Erkek arkadaşımın telefonunu karistirdim

Erkeği kızı da yok artik insanların iliski anlayislari değişti bence. Kimse tek bi kişiye kendini baglamak istemiyo yalnız olcez
Kim o birden fazla kişiye gönlü ısınanlar, bu adamlar nerede hani agahhash

Bir kere erkek nüfusu azaldı kadınlar çoğunlukta. Erkeği kadını var bir nevi yani ahshsh

Bilmiyorum bana garip geliyor şaka bir yana. Çünkü içimin ısındığı, duygunun olduğu biri varken başkası ilgimi çekmiyor. Adama içim ısınmadıysa zaten hayatıma almıyorum. Dolayısıyla bu kalabalık gönülleri anlayamıyorum:)
Ama tek bir tavsiyem var, işin olmasın adam avda.

Tabikide itiraf etmicek tabikide he arkandan iş ceviriyorum demicek. Sonuna kadar inkar

Ben de oyleyim bi kisiye odaklanıyorum tamamen ondan baskasi ilgimi çekmiyor. Kendim gibisini de hak ediyorum. Beni hak etmediginden emin olduğum anda arkama bakmam. Şimdi bu durumla ilgili ayrıntıları sormaya karar verdim,konuyu kendi acimdan kapatamadigim icin, ne soylicegini merak ediyorum. Paylaşırım yine burda

:) doğruları söyleyeceğine inanıyorsan sor. Hakkında hayırlısı olsun

Mantıklı. Karşıdan beklentisi var ki kişiye ozel atıyor. Sadece benden once mi sonra mi ondan emin olamiyorum. Sen ongorulu birine benziyosun yardim et
Yani su bulanmış bir kere
Bilemedim ya, benim hislerim aşırı kuvvetlidir. Eğer bir erkeğe beni kandirip başkasıyla konuşmayı yakistiriyorsam , bundan suphelendiysem ayrılıyorum. Çünkü içimde o şüphe varsa demek ki ilişkim yeterince güzel değil benim acimdan. Kanıt aramaya gerek yok,daha iyisini bulurum diye düşünüyorum:)))
Ama bazen çok ters şeyler olsa bile samimiyetine güvenip devam ediyorum,çünkü içimden öylesi geliyor :)
Sen de kadın içgüdülerine güven

Ben sayıya takıldım neden iki kişi? Bir kişi desem başka birinden hoşlanıyor ya da sevgili derim. Dört bes kişi desem aranıyor iş atıyor derim. Neden iki kadın sadece acaba? Ben şimdi bunu çözmeden uyuyamam. İki sevgilisi olamaz? İki kişiye iş atacak kadar da kısıtlı değildir vizyonu bunu düşünen adamın? Çok ilginç ya?

Gerçekten nasıl aklına geldi oraya bakmak

O kızların dikkatini çekmeye çalışıyor.
Yada daha önce ayarlamış öyle kalmış senden önce.
3 aylık bir ilişkisi var senle.
Ne olursa olsun bu kadar ergence davranan bir adamdan doğurdum ben olsam.
Kaç yaşında gerçi bilmiyorum ama

Kizin birine mesaj atti hic görüşmedikleri ortaya cikti. Diğerine gelince biraz agirdan davranıyor, su saat oldu hala netlesmedi aralarındaki durum. Bana da mesaj atmiyo nasil oldugumu bile merak etmiyo, bense yiprandim ağlıyorum 2 gundur, bu kadar geniş ve bana karsi rahat deger vermeyen hareketleriyle yuzlestigim icin aci çekiyorum. En azindan basta belli olması guzel bunla avunuyorum. Bi de tek ailemden uzakta yaşıyorum. Su bayram gununde beni bu aci ve belirsizlikle boğuşturdu. Bana deger vermediğine ikna oldum beni sevmiyormus aslında demek ki..bu olay da gözümü acmis oldu. Seven insan sevdiğinin aci çekmesine goz yumamaz içini ferahlatmaya calisir, iliskisini kurtarmaya calisir. Öyle bi cabasi olmadi. Hakkaten baska bi dunyadaymisim ben demek ki.ben ve 32 yila sığdıramadığım yanlis insan secimlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…