erkek arkadaşımınbayan iş arkadaşları

raperon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
208
17
118
35
Diğer
Biliyorum çoğunuz saçma gereksiz bulabilirsinizi ama erkek arkadaşım bu sene çalışmaya başlayacak ve işi pazarlama ileilgili ne yapıcam bilmiyorum sürekli gezmesi şehir dışına çıkması gerekecek ona çok güveniyorum ama aşırı kıskancım daha şimdiden çalışacağı yerdeki bayanları düşünüyorum ya şöyle olursa ya sırnaşık olursa erkek arkadaşım elbette yüz vermez ama adıyla hitap etse bile yanlış anlayacak zihniyette bayanlarımız var çok başıma geldi neleri neleri var sonra açık giyinen biri olur diyede çekiniyorum saçma ama daha kimlerle tanışacağını bilmeden kin doluyum bayan olmasın diye dua ediyorum ne yapabilirim nasıl kendimi frenlerim kendimi o iş arkadaşlarına göstermem lazım diye düşünüyorum bide başı bağlı erkekkler bazı kadınları daha çok hırslandırıyo açıkcası bunların hepsinden çok korkuyorum bu arada beni bütün sülalesi annesi babası tanıyor evleneceğiz 4 yıl içinde inşallah

Son düzenleme:
ben bu aşırı kıskançlık ve takıntılı huylarımdannasıl vazgeçebilirim içim içimi yiyor biri baksa gidip parçalayasım var bakamaz bile yani yok öyle birşey

aynı benim giibisin canım yaa.bende aşırı kıskancım ve eski nişanlımın yanına gelen müşterileri bile kıskanırdım. biz telefonda kon uşurken bayan müşterisinin geldiğini duydum aynı anda tlf kapatıp yanına gittim müşterisi hala ordaydı. heleki iş arkadaşları bayan olsa cıldırırdım heralde .. ateş barut olayı kardeşim bu ben hiç bi bayana güvenmem.erkekler saf en kücük bi haraketten etkilenip ağız aldatması bile yapabiliyorlar. tabi güven cok önemli ama güvensekte insan kendini frenleyemiyor kafayı yedirir insana kıskanclık. sana hak veriyorum ve bu sorunun cözümü yok diyorum. sadece dua edebilirsin inşallah iş arkadaşları evli olur yada cok cirkin olur diye .Allah yardımcın olsunn :44::44:

Sadece kırmızı kısma cevap vericem diğer kısımları okurken gerildim. Masabaşı işi olacaksa ya da sabit bir yeri ilk hafta çiçek yollayabilirsin.

tedavi gör..
kadınların içinde çalışmasından normal ne var ki ..
ekmek parası .. olmadı hapis et adamı ..

ben bu aşırı kıskançlık ve takıntılı huylarımdannasıl vazgeçebilirim içim içimi yiyor biri baksa gidip parçalayasım var bakamaz bile yani yok öyle birşey

Öncelikle bu hiç sağlıklı değil. Ya dua ile ya da terapi ile üstesinden gelebilirsiniz.

sözünüze daha 4 yıl var,takvim yapmışsınız,güleceğim geldi kusura bakmayın ama...:)
söze bile 4 yıl varsa kim öle kim kala,siz daha ortada bişey yokken adamın çalışacağı yerdeki kadınları düşünüyorsunuz...
ben de pazarlama işi yapıyorum..açıkça piyasayı anlatayım...evet açık giyinen kadın da olacak,asılan da olacak,rahatı da güzeli de her tür kadın oalcak..iş hayatı bu normal yaniii..sadece pazarlama yaparken daha çok insan görüyorsunuz diğer sektörlerden tek farkı bu...
adamı fanusa kapatamazsınız ki...
adam adam olacak,önce sevgilinize güvenin ,düzgün adamsa dünya güzeli yanında olsa asılmaz..olay budur..

oofff inşallah canım ya beni anlayan birinin olması çok güzel nasıl dayanıcambilmiyorum bayan müşterileri falan olursa nabarım ben çatlarım şuan bile herşeyini bilirim sorarım kimle ne konuştun diye nabarım yahu bilmeden biri sırnaşsa haberim olmıcakkkk offffffffffffffffffffffffffff çok zor bi meslek

Emin ol dünyadaki tüm kadınlar, Raperon'un sevgilisi gelse de sırnaşsak diye sırada beklemiyor. Anlamıyorum ki niye böyle dev aynasında görüyorsunuz adamları. Süper yakışıklı, muhteşem karizmatik, yürüdüğü zaman yeri göğü sallayan bir adam mı sevgilin. Hoş öyle olsa bile yine de merak etme bence:) Adam gidecek çalışacak ve orada çalışan diğer kadınlar da ekmek derdinde. Kiminin sevgilisi, kiminin nişanlısı var, kimi evli. Onların eşleri, sevgilileri de acaba Raperon'un sevgilisi bizim hatunlara asılır mı diye iki de bir işyerini mi bassın. Unutmayın ki işyerinde taciz, asılma gibi davranışlar yüzde doksan dokuz erkekler tarafından yapılır. Bence daha tanımadan gidip gözdağı vermeyi düşündüğün hatunlarla uğraşmak yerine bunu düşün. Eğer sevgilin adam gibi bir adamsa, elin kadını gelip önünde soyunsa bile yüz vermez. Böyle düşünmeye devam edersen sevgiline dört tarafı kapalı bi kafese kapatsan bile için rahat etmez. Ben de çalışıyorum ve bir sürü erkeğin içinde tek kadın olarak çalışıyorum. Sizin gibi kadınların yazdıklarını okudukça da cinler tepeme çıkıyor. Sevgilini rahat rahat gönderebilirsin yani işine. Çalışan kadınların erkek yemek gibi bi alışkanlıkları yok çoğunlukla.

Sadece kırmızı kısma cevap vericem diğer kısımları okurken gerildim. Masabaşı işi olacaksa ya da sabit bir yeri ilk hafta çiçek yollayabilirsin.

teşekkür ederim masa başı olursa resimlerimi koyacağını söylüyor zaten ama işi daha çok gezme ile ilgili

adam satış pazarlama yapacak,günde tonla insanın kahrını çekecek,siz de devamlı arayıp sorup,kimle ne konuştun,bugün kime gittin kim geldi nası biriydi diye hesap soracaksınız????yok öyle bir dünya...kusura bakmayın ama...işindeki her dakikanın hesbaını vermez kimse kimseye,gerek de yok ayrıca..
sanırım siz çalışmıyorsunuz yoksa böyle düşüncelere kapılmazdınız??

kusura bakmayında bilmeden konuşamassıınız 11 yıldır ilişkimiz varorta okuldan beri hiç ayrılmadan beraberiz benim babamın öğrenmesine okadar var diyelim beklemek zorundayız yoksa babam dışında herkes biliyor onun sülalaesi herkez beni tanıo

“aşırı kıskancım” ve “tüm sülalesi beni tanıyor” cümlelerini aynı yerde okuyunca benim iplerim kopuyor arkadaşlar.

Konudaki kıskanç arkadaşlar bir sürü erkek iş arkadaşımız var ve merak etmeyin üzerlerine atlamıyoruz. Bize ismimizle hitap edince kendimizden geçmiyoruz. Erkek arkadaşınız sağa sola mavi boncuk dağıtmıyorsa sıkıntı yok yani.

Bir de şunu iyice anlayın arkadaşlar eşlerimizin etrafında her zaman bizden genci de olacak güzeli de. Onları fanusa koyamayız. İş etraftaki kadınlarda değil erkek arkadaşlarınızda bitiyor.

yahu siz neden direk kişisele alıosunuz bende pazarlama ile ilgili çalışıcam aynı bölümü okuduk ben sen yapıosun o yapıo diye konuşmuyorum yapanları gördüm evet böyle bişey olabilir diyorum olabilir bak sen siz yapıosunuz evli bayanlar yapıo yiyo arkekleri demiyorum kendinize gelin

Su an yanimda 30lu yaslarinda biri bekar biri evli erkek var. Ikisi de bilgisayara gomulmus isine bakiyor. Sikintidan siteye girdim toplantida. Evet bence is ortamimi daha eglenceli hale getirebilirim. Hemen sunlara bir sirnasiyim ben de bana baksinlar. Ozellikle evli olana.

benim yazdıklarımla ne alaka anlamadım..iyi işte ne güzel,bebeliğinizden beri berabersiniz...ben diyorum ki böyle davranırsanız bu ilişki fazla gitmez,adam çalışmaya başlıyor sadece,siz işe adapte oalcak mı ,işi gücü rast gider mi diye düşüneceğinize,kadınları düşünüyorsunuz...

sülales,ide herkesin sizi tanıması ya da 11 yıl beraber olmanız da çok övünülesi gelmiyor bana,ipekcim dediğin gibi beni benden alıyor..alkışı hakedeiyor
bu arada ben de pazarlama satış yapıyorum,sizin için sorun olur muyum acaba sevgiliniz açısından? evliyim gayet namusluyum,çocuğum da var ama mesela bakımlı ve şıkım...:)
bi de hemen gidip kendimi göstermem lazım olaylarına da bayılıyorum ki,ya gidince sizden güzel bakımlı bi kadın görürseniz ne oalcak,kadınıların gözü korkmazsa sizi görünce

sorununuzmu var her bu mesleği yapan sırnaşayım dio bende bu mesleği yapıcam genel konuştuım allah allah

İkinci paragraf toptan önemsiz zaten değil mi? İş erkek arkadaşınızda bitiyor, pazarlama gibi bir sektörde etrafındaki kadınları uzaklaştıramayacağınzıı en iyi sizin bilmeniz lazım o zaman. Şu an aktif çalışıyor musunuz? Kendinize bir uğraş bulun ve bu konuyu düşünmemeye çalışın çünkü şu durumda değiştirebileceğiniz tek şey kendinizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…