- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
kilo dediğin nedir ki ben nişan öncesi 4 ayda 46 bedenden 38 bedene düştüm
19 yaşındaki bir kız nasıl hiç kaşının ortasını bıyığını falan almaz bu zamana kadar
i am surprised
Ciltle ne ilgisi var
o kadar kiloyu nasıl verdin ya
Geri aldınız mı o kiloları?tam 46 demeyelim de 44 e sığmakta zorlanıyordum. 86dan 68 e düştüm. bunun 3 yıl öncesinde de bir 102 den 80e düşmüştüm.
patates diyeti+çörekotu yağı spor+inceltici-sıkılaştırıcı yağlar... ama kararlı olmak lazım 4 ay muhteşem beyazlardan uzak durdum
nasıl Bi utandıysan kaşına lazer yaptırcan..
cımbız diye bişe var biliiin mi?
Tamam ama belirgin değilse diyorsunuz. Konu sahibinin baya belirginmiş demekki ki erkek arkadaşı bile uyarmış. Annelerimiz her zaman bizi mükemmel görür zaten, ondan amaan nolucak alma zaten belli olmuyor derlerkaş ortasındaki tüyler koyu değilse, belirgin değilse almamak daha iyi değil mi? aldırınca kalınlaşıyor çünkü. şahsen benimkiler sarımsı(ydı). böyle aldıranlara özenip bıyıklarımı aldırınca sarımsı değil de siyahımsı çıkmaya başladı. tüy yapım inceydi. şahsen ben çok pişmanım. ama iyi ki kaşlarımın ortasına dokunmamışım, bir de orasını almakla uğraşacaktım ömür boyu. yani uzun lafın kısası herkesin tüyü koyu olmayabiliyor, belli olmayabiliyor. sarımsı tüyler illa alınmak zorunda diye birşey yok. sadece size değil bu yazdıklarım, "neden 19 yaşına kadar kaş bıyık alınmaz" diyen herkese ithafen yazıyorum.
Geri aldınız mı o kiloları?
Olsun,pkos var bende en ufak bir stres kilo sebebi oluyor maalesef.
102'den 80e düştüğümü 2 buçuk sene korudum ama lisans tezimi yazdığım dönem 86yı buldum(sabaha kadar çikolata kahve)
86dan 68e düştüğümde de o kiloyla evlendim balayında 2kg aldım. kışın da 1 hafta yatak döşek yattım eşi zayıf kaldın diye yedirdi durdu 2 kg da o zaman aldım. sonra da alma ama sakın verme de çok güzel oldun bu kiloda diyince vermeye uğraşmadım
en kötüsü doğum kontrol hapını bırakınca oldu, 2 haftada 7 kg aldım ve sorasında da hamile olma ihtimaline karşı diyet yapamadım.
ama hamileliğimde geçen aya kadar kilo almamıştım. memlekette 6 kilo alıp geldim 3 haftada(arayı kapadım) döndüğümden beri 3 haftadır hala kilo değişikliği yok.
Olsun,
Doğum, emzirme derken verirsiniz aldığınız kiloları da inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?