erkek arkadaşımınbayan iş arkadaşları

sevgilin Brad pitt filan mı???

yani bayanlar evet sırnaşabilir o karakterde çok insan var ama böyle yaparak da onların eline yağ sürersiniz

Kişi kendinden bilirmiş işi.

yahu belki yaptığım aldatma bile değildi çünkü ufak ayrılığımız olduğunda biriyle çıkmıştım ona böle bişe olduğunu sölememiştim hemen farklı algılayıp suçlamayın söylemediğim için ona kendimi aldattım olarak nitelendiriyorum sorduğunda yalan sölediğim için

çok ilginç,yani demek istiyorsunuz ki ya benim ona yaptığımı bana yapmaya kalkarsa

Erkek köpek kuyruk sallamazsa dişi köpekten zarar gelmez !
20 yıldır çalışıyorum, onlarca erkeğin içindeyim şükürler olsun hiç biriyle başıma kötü bir şey gelmedi
Hatta bunun 8 yılı çalıştığım yerde tek bayandım
Bu derece kıskançlık erkekleri yalana itiyor, gözlerimle gördüm demişsin ya bende gördüm, sırf çok kıskanç diye eşinden ayrılan adamlar tanıdım
İnsanın iyisi kötüsü her yerde var, davranışlarından erkek arkadaşın sorumlu
Hiç de öyle saf falan değiller, hemcinslerine saldırıp durma, hatalı yerden bakıyorsun olaya ve şu forumdaki yüzlerce kadına inan ayıp ediyorsun. Çalışanda olduk, müşteri de oluyoruz, kimse kimsenin yakasına yapışmıyor. Kötü ile karşılaştığında kendini muhafaza etmeyi bilmek herkesin bireysel görevi yani ona güveniyorsan sorun yok

hay nerden aldatma kelimesi kullandım öyle aldatma değil yahu onu aklımdan atmak içindi bir aylık bişey ama sölemedim sonra hemen barıştık zaten aldatma değil hatalarımın hepsi ona karşşı tavır davranışım

Kişi kendinden bilir işi :))) o zaman tetikte ol her an karşılığını görebilirsin

Öncelikle sevdiğiniz insana güveniyorsanız gerisi önemli değil hepimiz erkeklerin içerisinde çalışıyoruz ben 4 erkeğin içerisinde tek bayanım düşünün genelde dışarıda oluyorlar ama çok tekli kaldığımızda var ofiste ee erkek arkadaşımın sinir hastası falan olması gerekirdionun yerindede 3 bayan var tüm firmada kimbilir yüzlerce bayan var nasıl saklanır insan bizim gibi nice bayanlar var o dedikleriniz farklı şeyler sürekli kuşkuyla yaşanmaz erkekli bayanlı çalışmak bu kadar normalken bence düşünce tarzınızı değiştirmeniz gerek yoksa yıpratırsınız önce kendinizi sonra ilişkinizi

haklısınız evett aslında

aynen bendensin canım bende çok kıskancım içim içimi yiyo nişanlıma güvenim sonsuz ama dışarda onun etrafında olan tüm kızları parçalayasım geliyo :18: bu kıskançlıgın üstesinden gelmenin tek yolu fazla düşünmemek düşündükçe zaman içinde takıntı haline geliyo ve aranızda sorun olmasına neden oluyo o senin sen onun boşver gerisini onunla olacağın mutlu geleceği düşün tek çözüm buu

kıskancım evet engel olamıyorum oyüzden bu başlığı açtım ama herkes birilerini suçladığımı falan düşünüyor ya

haklısınız evett aslında

O zaman bakış açını değiştir, kendini geliştirmeye çalış. Gencecik insanlarsınız, cahil mahalle teyzeleri gibi etrafında gördüğün dişi olan her varlığa saldırma eğiliminden vazgeç. Biraz kendine güven, kıskançlığın kökü özgüven eksikliğidir. Ne adamı bunalt, ne de kendin üzül, hayatı çekilmez hale getirme. Sabrın, tahammülün çok olmadığı bir devirde yaşıyoruz, gün gelir ne kadar sevse de o da yeter der, ne gerek var ki bunlara, rahatla biraz. Kendime engel olamıyorum diye bir bahane olamaz insan için, sen kendini kontrol edemiyorsan başka insanlar üzerindeki etkinden tabi ki şüphe edersin. Kıskançlığa marifet gibi bakıyor insanlar oysa bence dozu aşan kıskançlık çok utanç verici bir şey. Böyle düşün kendine telkin ver

Son düzenleme:
tamam arkadaşlar çok teşekkürlerartık daha fazla cevap yazmanızı istemiyorum konu çok uzayacakçünkü herkes kişisele alıyor ben çok değerli düşüncelerinizi aldım teşekkürler

inanki çok isterim rahatlamayı takmamayı ama elimden geleni yapıyorum yok düşünmekten kafayı yicem

Bence uzman bir psikologtan yardım alın. Başka bir çaresi yok gibi sizin durumunuzu.

Sevgilinin satış temsilcisi olması ile daha fazla insanla temas kuracağı aşikar.
Ancak pek çok meslekte herkes insanlarla iş yapıyor.
Başka bir kıskançlık konusunda da yazmıştım,sevdiklerimizi toplumdan izole edemeyiz,onları fanusa koyamayız diye.
Sevgilini yoldan çıkaracak potansiyel tehlikelere kafa yormak yerine aranızdaki ilişkinin sağlamlığı için adımlar atsan,sen ona güvensen o da sana güvense.
Böylelikle gözün arkada kalmadan sevgilini işe de gönderirdin ,çarşıya da ,pazara da vs.
Bu tür aşırı kıskançlıkların sonuçoğu zaman hüsrandır.
İlişkilerimizi normal seyirlerde yaşamadıktan sonra,kişisel bazı komplekslerimizden kaynaklı kıskançlıklarımıza kılıf uydurmaktan vazgeçmedikten sonra
bu tür ilişkileri yürütmek çok zor.
Gerçekten de bu boyutta kıskançlık yaşayan insanları anlamakta zorlanıyorum beb.Arkadaşım umarım alınmazsın ama bu işkenceyi kendinize niye yapıyorsunuz.
Seni kalpten seven adam gibi adam karşısına kim çıkarsa çıksın doğrudan sapmaz.
Yapmayın Allah aşkına.Erkekleri bu kadar aciz zavallı akıldan yoksun varlıklar olarak görmeyin.Onların da aklı var mantığı var.
Yapmayacak adam yapmaz.Aldadataca adamı da bağlasan durmaz.

öncelikle merhaba
ben halı yıkmacıyım ve yeri geldiğindede halıda yıkıyorum erkeklerle beraber yeri geldinde ofisimde oturup alıp elime kavemi sizlerle sohbet ediyorum öncelikle biz eşimle kendi işimizi yapıyoruz ve iş yerimiz tam sanayide yani erkeklerle dolu bir yerde önce eşim gelmemi istemedi sonra imkanlar benim ona yardım etmeye zorladı daha sonrada saçıma giyinişime kapalı giyinirim normalde her şeyime karısır oldu zannettiki başka erkeklere gönlüm kapılacak ki kesinlikle öle biri değilim ki her zaman sunu derdi ben sana değil dışardakinlere güvenmiyorum diye faso fiso oo laflar ben kuruk sallamazsam karsımdaki insan psikopat olmadıgı müddetce ona soguklugumu hissedecek ve uzak duracaktır ki öle oldu eşim belli bir süre sonrabaktıki hersey normal rahatladı ve erkeklerle samimi olmadıgım müddetce sorun olmadıki hiç bir zaman kolay kolayda olmam zaten sonradan itiraf etti gönlün bir başkasına kayacak zannettim diye zihniyete bak hele megersem benim koca geceleri bile kabuslar görür dururmus ben başkalarıyla kaçıyomusum komikliğe bak adamın korkulu rüyası olmus bu ki ben hiç bir zaman oynak acık giynen erkeklere sulanan birisi olmadım olmamda
diğer yönden erkekler bana gelse açık kapı bıraksa oda bana bağlı işte istemezsem eğer ben o kapıdan iceri girmem çünkü kocamı çok seviyorum dünya yakışıklısı gelse karsıma vızzzzzz gelir tırıssssssssssss gider canım anlıcannn düşünüp düşünüp kendini kasma hem önünde daha 4 sene var kim öle kim kalaaa oooooooooooo

kıskancım evet engel olamıyorum oyüzden bu başlığı açtım ama herkes birilerini suçladığımı falan düşünüyor ya
Aslın da tuhaf olan şu;siz sevgilinizi aldatmışsınız ve "ya beni aldatırsa"diye korkuyorsunuz.
Objektif olun,tuhaf değil mi bu durum?
Neyse daha fazla yazıpta ban a doğru gitmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…