erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

Sen ne diye bu kadar utanıyorsun.
Karşındaki mükemmel mi?
Ayrıca önce Kilo, sonra kıl tüy muhabbeti.
Adamda ki isteklerin sınırı yok herhâlde.
Ayrıca
O bunları söylerken senin elin armut mu devşiriyordu?
Bir daha böyle bir muhabbet açılırsa, bende daha geniş omuzlu erkeklerden hoşlanırım, lütfen bir salona yazık,
Dikkat et belini kalınlaştırmadan, popo kası da yapmayı unutma dersin

Lazer zaten o kadar ince tüyü almaz bosuna para verırsın iyice kötu olur sonra iğneli yaptırmak zorunda kalırsın onun da acısı cekılmez. Bir sure belli periyodlarla bir kuaförde güzellik salonunda aldır sonra baktın cok rahatsız edıyor kalınlastı o zaman lazer yaptırırsın. Ben 22 yasındayım kasıma lazer yaptırma ıhtıyacı duymadım hıc acıkcası hicbir arkadasım da yaptırmıyor ıkı haftada bır gıdersen gerek kalmaz kı çıkar cıkmaz aldır. Hem göze yakın göz cevresı kas falan lazer cok acır benden soylemesı

Canım kaşlarını ve bıyıklarını aldırmak için lazeri düşünmen biraz fazla bence. Kendin de alabilirsiniz. Eğer beceremem diyosan kuaföre git. Ha erkekler bu konuda çok dikkatlidir evet ama bunu sen istediğin için yap, başkası için değil

Canım sen kaş yaparken göz çıkartmışsın ya, lazer ne Git bi kuaföre anlat derdini, kadın ne yapacağını bilir. Üniversite dağ başında bile olsa mutlaka oralarda bi yerde bi kuaför vardır. Orda onca kız okuyor. Hiçbi yer bilmiyorum deme, arkadaşlarına sor siz nereye gidiyosunuz de. İşte bu kadar.

yanak kismini bilmem de bıyıga takildim ben.. neden temizlemedin ki 19 yasina kadar?

Valla erkek olsam ben de rahatsiz olurdum ben biyikli sevgilim biyikli. Pis geliyo bana. Ayrica erkekler bu konuda cok hassas bi'arkadasim da kizlarin kol killarindan nefret ederdi. Kizin kolunda okadar cok kil var ki oje surup bilezik takmis haydar abi gibi dolaniyo derdi.

Ya bu adamların bu kadar rahat konuşması bi bana mı batıyor? Niye sürekli karşındakini bi değiştirme hevesi? Kilo ver, kaşını aldır, bıyığını kes. Sen de git göğüs kası, kol kası yap o zaman.

eşim benim de kaşlarıma takılmıştı sevgililik+nişanlılık döneminde. benim de kaşlarım ince ve şekli düzgündür doğal hali ama ortasını liseye başladığımdan beri alırdım, bıyıklarımı da... kaşlarımın tamamını ilk kez düğünde aldırdım şimdi olsa yine beklerim :)
dudak üstü hele; temizdir iki tane kalmıştır ben görememişimdir onu bile görür; en son al cımbızı eline o zaman ben görmüyorum dedim, aldı cımbızı eline tabi ama sıkıldı hemen... o günden beri sustu

hormonlardan dolayı sakal şeklinde tüyler vardı yüzümde ben de cımbız, ağda alıyordum ama bizimki onların köklerini bile görüyordu. nişandan sonra iğneli yaptırdım(kaş bıyığa değil), şimdi parlak parlak dolaşıyorum

kilo dediğin nedir ki ben nişan öncesi 4 ayda 46 bedenden 38 bedene düştüm

İnsan kıllarla kaplı bir canlı. Yani kötü kokmanıza falan neden olmadığı sürece kılınızdan, tüyünüzden utanmayın.
Bıyığı ve kaşları ip, cımbız veya sir ağda ile alabilirsiniz. İlk seferinde bir kuaförde yaptırmanız iyi olur; nasıl yapıldığını öğrenmiş olursunuz. Kaş için arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz çünkü kaşları kişinin yüzüne uygun şekillendirebilecek kadar yetenekli kuaför bulmak zor. Belki şimdilik sadece kaşın doğal şeklini koruyarak fazlalıkları aldırabilirsiniz. Yeni görüntünüze gözünüz alışmış olur. Yanaklarınıza müdahale etmenizi tavsiye etmiyorum çünkü kıllar yeniden çıkarken oluşan görüntü daha dikkat çekici olabilir.

Hadi yüzdeki tüyleri anlarım ben de almıyorum.
Ama bu yaşına kadar kaş bıyık aldırmayanı da ilk defa gördüm.

Kaşı falan bilmem de yüze (yanak tüyleri) ağda cart curt yapma daha fena olur.

bu sebeptem soğucaksa bırak soğusun gitsin. kendi kıllarına bakmıyo senin tüycüklerinimi gözüne batıyomuş
eşimde bana bazen bıyıkların batıyo diyo sen kendine bak diyorum

Ne güzel sana söylemiş bunun için utanma.
Olgun davran.
Çık karşısına cillop gibi. Şaşırt.
Bana sanki birşeyler demiştin hayatım de ?
Eleştiri sırası bende hadi bakalım de. Şakaya al :)

Şöyle bir klişe var kaşlarını aldırırsan ilerde çoğalır. Hayır yanlış ben de ilk defa 20 yaşımda aldırdım şimdi 28 yaşındayım ne arttı ne de azaldı kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap ama bunu sırf erkek arkadaşın istedi diye yapma baktın ki çok dırdır ediyor sen de onun eksiklerini vur yüzüne

Canim yahu bu yasina gelip kas biyik almamak nedir ya

Bu da bi temizliktir bence, benimde 1 2 tane cevremde biyikli marti kasli gezen arkadasim var inan ben rahatsiz oluyorum onlar yerine. Ben erkek arkadasin olsam ben de rahatsiz olurdum, hayir zor bisey degilki bir agda bandi bi cimbiz bu kadar.. 1 dakikalik is..

Erkeklerden bi farkimiz olsun ama dimi

Canım bak kaş bıyık aldın mı yğzün otomatik tertemiz görünür.

Kuaföre git aldır olsun bitsin gitsin...
Annene niye Soruyorsun ki? Gencin. Halindenn anlamaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…