erkek arkadaşımınbayan iş arkadaşları

evet doğru saçmalamışım biraz pardon

Kız ben de marketing deyim bir şirkette
Hiç de öyle değiliz valla dediğin gibi
Bence abartıyorsun. Zaten yaşı büyük evli çocuklu bir sürü kadın olacak öyle düşün
Rahat ol sevgiline de güven
Boş yer huzursuzluk çıkarma

Seyahat derken heralde siz sizi gönderdikleri yerin amerika paris londra falan olduğunu düşünüyosunuz
En fazla baküye falan gidersiniz merak etmeyin
Ki o da yılda bir anca. Diplomatlık değilki bu. 2-3 gün gider yorgunluktan ölürsünüz sonra eş- ev sıcaklığı öyle tatlı gelirki
Bunu da kafanda abartmışsın

Ayrıca sen de bu mesleği yapıyosan neden bu kadar sorun yapıyosun anlamadım

Ikinci bi lorena vakasi gelmis. Beni geriyosunuz valla ya. Yazik gunah kendinize gencliginize. Bu tamamen gercek bir derdiniz olmayisinizdan bence. Biz burda nelerle ugrasiyoruz yoktan dert yaratip sinir krizleri gecirmek ayiptir gunahtir. Boyle kendinizi mutsuz ederek daha buyuk dertleri sorunlari uzerinize cekneyin. Oyle dertlerle ugrasiyoruz ki kiskanmak bile luks geliyor. Keske ben de boyle simarabilseydim ne diyim. Aferin devam et boyle..

Ama yaptigin simariklik tek kelimeyle. Hasta falan degilsin sen simariksin.

inllah yainşllah yaşı büyük evli kadınlar olur

Sana bi ablan olarak tavsiyem, her şeyi bırak kendini geliştir.

Yazım hataların, daha 4 yıl önceden evlenme lafların, takvimin, basit konuşmaların ve seviyesiz üslubun, bir erkek için hemcinslerine bakış açın.. Sende bi kadınsın. Karşındaki adamdan çok daha değerlisin. Kendini alçaltma. Herkesten önce kendine güven.

Ufacık ufacık kızların derdine bak hey Türkiyem ya....................................

yaş ile büyünmüyor malesef hızlı yazdığım için yazım hatası oluyor olabilir aklımın yerinde olması için 40 yaşında olmam gerekmez 22 yaşındayım kendimi ufakta görmüyorum ayrıca kendimii geliştirmediğimide nereden biliyorsunuz dert dediğiniz illa aldatılmak çocuğumun hastalığı benim hastalığım vs mi? komik olmayın yazım hatalarıyla karakter analizi yapamazsınız sizin ilgi alanınız farklıdır benim farklı ayrıca sonuçta blog yazmıyorum burda istediğim şekillde gırgırrlı alaycıda yazabilirim saygılı olana saygılıdaolurum sizi hiç alakadar etmez

sanırım yaşınız gereği sizdegençlerin durumunu anlamıyorsunuz sizden geçmiş heralde beğenmiyorsanız okumayın bu kadar basit ilgi alanınız yerlerde takılın ozman ufalayımda cebinize gireyim

sanırım yaşınız gereği sizdegençlerin durumunu anlamıyorsunuz sizden geçmiş heralde beğenmiyorsanız okumayın bu kadar basit ilgi alanınız yerlerde takılın ozman ufalayımda cebinize gireyim

Kendini gelistirmenin yasla ilgisi yok. Zaten bunu demis hanimefendi. Az kitap okusan zaten en basit de baglacini en hizli yazinda bile ayri yazarsin. Hala cirkin uslubun. Ufalayim da cebinize gireyim falan. Ayip.

Son düzenleme:

Bu uslupla actigin bu konudan bir yarar saglayamazsin.yasimiz geregi pek cok seyden anliyoruz sandiginin aksine.hayat ogretiyor insana.sen de ogrenirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendini gelistirmenin yasla ilgisi yok. Zaten bunu demis hanimefendi. Az kitap okusan zaten en basit de baglacini en hizli yazinda bile ayri yazarsin. Hala cirkin uslubun. Ufalayim da cebinize gireyim falan. Ayip.

bende diyorumki resmi görüşme yapmıyorum blogda yazmıyorum ben aceleci bi insanım sabredemez yazarım on parmak de yi ayrı yazmışım ne olurr yazmasam ne olur türkçe dersi veya sınavdamıyız özel bi yazışmamı yapıyorumda haberim yok benim okuduğum kitabında haddi hesabı yok yazımdan anlayamassınız

O halde bayan degil kadin demen gerektigini de ogren bir dahakine. Can dundar 《hanim, bayan, kadin, kiz》oku bir ara.

Siz gunluk hayatinizda hebele gubele diye mi konusuyorsunuz...
Cunku o zaman da resmi bir gorusme gerceklestirmiyorsunuz di mi?
Olmasi gereken, yakisik olan vardir, tamam cok kati olmamak lazim, fakat bunu koru korune savununca sinirleniyorum...
Bu arada hakikaten kadin, bayan degil!!!

telefonumdan ararsan nasıl tane tane düzgün konuşuyorum ama yazım tarzım böyle değil gayette akıcı ve dikkatli konuşurum ikisi farklı şeyler

Son düzenleme:

pardonda ne kendine güvenen ve salanlar var aldatılıyor adamı tatillerebile yanlız gönderio içinde olmasada yavşayanlar var diyorum

Burası bir kadın paylaşım platformu, kuralları var, üyelerle yazışmalarda saygıya ve üsluba dikkat edilmesi, kadınlara ait sitede "yavşama" gibi argo kelimeler kullanılmaması, hakaret, 3. şahısları küçümseme, aşağılama yapılmaması, yazım kurallarına uyulması kurallarımız arasındadır.

Burası bir blog değildir evet ama blogların kuralları yoktur, sitelerin kuralları vardır, üye olurken herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…