erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

abla ya aha işte kaşların jhali neyse yarın gideyim bari zati az ama iple sadeve ortayı kaşın yapısını bozmadan alırlar mı ki cımbız çoğaldtır diolar

Eklentiler

• 1604542_1421389541473776_8724078085686994650_n[1].webp
    12 KB · Görüntüleme: 118
lazer kaşa yapılmaz, gözlere zarar verir.bıyığa yapılabilir ama.
eğer kaşlarınızın şekliyle fazla oynamayacaksanız, sadece ortadakileri veya çok kenarda-öbürlerinden ayrı duranları alacaksanız kendiniz bile alabilirsiniz cımbızla.ama yamulturum falan diye korkuyorsanız belli aralıklarla kuoförde aldırırsınız.
bıyıklarınızı alın ama yüzdeki öbür tüyler çok belirgin değilse ellemeyin bence.
ve bunları kendiniz istiyorsanız yapın.eşiniz olsa, nişanlınız olsa veya bu yolda ilerleyen bir ilişkiniz olsa tamam da ben insanların kendilerini sevgililerine göre ayarlamalarını doğru bulmuyorum.yanlış anlamayın, bence erkek arkadaşınız bunları kötü niyetle söylememiştir ama ne malum belki şimdikinden ayrılacaksınız ve başka sevgiliniz olacak...böyle böyle hepsine göre değiştirecek misiniz kendinizi?neyse, en azından sizin bazı şeylerin farkına varmanıza vesile olmuş, böyle düşünelim.

kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem

Ay içim sisti vallahi kas biyik almanin ne zarari olacak ya sayfalarca yazildi....

Kasların zaten ince kaslarini aldirma....
kasinin ortasini ve biyiklarini güzelce kuaförde iple ya da agdayla aldir... Ağda ile alirlarsa güneşe dikkat et leke olur yoksa ve sicakken surmemelerine dikkat et..

Yanaklarina dokundurma asla..

Sari tüyler icin asla lazer falan yaptirma ayva tüylerini artirir...

Uç tane sari tüy içinde igneliye gitmeye gerek yok yani cogalsa nereye çoğalacak.. Liseden beri kas biyik iple alıyorum hiçte pala biyik falan olmadim...

Anneme kalsa bacagimi almama gerek yok hala.. niyeyse onlarin gözleri bir başka görüyor:)

Bir itiraf edeceğim. Beni bıyıklı yakından gorunmuyor ve sarılar. Ben onları ince makasla dibinden kesiyorum

abla ya aha işte kaşların jhali neyse yarın gideyim bari zati az ama iple sadeve ortayı kaşın yapısını bozmadan alırlar mı ki cımbız çoğaldtır diolar
Kaşların şekilli duruyor maşallah hiçte ortası varmış gibi değil. Alınması gerekiyorsa bence iple sadece ortasını aldır başka dokundurma.

Ayrıca çokta güzel bir kıza benziyorsun kendine güven bu konularda alınmayacaksa yada alınacaksa sen karar ver bir başkası değil.

Bi kere alırsan daha gür çıkar lafını unut benim de bıyıklarım vardı hep bu laflar yüzünden korktugumdan cesaret edemedim simdi alıyorum surekli ... Yüzündeki tüylere hic dokunmamani tavsiye ederim ağda hic yaptırma bu sefer sivilce sorunları ile ugrasirsi. Kaşların gayet düzgün cımbızla göze batanları almalısın. Ne güzel şanslısın :) biz kaş bıyık altından girip üstünden çıkıyoruz :)

Kaşlarının şeklini çok beğendim, ortasındaki tüyler fotoğrafta gözükmüyor ama varsa onları aldır. Yalnız alacak insana çok net olarak "Sadece ortasını alın, kaşıma dokunmayın" de, bazen işgüzarlık edebiliyorlar. Bıyıkları da aldır bence, erkek arkadaşın dikkat ettiyse belli oluyordur. Bir de "Erkekler fark etmez" değil; benim odun arkadaşlarım yanımda kızları öyle bir yorumluyorlar ki duysan şaşarsın. Herkes dikkat ediyor artık böyle şeylere

Ben 15 yaşımdan beri aldırıyorum kaşımı da bıyığımı da; ki Milena'nın dediği gibi kaşlarım Ferhat Güzel gibiydi, bıyıklarım da bayağı vardı. Hep ağdayla aldırırım bıyıklarımı, hiç de belirgin bir kalınlaşma, çoğalma olmadı. Zaten kalınlaşsa bile bıyıklı gezdiğine değmez, iki haftada bir aldırırsın olur biter

Doktor agdanin mi zararlarindan bahsetti yoksa genel olarak yüzdeki tüylere hic bi sekilde alinmamasi mi iyiymis bunu anlamak istiyorum. Yani mesele sadece agda mi zararla ilgili
Genel olarak alınmaması lazım tabi istisnalar dışında ama özellikle ağda yüzü yipratiyor yüz bacak gibi değil sarkmaya çok musait bunun birde ileri yaşları var

Aynen katılıyorum.

Bu arada bütün anneler mi aynı ya annem tüysüzdür bi kere ağda yaptığını görmedim ben yapınca burun kiviriyor ne gerek var diye.

Kac yasinda bu yorumlari yapan erkekler

abla martı kaş değil küçük küçük saysak 7 tane tek tük birleşik değil hani ama ya yapmayın he zati utanıyorm
Abla demesene ya aynı yaştayız :)
Ben sana demedim ki kendim için dedim.. 7 tane tüy için mi lazer yaptıracaksın?? Yapmazlar ki canım. Kendin hallet işte cımbızla bunda büyütülecek ne var ki?

kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem
ayy benim annem de öyleydii..Fotoda belli olmuyo ama aldır bencede 19 yaş küçük değil ki toparlattır güzel bi şekil verdir değişiklik olsun sevgilin için değil kendin için ama yanaklarındaki tüylere dokundurma kaş bıyık yeter:)

Genel olarak alınmaması lazım tabi istisnalar dışında ama özellikle ağda yüzü yipratiyor yüz bacak gibi değil sarkmaya çok musait bunun birde ileri yaşları var

Hmm.. Neden acaba. Neden almamak gerekiyomus ki? Yani tam olarak nasil acikladi doktor

şimdi napabilirm çocuklada konuşamıyorum dünden beri soğumuşmudur benden ya

okduduğumda aklıma ilk bu form geldi incele istersen kaş bıyık hikayeside çok , hepte gülerek anlatılıyor....

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esinize-ilk-ne-zaman-rezil-oldunuz.403347/

hiiççç takma ...çok açık renkliyse aldırma derim ben özellikle yüzünü yaş ilerleyip işin içine hormonlarda girince dahada beter hale gelebilirler ama bıyıklarını iple aldırabilirsin ....

işte bütün halim şimdi bıyık konusundada napam ben otasını aldırcam sadece ama bıyığı napim

Eklentiler

• 10411775_1421389444807119_7228969024670274196_n[3].webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 131
Kaşlarının ortasını ve varsa bıyıklarını kuaföre gidip aldırabilirsin. Ama sakın yüzünü aldırma heleki lazer falan hiç yaptırma. Sen kimseyide takma annen haklı daha yaşın çok küçük. Ben hiç hoşlanmıyorum şimdiki kızların durumundan, yüzde bir ton makyaj, ayaklarında topuklular, kaşlar incecik ıyyy... yaşları ilerleyince yapacak neleri kalacak merak ediyorum. sevmiyorum ben her şeyin doğalı güzel. Kaşlarının şeklide güzelmiş işte sadece ortasını ve bıyıklarını al en güzeli.

Kac yasinda bu yorumlari yapan erkekler
Ayy hiç tahmin etmemiştim soracağını ayol, çok sevindim
24 ila 30 arasında değişiyor yaşları. Aramızda kalsın, sadece bıyık değil elindeki, kolundaki kıllara kadar dikkat ediyorlar

Eklentiler

• 10411775_1421389444807119_7228969024670274196_n[3].webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 102
Canım kaşlarını kuaföre aldırma hiç aldırmadıysan bence şeklini bozma.. Ortasını al geri kalan da seni çok rahatsız eden tek tük tüy varsa öyle aldır.. Ben bugüne kadar çok kuaföre gittim hep aynı şekil alıyorlar çok inceltiyorlar, benim kaşlarım ince mesela şu an eskiden kalındı, küstürdüm herhalde..
Kimin kilo fazlası yok ki :) Ben d 3-4 kilo daha versem fena olmazdı ama böyle şeyler takılacak şeyler değil gerçekten, bakımını yaparsın , sporunu yaparsın verirsin kilonu , 3 yıllık ilişkinde de bunları aşmışsınızdır artık sana tavsiye vermiş sadece diye düşünüyorum senden soğuyacak hali yok ya böyle dünyevi şeyler için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…