abla ya aha işte kaşların jhali neyse yarın gideyim bari zati az ama iple sadeve ortayı kaşın yapısını bozmadan alırlar mı ki cımbız çoğaldtır diolarGüzelim ufak değilsin ki al alma diye başkalarının fikirlerine göre hareket edesin.
Güneş ışığında bak kendine kaşına bıyığına gerçekten alınması gerekliyse git kuaföre aldır. Bi kere yapman düzenli yapmanı yada yaptırmanı gerektirir unutma.
Birde utanma böyle şeylerden :) Benimki bıyığımın çıktığını görmesin benimle mi yarışıyorsun diye takılır hemen ilişkiniz oturmuş ise normaldir :)
kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem
Kaşların şekilli duruyor maşallah hiçte ortası varmış gibi değil. Alınması gerekiyorsa bence iple sadece ortasını aldır başka dokundurma.abla ya aha işte kaşların jhali neyse yarın gideyim bari zati az ama iple sadeve ortayı kaşın yapısını bozmadan alırlar mı ki cımbız çoğaldtır diolar
Genel olarak alınmaması lazım tabi istisnalar dışında ama özellikle ağda yüzü yipratiyor yüz bacak gibi değil sarkmaya çok musait bunun birde ileri yaşları varDoktor agdanin mi zararlarindan bahsetti yoksa genel olarak yüzdeki tüylere hic bi sekilde alinmamasi mi iyiymis bunu anlamak istiyorum. Yani mesele sadece agda mi zararla ilgili
Aynen katılıyorum.Ay içim sisti vallahi kas biyik almanin ne zarari olacak ya sayfalarca yazildi....
Kasların zaten ince kaslarini aldirma....
kasinin ortasini ve biyiklarini güzelce kuaförde iple ya da agdayla aldir... Ağda ile alirlarsa güneşe dikkat et leke olur yoksa ve sicakken surmemelerine dikkat et..
Yanaklarina dokundurma asla..
Sari tüyler icin asla lazer falan yaptirma ayva tüylerini artirir...
Uç tane sari tüy içinde igneliye gitmeye gerek yok yani cogalsa nereye çoğalacak.. Liseden beri kas biyik iple alıyorum hiçte pala biyik falan olmadim...
Anneme kalsa bacagimi almama gerek yok hala.. niyeyse onlarin gözleri bir başka görüyor:)
Kaşlarının şeklini çok beğendim, ortasındaki tüyler fotoğrafta gözükmüyor ama varsa onları aldır. Yalnız alacak insana çok net olarak "Sadece ortasını alın, kaşıma dokunmayın" de, bazen işgüzarlık edebiliyorlar. Bıyıkları da aldır bence, erkek arkadaşın dikkat ettiyse belli oluyordur. Bir de "Erkekler fark etmez" değil; benim odun arkadaşlarım yanımda kızları öyle bir yorumluyorlar ki duysan şaşarsın. Herkes dikkat ediyor artık böyle şeylere
Ben 15 yaşımdan beri aldırıyorum kaşımı da bıyığımı da; ki Milena'nın dediği gibi kaşlarım Ferhat Güzel gibiydi, bıyıklarım da bayağı vardı. Hep ağdayla aldırırım bıyıklarımı, hiç de belirgin bir kalınlaşma, çoğalma olmadı. Zaten kalınlaşsa bile bıyıklı gezdiğine değmez, iki haftada bir aldırırsın olur biter
Abla demesene ya aynı yaştayız :)abla martı kaş değil küçük küçük saysak 7 tane tek tük birleşik değil hani ama ya yapmayın he zati utanıyorm
ayy benim annem de öyleydii..Fotoda belli olmuyo ama aldır bencede 19 yaş küçük değil ki toparlattır güzel bi şekil verdir değişiklik olsun sevgilin için değil kendin için ama yanaklarındaki tüylere dokundurma kaş bıyık yeter:)kaşlarım böyle bu benim fotom napim şimdi son fikirleri alım yarın ona göre gidicem
Genel olarak alınmaması lazım tabi istisnalar dışında ama özellikle ağda yüzü yipratiyor yüz bacak gibi değil sarkmaya çok musait bunun birde ileri yaşları var
şimdi napabilirm çocuklada konuşamıyorum dünden berisoğumuşmudur benden ya
işte bütün halim şimdi bıyık konusundada napam ben otasını aldırcam sadece ama bıyığı napimKaşların şekilli duruyor maşallah hiçte ortası varmış gibi değil. Alınması gerekiyorsa bence iple sadece ortasını aldır başka dokundurma.
Ayrıca çokta güzel bir kıza benziyorsun kendine güven bu konularda alınmayacaksa yada alınacaksa sen karar ver bir başkası değil.
Kaşlarının ortasını ve varsa bıyıklarını kuaföre gidip aldırabilirsin. Ama sakın yüzünü aldırma heleki lazer falan hiç yaptırma. Sen kimseyide takma annen haklı daha yaşın çok küçük. Ben hiç hoşlanmıyorum şimdiki kızların durumundan, yüzde bir ton makyaj, ayaklarında topuklular, kaşlar incecik ıyyy... yaşları ilerleyince yapacak neleri kalacak merak ediyorum. sevmiyorum ben her şeyin doğalı güzel. Kaşlarının şeklide güzelmiş işte sadece ortasını ve bıyıklarını al en güzeli.ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
Ayy hiç tahmin etmemiştim soracağını ayol, çok sevindimKac yasinda bu yorumlari yapan erkekler
Bıyığı aldır dostum. Güven bana :)işte bütün halim şimdi bıyık konusundada napam ben otasını aldırcam sadece ama bıyığı napim
Yuze lazer yaptirmayi onermiyorlar, bence cok problemli degilse degdirme bir sey, cunku sonra sonu gelmiyor.
Ben seni cozemedim, neden sevgilinle yuzgoz olup kilonu sordun, tartistin? Biraz ozguvenli ol sekerim, neysen osun, seven boyle sevsin.
Sevgilinin cocuk yasta/tecrubesiz olmasina bagliyorum ama gercek bir erkek asla karsisindaki kadini incitmemek adina, kisisel bakimindan bahsetmez cunku bu kadinlar icin cok gurur kirici oluyor genelde. Ben olsam olesiye alinir, u cocukla asla konsumazdim bir daha sen hala benden sogumus mudur diyorsun kardes.
Ozet geciyorum:
1. Kilon, kilin, tuyun, senin problemlerin senden baskasini ilgilendirmez. Istersen kabasakal gez, begenen erkek begeniyorsa seni oyle kabul eder, etmezse keyfi bilir.
2. Baska brine, hele de sevgiline buram oyle mi, nasil olayim, nasil yapaym demek ozguvensizligini aciga serer. Gercekten ozguvensiz olsan bile Allasen kimseye gostermemeye cabala.
ne yalan söylim öz güvensizlikten ölüyorum utançtanda yıkılıyorum artk konuşucak yüzüm kaldamı bıyık kıl tüy derken çocukla
3. Benden sogumus mudur dusuncesini bir kenara birak, sana sen de killisin diyen erkekten sen sogumadin mi canimin ici?
Kaslarinin sekli gayet guzel, bence hic elleme. Elleyince tekrar tekrar ellemek gerekiyor cunku :)
Canım kaşlarını kuaföre aldırma hiç aldırmadıysan bence şeklini bozma.. Ortasını al geri kalan da seni çok rahatsız eden tek tük tüy varsa öyle aldır.. Ben bugüne kadar çok kuaföre gittim hep aynı şekil alıyorlar çok inceltiyorlar, benim kaşlarım ince mesela şu an eskiden kalındı, küstürdüm herhalde..heh işte bizimde 3 yıl falan oldu böle şakayada bağladı ama ne bilim özgüvenim sarsıldı hani bilmiyorum utandım yani hani kiloda işin içine girince falan göçtüm ve ben birazda takıntılıyım ya5 ko fazlam var önceden zayıftım o zaman çok tatlı geliyıodun dedi hani şimdide tatlısın ama kilo versen iyi olur hanii dedi bazen bende ona takılıyorum doğru bakımlı olmak lazım şimdi ben kuaföre gidicem ama korkuyorum hani kaş çok az 7 tane saysan ancada asıl mesele bıyık ya çok çıkarmı sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?