görünüşte değil çoğu için sempetiklik mühim olanmadem bu kdar kiskancsiniz kendinize yakisikli olmayan mulayim adamlar bulun. onlar adim atmadikca hic bir kadin sirnasmaz
İyi böyle devam edin o vakit..Adamı iyice boğup kaçırana kadar..
Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. Adamın içinde varsa sizin böyle öfke krizlerine girip onu kısıtlamanız bir şey değiştirmeyecek, önce biraz kendinizle barışık olup kendinize güvenin diyorum, siz hala "salmaktan" bahsediyorsunuz.
Biliyorum çoğunuz saçma gereksiz bulabilirsinizi ama erkek arkadaşım bu sene çalışmaya başlayacak ve işi pazarlama ileilgili ne yapıcam bilmiyorum sürekli gezmesi şehir dışına çıkması gerekecek ona çok güveniyorum ama aşırı kıskancım daha şimdiden çalışacağı yerdeki bayanları düşünüyorum ya şöyle olursa ya sırnaşık olursa erkek arkadaşım elbette yüz vermez ama adıyla hitap etse bile yanlış anlayacak zihniyette bayanlarımız var çok başıma geldi neleri neleri var sonra açık giyinen biri olur diyede çekiniyorum saçma ama daha kimlerle tanışacağını bilmeden kin doluyum bayan olmasın diye dua ediyorum ne yapabilirim nasıl kendimi frenlerim kendimi o iş arkadaşlarına göstermem lazım diye düşünüyorum bide başı bağlı erkekkler bazı kadınları daha çok hırslandırıyo açıkcası bunların hepsinden çok korkuyorum bu arada beni bütün sülalesi annesi babası tanıyor evleneceğiz 4 yıl içinde inşallah
görünüşte değil çoğu için sempetiklik mühim olan
bencede sıkıntılı ama ne yapabilirm bende aynı mesleği yapıcam hiç bilinçli okumadımbu mesleği ne yazıkki baştanda tam benlik geldi ama bu durumu hiç düşünmedim bu kadar seyehat eden çiftmi olur iğrenç ya offf neden sabit bişey okumadımki
inllah yainşllah yaşı büyük evli kadınlar olurKız ben de marketing deyim bir şirkette
Hiç de öyle değiliz valla dediğin gibi
Bence abartıyorsun. Zaten yaşı büyük evli çocuklu bir sürü kadın olacak öyle düşün
Rahat ol sevgiline de güven
Boş yer huzursuzluk çıkarma
Sana bi ablan olarak tavsiyem, her şeyi bırak kendini geliştir.
Yazım hataların, daha 4 yıl önceden evlenme lafların, takvimin, basit konuşmaların ve seviyesiz üslubun, bir erkek için hemcinslerine bakış açın.. Sende bi kadınsın. Karşındaki adamdan çok daha değerlisin. Kendini alçaltma. Herkesten önce kendine güven.
Ufacık ufacık kızların derdine bak hey Türkiyem ya....................................
yaş ile büyünmüyor malesef hızlı yazdığım için yazım hatası oluyor olabilir aklımın yerinde olması için 40 yaşında olmam gerekmez 22 yaşındayım kendimi ufakta görmüyorum ayrıca kendimii geliştirmediğimide nereden biliyorsunuz dert dediğiniz illa aldatılmak çocuğumun hastalığı benim hastalığım vs mi? komik olmayın yazım hatalarıyla karakter analizi yapamazsınız sizin ilgi alanınız farklıdır benim farklı ayrıca sonuçta blog yazmıyorum burda istediğim şekillde gırgırrlı alaycıda yazabilirim saygılı olana saygılıdaolurum sizi hiç alakadar etmez
sanırım yaşınız gereği sizdegençlerin durumunu anlamıyorsunuz sizden geçmiş heralde beğenmiyorsanız okumayın bu kadar basit ilgi alanınız yerlerde takılın ozman ufalayımda cebinize gireyim
sanırım yaşınız gereği sizdegençlerin durumunu anlamıyorsunuz sizden geçmiş heralde beğenmiyorsanız okumayın bu kadar basit ilgi alanınız yerlerde takılın ozman ufalayımda cebinize gireyim
Kendini gelistirmenin yasla ilgisi yok. Zaten bunu demis hanimefendi. Az kitap okusan zaten en basit de baglacini en hizli yazinda bile ayri yazarsin. Hala cirkin uslubun. Ufalayim da cebinize gireyim falan. Ayip.
Bu uslupla actigin bu konudan bir yarar saglayamazsin.yasimiz geregi pek cok seyden anliyoruz sandiginin aksine.hayat ogretiyor insana.sen de ogrenirsin.
tabiki ben tecrübelerden faydalanarak büyürüm herkesin yaşınada tecrübesinede saygım sonsuz ama beni aşağılayıcı yok ufacık küçücük şeyler işlerimi kalmamış falan saygı duyana saygı duyarım kendinden küçüklerede saygılı olucaksın yaşıtın gibi küçümsemiceksin onlardanda bişey öğrenebilrsin sonuçta büyük olmak herşey demek değil
bende diyorumki resmi görüşme yapmıyorum blogda yazmıyorum ben aceleci bi insanım sabredemez yazarım on parmak de yi ayrı yazmışım ne olurr yazmasam ne olur türkçe dersi veya sınavdamıyız özel bi yazışmamı yapıyorumda haberim yok benim okuduğum kitabında haddi hesabı yok yazımdan anlayamassınız
bende diyorumki resmi görüşme yapmıyorum blogda yazmıyorum ben aceleci bi insanım sabredemez yazarım on parmak de yi ayrı yazmışım ne olurr yazmasam ne olur türkçe dersi veya sınavdamıyız özel bi yazışmamı yapıyorumda haberim yok benim okuduğum kitabında haddi hesabı yok yazımdan anlayamassınız
Siz gunluk hayatinizda hebele gubele diye mi konusuyorsunuz...
Cunku o zaman da resmi bir gorusme gerceklestirmiyorsunuz di mi?
Olmasi gereken, yakisik olan vardir, tamam cok kati olmamak lazim, fakat bunu koru korune savununca sinirleniyorum...
Bu arada hakikaten kadin, bayan degil!!!
işte bu bahsettiiğin insanların erkek arkadaşıma yavşamaya kalkması en ufak lafında bile o kızı bulup paramparça edebilirim sonucunu düşünmedenn oda gerisini düşünüp böyle bi bok yemeseydi madem derimyani
pardonda ne kendine güvenen ve salanlar var aldatılıyor adamı tatillerebile yanlız gönderio içinde olmasada yavşayanlar var diyorum
yaş ile büyünmüyor malesef hızlı yazdığım için yazım hatası oluyor olabilir aklımın yerinde olması için 40 yaşında olmam gerekmez 22 yaşındayım kendimi ufakta görmüyorum ayrıca kendimii geliştirmediğimide nereden biliyorsunuz dert dediğiniz illa aldatılmak çocuğumun hastalığı benim hastalığım vs mi? komik olmayın yazım hatalarıyla karakter analizi yapamazsınız sizin ilgi alanınız farklıdır benim farklı ayrıca sonuçta blog yazmıyorum burda istediğim şekillde gırgırrlı alaycıda yazabilirim saygılı olana saygılıdaolurum sizi hiç alakadar etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?