- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Biliyorum çoğunuz saçma gereksiz bulabilirsinizi ama erkek arkadaşım bu sene çalışmaya başlayacak ve işi pazarlama ileilgili ne yapıcam bilmiyorum sürekli gezmesi şehir dışına çıkması gerekecek ona çok güveniyorum ama aşırı kıskancım daha şimdiden çalışacağı yerdeki bayanları düşünüyorum ya şöyle olursa ya sırnaşık olursa erkek arkadaşım elbette yüz vermez ama adıyla hitap etse bile yanlış anlayacak zihniyette bayanlarımız var çok başıma geldi neleri neleri var sonra açık giyinen biri olur diyede çekiniyorum saçma ama daha kimlerle tanışacağını bilmeden kin doluyum bayan olmasın diye dua ediyorum ne yapabilirim nasıl kendimi frenlerim kendimi o iş arkadaşlarına göstermem lazım diye düşünüyorum bide başı bağlı erkekkler bazı kadınları daha çok hırslandırıyo açıkcası bunların hepsinden çok korkuyorum bu arada beni bütün sülalesi annesi babası tanıyor evleneceğiz 4 yıl içinde inşallah
Yanlış anladığım yok,bana göre aldatmanın cinseli,sözeli vs. yok,aldatma aldatmadır.aldatma derken cinsel anlamayın sözlü olarak aldattım çok uzun hikaye
evet çünkü bu zamana kadar çok hata yaptım aldattım alttan aldı affetti çok çok hatalar yaptım evet daha sonra farklı şekilde cezasını çektim bazı konuşmalarını yakaladım bende ama ogünkü ile bugünkü insan aynı değil aynı evde yaşıyoruz şuan zaten birbirimize aşırı aşırı derecede bağlıyıs farkındayım hiç bişey yapmaz ama bazı hemcinslerimizde neler yapacağını gözardı edemiyorum biliyorum çok tanık oldum çünkü sorunum erkek arkadaşımın bişey yapacak olması değill yanlış anlıosunuz birinin ona karşı böyle bi harekete yeltenmesi
Kişi kendinden bilirmiş işi.
bazı müşterilerden çalışanlardan değil bak örnekler gördüğüm için o kev.şe diye nitelendirdiğim insanlardan korkuorum tanık oldum diyorummmmmm yarım saatir çalışanda pek değil aslında müşterilerden
evet çünkü bu zamana kadar çok hata yaptım aldattım alttan aldı affetti çok çok hatalar yaptım evet daha sonra farklı şekilde cezasını çektim bazı konuşmalarını yakaladım bende ama ogünkü ile bugünkü insan aynı değil aynı evde yaşıyoruz şuan zaten birbirimize aşırı aşırı derecede bağlıyıs farkındayım hiç bişey yapmaz ama bazı hemcinslerimizde neler yapacağını gözardı edemiyorum biliyorum çok tanık oldum çünkü sorunum erkek arkadaşımın bişey yapacak olması değill yanlış anlıosunuz birinin ona karşı böyle bi harekete yeltenmesi
bazı müşterilerden çalışanlardan değil bak örnekler gördüğüm için o kev.şe diye nitelendirdiğim insanlardan korkuorum tanık oldum diyorummmmmm yarım saatir çalışanda pek değil aslında müşterilerden
Erkek köpek kuyruk sallamazsa dişi köpekten zarar gelmez !
20 yıldır çalışıyorum, onlarca erkeğin içindeyim şükürler olsun hiç biriyle başıma kötü bir şey gelmedi
Hatta bunun 8 yılı çalıştığım yerde tek bayandım
Bu derece kıskançlık erkekleri yalana itiyor, gözlerimle gördüm demişsin ya bende gördüm, sırf çok kıskanç diye eşinden ayrılan adamlar tanıdım
İnsanın iyisi kötüsü her yerde var, davranışlarından erkek arkadaşın sorumlu
Hiç de öyle saf falan değiller, hemcinslerine saldırıp durma, hatalı yerden bakıyorsun olaya ve şu forumdaki yüzlerce kadına inan ayıp ediyorsun. Çalışanda olduk, müşteri de oluyoruz, kimse kimsenin yakasına yapışmıyor. Kötü ile karşılaştığında kendini muhafaza etmeyi bilmek herkesin bireysel görevi yani ona güveniyorsan sorun yok
Biliyorum çoğunuz saçma gereksiz bulabilirsinizi ama erkek arkadaşım bu sene çalışmaya başlayacak ve işi pazarlama ileilgili ne yapıcam bilmiyorum sürekli gezmesi şehir dışına çıkması gerekecek ona çok güveniyorum ama aşırı kıskancım daha şimdiden çalışacağı yerdeki bayanları düşünüyorum ya şöyle olursa ya sırnaşık olursa erkek arkadaşım elbette yüz vermez ama adıyla hitap etse bile yanlış anlayacak zihniyette bayanlarımız var çok başıma geldi neleri neleri var sonra açık giyinen biri olur diyede çekiniyorum saçma ama daha kimlerle tanışacağını bilmeden kin doluyum bayan olmasın diye dua ediyorum ne yapabilirim nasıl kendimi frenlerim kendimi o iş arkadaşlarına göstermem lazım diye düşünüyorum bide başı bağlı erkekkler bazı kadınları daha çok hırslandırıyo açıkcası bunların hepsinden çok korkuyorum bu arada beni bütün sülalesi annesi babası tanıyor evleneceğiz 4 yıl içinde inşallah
kıskancım evet engel olamıyorum oyüzden bu başlığı açtım ama herkes birilerini suçladığımı falan düşünüyor yaaynen bendensin canımbende çok kıskancım içim içimi yiyo nişanlıma güvenim sonsuz ama dışarda onun etrafında olan tüm kızları parçalayasım geliyo :18: bu kıskançlıgın üstesinden gelmenin tek yolu fazla düşünmemek düşündükçe zaman içinde takıntı haline geliyo ve aranızda sorun olmasına neden oluyo o senin sen onun boşver gerisini onunla olacağın mutlu geleceği düşün tek çözüm buu
haklısınız evett aslında
O zaman bakış açını değiştir, kendini geliştirmeye çalış. Gencecik insanlarsınız, cahil mahalle teyzeleri gibi etrafında gördüğün dişi olan her varlığa saldırma eğiliminden vazgeç. Biraz kendine güven, kıskançlığın kökü özgüven eksikliğidir. Ne adamı bunalt, ne de kendin üzül, hayatı çekilmez hale getirme. Sabrın, tahammülün çok olmadığı bir devirde yaşıyoruz, gün gelir ne kadar sevse de o da yeter der, ne gerek var ki bunlara, rahatla biraz.
inanki çok isterim rahatlamayı takmamayı ama elimden geleni yapıyorum yok düşünmekten kafayı yicem
Aslın da tuhaf olan şu;siz sevgilinizi aldatmışsınız ve "ya beni aldatırsa"diye korkuyorsunuz.kıskancım evet engel olamıyorum oyüzden bu başlığı açtım ama herkes birilerini suçladığımı falan düşünüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?