erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

Annelere kalsa kimse aldırmasın kaç bıyık zaten. Anne galeyana getirmiş seni, kuaföre koş hemen de bir temizlesin seni olmaz öyle.

Kıl tüy varsa kaşların dağınıksa aldırmalısın tabi,

ben bu yaşıma kadar bir kere bile kaşlarıma dokunmadım çok düzgün ve inceler,öyle ortasında kıl tüyde yok yani

herkesin illa kaşının ortasında tüy oluruda burada duydum

annen iyiliğin için demiştir ama gerçekten göze batacak derecedeyse dinleme bir genç kız her zaman bakımlı ve temiz olmalıdır.

bukadar ezik olma arkadaşım..
kibar bi dille söylemiş çocuk..soğusa dikkat et demez, direk mesafe koyar..
eşim de sevgiliyken hep bi yerime kulp takardı, evlenince onun da neleri çıktı..
yani herkesin bi kusuru var..önemli olan önlem almak..

19 yaşındaki bir kız nasıl hiç kaşının ortasını bıyığını falan almaz bu zamana kadar
i am surprised

kaş ortasındaki tüyler koyu değilse, belirgin değilse almamak daha iyi değil mi? aldırınca kalınlaşıyor çünkü. şahsen benimkiler sarımsı(ydı). böyle aldıranlara özenip bıyıklarımı aldırınca sarımsı değil de siyahımsı çıkmaya başladı. tüy yapım inceydi. şahsen ben çok pişmanım. ama iyi ki kaşlarımın ortasına dokunmamışım, bir de orasını almakla uğraşacaktım ömür boyu. yani uzun lafın kısası herkesin tüyü koyu olmayabiliyor, belli olmayabiliyor. sarımsı tüyler illa alınmak zorunda diye birşey yok. sadece size değil bu yazdıklarım, "neden 19 yaşına kadar kaş bıyık alınmaz" diyen herkese ithafen yazıyorum.

Canım annelere kalsa seni elli yaşına da gelsen doğurduğu gibi bulsa hayır demez yani. Koca kız olmuşsun artık kendi saçına başına kılına tüyüne kendin karar vericen.
Her normal kadın gibi bi cımbızı alıcan eline, haftada bir ortadaki tüyleri yoluvericen beş dakka.
Lazer mazer lazım değil.
Kendin yapamazsan da tez elden git bi kuaföre beş dakka alırlar.

Ciltle ne ilgisi var

Yüz bölgesinde çıkan tüylere uygulanan her türlü epilasyon cildi bozuyor, akne ve sivilceye sebep oluyor, bir sürü tanıdığımda böyle oldu. Ayrıca yüz bölgesindeki tüyler lazerle de yok olmuyor ve çıktıklarında artık kıl formuna girmiş oluyorlar, sürekli almak gerektiriyor yani, alındıkça gözeneklerde belirginleşiyor ve çirkin bir görüntü çıkıyor. Yanak,alın, çene gibi bölgelerle fazlaca uğraşmamak lazım ciltle ilgisi bu yönde

Al kız neden almıyorsun, yüzün gözün açılır
Lazere gerek yok, cımbızla kendin hallet işte, ben alamam diyosan kuaföre git.
Erkek arkadaşın da soğumaz merak etme
Birazcık bakımdan zarar gelmez

Ergenlik dönemim boyunca hiç sivilcem çıkmamışken, çene altında çıkan bir kıl için tek seans lazere gittim. Şimdi o bölgede asla geçmeyen Nur topu gibi sivilcelerim var. Zaten kaş için mantıklı değil lazer yarın Öbürgün moda değişir tekrar nasıl çıksalar diye düşünür durursun. Herhangi bir kuaföre gir. Sadece dağınıklıklar alınıp kesilecek, kalınlığı şekli değişmeyecek de bıyığa da bir ip ya da ağda yaptır Tamamdır. Sevgilin de senden soğumamıştır, bir günde çıkmadı sonuçta bu kıl tüy sevgilin durumun hep farkındayım sadece sen yeni yüzleştin .

o kadar kiloyu nasıl verdin ya

tam 46 demeyelim de 44 e sığmakta zorlanıyordum. 86dan 68 e düştüm. bunun 3 yıl öncesinde de bir 102 den 80e düşmüştüm.

patates diyeti+çörekotu yağı spor+inceltici-sıkılaştırıcı yağlar... ama kararlı olmak lazım 4 ay muhteşem beyazlardan uzak durdum

Kaşını cımbızla bıyığını sirle alabilirsin ama yanaklarina sakin ama sakin agda yaptirma lazere git kesin ve temiz cozum suratta ağda işine girersen sonrada sivilce dertleriyle uğraşırsın tecrübeyle sabittir..

Geri aldınız mı o kiloları?

nasıl Bi utandıysan kaşına lazer yaptırcan..

cımbız diye bişe var biliiin mi?

Yaa çok güldüm cidden...

Konu sahibesi, kaş şeklin düzgünse çok dağınık yerleri ve orta kısmı cımbızla al, bıyıklara ben hiç sir ağda yapmadım onu bilemeyeceğim ama ipi tavsiye edebilirim.
Yüz için de sana göre göze batan bir durum yoksa dokunma.
Ben yüzümü almıyorum şahsen, bıyıkları da üni zamanında kararan tüylerim yüzünden almaya başlamıştım, yurtta yemeklere ne atıyorlardıysa artık, tüylerimiz kararıp çoğalmıştı yurtca...

Tamam ama belirgin değilse diyorsunuz. Konu sahibinin baya belirginmiş demekki ki erkek arkadaşı bile uyarmış. Annelerimiz her zaman bizi mükemmel görür zaten, ondan amaan nolucak alma zaten belli olmuyor derler Benim de annem aman ne alıp duruyorsun şu bıyıklarını sanki çok var da diyor ama onun bunu demesi kaytan bıyıklarımı yok etmiyor

Geri aldınız mı o kiloları?

pkos var bende en ufak bir stres kilo sebebi oluyor maalesef.

102'den 80e düştüğümü 2 buçuk sene korudum ama lisans tezimi yazdığım dönem 86yı buldum(sabaha kadar çikolata kahve)

86dan 68e düştüğümde de o kiloyla evlendim balayında 2kg aldım. kışın da 1 hafta yatak döşek yattım eşi zayıf kaldın diye yedirdi durdu 2 kg da o zaman aldım. sonra da alma ama sakın verme de çok güzel oldun bu kiloda diyince vermeye uğraşmadım
en kötüsü doğum kontrol hapını bırakınca oldu, 2 haftada 7 kg aldım ve sorasında da hamile olma ihtimaline karşı diyet yapamadım.

ama hamileliğimde geçen aya kadar kilo almamıştım. memlekette 6 kilo alıp geldim 3 haftada(arayı kapadım) döndüğümden beri 3 haftadır hala kilo değişikliği yok.

Olsun,
Doğum, emzirme derken verirsiniz aldığınız kiloları da inşallah.

yanak tuylerine sakin dokunma sonra tras olmak zorunda kalirsin bak Allah korusun

Olsun,
Doğum, emzirme derken verirsiniz aldığınız kiloları da inşallah.

inşallah :) ben takıyorum bazen ama eşim "takma sen veriyorsun nasılsa" diyor ki kiloya takıntılıdır normalde :)
gerçi kararlıyım seneye bu zamana eski halimde olacağım diye kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…