaten.

Benim eski sevgilim telefonu sürekli çekerdi ve ortaya da koymazdı. Baktığım bir iki seferde de hep bi yalanını gördüm net.

İnsanın huzurunu kaçırıyor o güvensizlik o kurt kemirmesi asla geçmeyecek. Ya seni tam ikna edecek zor da olsa bunu başaracak ya da şuan olmazsa sonra daha çok sürünerek bu için sonu belli..

Beni kaybetmek istemese bu zamana kadar çoktan ne yapip edip kendini aklayabilirdi. Eger ben durustsem ve sevdiğim insan varsa işin ucunda elimden ne geliyorsa yaparim. Daha bana soruyo ne yaparsam emin olursun diye. 2 kere söylememe ragmen diger kızı aramadi. Asla içimi ferahlatmaya çalışmadı. Belli ki bi seyler karıştırmış ya da kaba tabirle *ikinde degilim. Ayrıldım ben de zaten, beni bu belirsizlikle ve guvensizlikle bas basa bıraktın dedim. Bana bunu yapmaya ne hakkı var ya

Amaaaan zaten zor ilişki, bir de adam size güven vermiyor. Ayrıl gitsin yürümez böyle bu iş. Sürekli bi acaba olacak kafanda çünkü

Kizlar sabah bi uyandım, engellenmisim her yerden. Ya ben bu insanla her şeyimi paylastim, her şeyimi. Ne kadar safmisim gozlerinin içine bakarken, ne kadar aptalmisim. Hic bi sey olmamış gibi bi aciklama bile yapmadan engellemis ya. Cok kotuyum bunu bu aciyi hak edeck be yaptım sevmekten başka, cok aci cekiyorum. Is yerindeyim kuytu koselerde aglayip gunu nasıl kapatacağımin derdindeyim simdi

Merak etmeyin kimsenin yuvası yıkılmaz bu konunuz yüzünden ama ilişkiniz zaten daha 3 aylık yani daha sağlam temellere oturtmalısınız hani 3 ay bunun için çok erken diye düşünüyorum. Bu güven denen şey sadece wp durumlarında falso aramakla belirlenmez. Ama size güven vermeyecek biri gibi görünüyorsa yol yakınken ayrılın.

Yanında o kızları mi arayacakmis eski iliskimde bunu yaşamıştım ara dedim aradı da
Sonra kızın gonlunude almış ama bı güzel barismislar filan
Aynı anda benide idare etmeye çalışıyor, yer miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…