erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

Kac seans lazer yaptirdin?

yanak tuylerine sakin dokunma sonra tras olmak zorunda kalirsin bak Allah korusun

Evet ya, bu şehir efsanesi değil var olmak zorunda kalanlar.

Kaşa, bıyığa annen, sevgilin için karar verme ama kendin ne istiyorsan onu yap, kimseye yaranamazsın nasıl olsa.
Bu arada sizin nikah işi ne oldu? Ortalığı bulandırıp gittiydin?

Canm git bir kuaföre aldir hem lazere gerek yok hem de yüzlazeri cçok aciyor bildiğim kadariyla.. Benim de erkek arkadasm gecen gün şakayla karisik çıkan biyiklarimi göstererek naptin muhittin abi ya dedi

çok hoşsun ya her anne oyle dio bacaklarımı bile aldırmıcaktı ama canım bayan olarak bile karşımdaki bayanın bi iki bıyığı çıksın dikkatimi çeker ben bile kendimkiler çıkmadan iple geçer dururum hoş değil haftada bi kuaföre git tek sen yaşamıyon bu durumu boşver annenide bakımlı hoş tüysüz durmak güzeldir:)

teşekkür ederim bakıcam :) işte ben

eğer resimdeki gibi ışıktada belli olmuyorsa bıyık felan buda erkek arkadaşının gözlerinde bir sorun var demek seçemiyor : ))
bıyıklarını aldırabilirsin iple, kaşlarının doğal hali güzel elletmeye gerek yok bence ama yüz aslaaa gerçekten ilerde pişman olursun ...

yaşın çok küçük öncelikle.
kaşlar artık kalın moda bilirsin.
ama ortasını aldır tabikide, bıyıklarınıda aldırmalısın.
fakat yüzündeki tüylerin ne denli bilmiyorum fakat kadınlarda en sevmediğim şey yüz ve yanak ardında olan tüyler ayretten o şekilde hiç birşey yokmuş gibi onlarıda pudralayarak gezinen kadınlar.
ama cok küçüksün daha onlar için sen

canım bu sebepten mi yüzüne bakamıyorsun sonuçta sevgilin o ve düşüncesini söylemiş. o farketmeden senin alman iyi olurdu ama yaşın daha küçük zaten önemli değil çok belirgin olanları temizle bencede. bıyık bölgeni de al orası pek iyi durmuyor

Kaşların güzelmiş,
Hiç bozma
Aldırınca doğal olmuyorsun ve bir daha hep aldırmak gerekiyor
Biraz geciktirsen igrenc bi görüntü oluyor

Kaşların için kuaföre git ama sana tavsiyem bıyık ve yanaklarına kesinlikle ağda ip tüy dökücü kullanma yoksa cildin bozulur canım...

kaşlarını yaptrrken gözlerine zararı olabili göze çok yakın olduğundan ama yüzüne ağda sürersen cildin çok ötü olur baş edemezsin..

Benmde çenemde çıkıyordu ben lazer epilasyon yaptrdım bitti cildim de bozulmadı çok da memnunum.. 13 seans yaptrdm... 2 seans daha yaptrcm....

Erkekler çok dikkat ediyor gerçekten...

Erkek arkadasim beni kedi kizim die sevmisti bide mhp ye adam ariyolar demisti. Gulmustuk beraber ne o benden sogumus nede ben ondan utanmistim :) Bence utanilcak bisey yok git kuafore olsun bitsin.

lazer yaptırma kesın cozum dıye. ilk cımbızla al tabı oyle adıle nasıt gıbı degıl hafıf ortalarını al ay hıc sevmem kadın olsun erkek olsun ortada kaşı ıtıcı gelıyor.

Canım çok büyütülecek birşey değil bu. Git kuaföre pıt pıt aldır kurtul.
Bazı erkekler böyledir ama, kıla tüye önem verirler. Benim çalıştığım yerde bir abim vardı. Bazen ben varmıyım yokmuyum aldırış etmeden konuşurdu arkadaşlarıyla. Kadın dediğin tüysüz olacak vs derdi hep :)
Ha birde bir arkadaşım bıyıkları ve çene bölgesi için lazere gidiyordu ama çok acıdığını söylüyordu ve kalın çıkmaya başlamıştı.

lazere gerek yok canım.git aldır kurtul tüylerden.annelere göre hiç birşey gözükmüyor ama dışarıdan bakan insanlar hemen farkediyorlar.tıpkı sevgilin gibi.zaten şu devirde nerdeyse hemen hemen herkes kaş yüz bıyık falan aldırıyorlar.hatta aldırmayana tuhaf bakıyorlar.devir tersine döndü.
bende bir kaç yıl önce aldırdım ve şimdi iyiki aldırmışım diyorum.o anlamsız kaşlardan,tüylerden kurtulmuşum diyorum.yaptır kendin bile seveceksin bu halini.biraz alışamayacaksın ama ilerde "eskiden nasıl gezmişim herkesin içinde böyle"diyeceksin.

yaşınızda çok küçük değil. kuaförde kaş bıyık alındığını bilmiyormusunuz gerçekten. anneniz kuaföre gitmyor mu? bende buna şaşırdım. siizn yaşınızdakiler bu konuda kitap yazarlar devir çok değişti. siz beni şaşırttınız.

Erkek arkadasim beni kedi kizim die sevmisti bide mhp ye adam ariyolar demisti. Gulmustuk beraber ne o benden sogumus nede ben ondan utanmistim :) Bence utanilcak bisey yok git kuafore olsun bitsin.

Aahhahaa böyle espiri çiftlerin olduğunu bilmek güzel

çook güldüm, aşırı yakından bakınca cengiz han'a benziyorsun demişti bir keresinde, dibimde ne işin var o zaman, töremiz bu hem diye gülmüştüm ben de, bozulup kuaföre gitseydim, kaşlarım gibi aldıkça rengi koyulaşır evde her gün görürdü esas cengiz hanı. Bazı kadınlar bıyıklarını alıyormuş neden ki diye arada bir şaşırdığı oluyor ama hala

Benim odun da geçen kol kıllarıma yorum yaptı.
Utandım bir an ama direk onun pantolonunun paçasını sıyırıp kendine bak be pis dedim güldük konu kapandı..
Ama kaş bıyık al canım öyle dolanma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…