- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Biliyorum çoğunuz saçma gereksiz bulabilirsinizi ama erkek arkadaşım bu sene çalışmaya başlayacak ve işi pazarlama ileilgili ne yapıcam bilmiyorum sürekli gezmesi şehir dışına çıkması gerekecek ona çok güveniyorum ama aşırı kıskancım daha şimdiden çalışacağı yerdeki bayanları düşünüyorum ya şöyle olursa ya sırnaşık olursa erkek arkadaşım elbette yüz vermez ama adıyla hitap etse bile yanlış anlayacak zihniyette bayanlarımız var çok başıma geldi neleri neleri var sonra açık giyinen biri olur diyede çekiniyorum saçma ama daha kimlerle tanışacağını bilmeden kin doluyum bayan olmasın diye dua ediyorum ne yapabilirim nasıl kendimi frenlerim kendimi o iş arkadaşlarına göstermem lazım diye düşünüyorum bide başı bağlı erkekkler bazı kadınları daha çok hırslandırıyo açıkcası bunların hepsinden çok korkuyorum bu arada beni bütün sülalesi annesi babası tanıyor evleneceğiz 4 yıl içinde inşallah
sorununuzmu var her bu mesleği yapan sırnaşayım dio bende bu mesleği yapıcam genel konuştuım allah allah
oofff inşallah canım ya beni anlayan birinin olması çok güzel nasıl dayanıcambilmiyorum bayan müşterileri falan olursa nabarım ben çatlarım şuan bile herşeyini bilirim sorarım kimle ne konuştun diye nabarım yahu bilmeden biri sırnaşsa haberim olmıcakkkk offffffffffffffffffffffffffff çok zor bi meslek
ben bile daraldım Allah erkek arkadaşına sabır versin, kızma bana :)
oda sevdiği için katlanıtor iştee:)
Biliyorum çoğunuz saçma gereksiz bulabilirsinizi ama erkek arkadaşım bu sene çalışmaya başlayacak ve işi pazarlama ileilgili ne yapıcam bilmiyorum sürekli gezmesi şehir dışına çıkması gerekecek ona çok güveniyorum ama aşırı kıskancım daha şimdiden çalışacağı yerdeki bayanları düşünüyorum ya şöyle olursa ya sırnaşık olursa erkek arkadaşım elbette yüz vermez ama adıyla hitap etse bile yanlış anlayacak zihniyette bayanlarımız var çok başıma geldi neleri neleri var sonra açık giyinen biri olur diyede çekiniyorum saçma ama daha kimlerle tanışacağını bilmeden kin doluyum bayan olmasın diye dua ediyorum ne yapabilirim nasıl kendimi frenlerim kendimi o iş arkadaşlarına göstermem lazım diye düşünüyorum bide başı bağlı erkekkler bazı kadınları daha çok hırslandırıyo açıkcası bunların hepsinden çok korkuyorum bu arada beni bütün sülalesi annesi babası tanıyor evleneceğiz 4 yıl içinde inşallah
Ama canım zamanla soğuyabilir, istemeden uzaklaştırabilrsin yani dikkat et kendini frenle, hayatının merkezi yapmışsın erkek arkadaşını belli ama dedğim gibi çok sorun olur ilerde
bazı müşterilerden çalışanlardan değil bak örnekler gördüğüm için o kev.şe diye nitelendirdiğim insanlardan korkuorum tanık oldum diyorummmmmm yarım saatir çalışanda pek değil aslında müşterilerden
Cidden ne güzel bir ilişkiniz varmış.evet çünkü bu zamana kadar çok hata yaptım aldattım alttan aldı affetti çok çok hatalar yaptım evet daha sonra farklı şekilde cezasını çektim bazı konuşmalarını yakaladım bende ama ogünkü ile bugünkü insan aynı değil aynı evde yaşıyoruz şuan zaten birbirimize aşırı aşırı derecede bağlıyıs farkındayım hiç bişey yapmaz ama bazı hemcinslerimizde neler yapacağını gözardı edemiyorum biliyorum çok tanık oldum çünkü sorunum erkek arkadaşımın bişey yapacak olması değill yanlış anlıosunuz birinin ona karşı böyle bi harekete yeltenmesi
evet çünkü bu zamana kadar çok hata yaptım aldattım alttan aldı affetti çok çok hatalar yaptım evet daha sonra farklı şekilde cezasını çektim bazı konuşmalarını yakaladım bende ama ogünkü ile bugünkü insan aynı değil aynı evde yaşıyoruz şuan zaten birbirimize aşırı aşırı derecede bağlıyıs farkındayım hiç bişey yapmaz ama bazı hemcinslerimizde neler yapacağını gözardı edemiyorum biliyorum çok tanık oldum çünkü sorunum erkek arkadaşımın bişey yapacak olması değill yanlış anlıosunuz birinin ona karşı böyle bi harekete yeltenmesi
evet çünkü bu zamana kadar çok hata yaptım aldattım alttan aldı affetti çok çok hatalar yaptım evet daha sonra farklı şekilde cezasını çektim bazı konuşmalarını yakaladım bende ama ogünkü ile bugünkü insan aynı değil aynı evde yaşıyoruz şuan zaten birbirimize aşırı aşırı derecede bağlıyıs farkındayım hiç bişey yapmaz ama bazı hemcinslerimizde neler yapacağını gözardı edemiyorum biliyorum çok tanık oldum çünkü sorunum erkek arkadaşımın bişey yapacak olması değill yanlış anlıosunuz birinin ona karşı böyle bi harekete yeltenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?