Ergenlik dönemim boyunca hiç sivilcem çıkmamışken, çene altında çıkan bir kıl için tek seans lazere gittim. Şimdi o bölgede asla geçmeyen Nur topu gibi sivilcelerim var. Zaten kaş için mantıklı değil lazer yarın Öbürgün moda değişir tekrar nasıl çıksalar diye düşünür durursun. Herhangi bir kuaföre gir. Sadece dağınıklıklar alınıp kesilecek, kalınlığı şekli değişmeyecek de bıyığa da bir ip ya da ağda yaptır Tamamdır. Sevgilin de senden soğumamıştır, bir günde çıkmadı sonuçta bu kıl tüy sevgilin durumun hep farkındayım sadece sen yeni yüzleştin .
Kac seans lazer yaptirdin?
yanak tuylerine sakin dokunma sonra tras olmak zorunda kalirsin bak Allah korusun
teşekkür ederim bakıcam :) işte ben
ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
Canım çok büyütülecek birşey değil bu. Git kuaföre pıt pıt aldır kurtul.canım aşırı yok uzaktan bile bakıldında fark edilmiyor ama erkek arkadaşım honut değilmiş epeyden peribugün sordumda söyledi zira bıyık konusundada korkuyorum açıkçası ya off yerin dibine girdim annemde aldırma diyor artar çoğalır sürekli almak zorunda kalırsın diyo ama lazer pahalı değil bıyık ve kaş için gitmim mi şimdi ve ilk kez aldırcam ondanlazerle mi başlasam dedim
Erkek arkadasim beni kedi kizim die sevmisti bide mhp ye adam ariyolar demisti. Gulmustuk beraber ne o benden sogumus nede ben ondan utanmistim :) Bence utanilcak bisey yok git kuafore olsun bitsin.
Aahhahaa böyle espiri çiftlerin olduğunu bilmek güzel
Erkek arkadasim beni kedi kizim die sevmisti bide mhp ye adam ariyolar demisti. Gulmustuk beraber ne o benden sogumus nede ben ondan utanmistim :) Bence utanilcak bisey yok git kuafore olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?