erkek arkadaşımınbayan iş arkadaşları

yanlış anlama ama hastalık derecesinde abartıyorsun,kendini frenlemen lazım, erkek arkadaşın da zamanla soğur canım, çok yanlış düşünüyorsun

istese adam seni gözü kapalı aldatır haberin bile olmaz canım çünkü parayonaklık yapıyorsun ortada ne iş ne de iş arkadaşı var.

bence git bir doktora sen bu kadar kıskançlık iyi değil. nefes alsın insanlar ya bu normal bir durum değil.

ona güvenmek zorundasın ,bir insan hata yapacaksa yapar illa etrafının kadınlarla dolu olması gerekmiyor..
eşim yıllarca sekreterlerle aynı odada çalıştı..yeri geldi dertlerini dinledi..sonuçta onları benden çok görüyor..ama herhangi cansıkıcı bir şey olmadı..erkek arkadaşınız güvenilirse problem olmaz..

ben bile daraldım Allah erkek arkadaşına sabır versin, kızma bana :)

oda sevdiği için katlanıtor iştee:)

Ama canım zamanla soğuyabilir, istemeden uzaklaştırabilrsin yani dikkat et kendini frenle, hayatının merkezi yapmışsın erkek arkadaşını belli ama dedğim gibi çok sorun olur ilerde

Sacmaliyorsunuz bence.

Butun calisan hemcinslerinizi keva.e- k.sar kategorisine koydugunuzun farkinda misiniz?!!! Insanlar ekmek parasi pesinde, siz ne diyorsunuz.

O isyerindekiler de yemeyip icmeyip sizin nisanlinizin gelmesini beklediler eminim, gelince de ustune atlayacaklar zaten.

Bu kıskançlıklar hem erkek arkadaşına hem kendine hem ilişkinize zarar veririrsin olacağı varsa da olmaz kıskanıyorsunuz bile tavsiyem belli etme erkekler çok bunalmaya gelemez sen bunaltırsan o rahat kişilere kayar kandırması kolay olur acı ama gerçek gerçekten seviyorsan belli etme yapacak olan adam zaten yapar rahat ol biraz kısmet diye bişey var iş zaten olacağı yere varır olacağı varsa evlenirsiniz ama evlenmeden önce kendimizi yıpratmayın bu evliliğinize de yansır

Ama canım zamanla soğuyabilir, istemeden uzaklaştırabilrsin yani dikkat et kendini frenle, hayatının merkezi yapmışsın erkek arkadaşını belli ama dedğim gibi çok sorun olur ilerde

evet çünkü bu zamana kadar çok hata yaptım aldattım alttan aldı affetti çok çok hatalar yaptım evet daha sonra farklı şekilde cezasını çektim bazı konuşmalarını yakaladım bende ama ogünkü ile bugünkü insan aynı değil aynı evde yaşıyoruz şuan zaten birbirimize aşırı aşırı derecede bağlıyıs farkındayım hiç bişey yapmaz ama bazı hemcinslerimizde neler yapacağını gözardı edemiyorum biliyorum çok tanık oldum çünkü sorunum erkek arkadaşımın bişey yapacak olması değill yanlış anlıosunuz birinin ona karşı böyle bi harekete yeltenmesi

bazı müşterilerden çalışanlardan değil bak örnekler gördüğüm için o kev.şe diye nitelendirdiğim insanlardan korkuorum tanık oldum diyorummmmmm yarım saatir çalışanda pek değil aslında müşterilerden

haklısınız hastalık derecesinde davranışım artık ama antidepresan kullan kullanda bi faydası olmadı uyutuo sadece

yapacak olan herhalukarda yapar...

Cidden ne güzel bir ilişkiniz varmış.

Ahahahhaha biz buna kisi kendinden bilir ısı diyoruz :)

Sen adamı aldat sonra da onu is arkadaslarından kıskan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişi kendinden bilirmiş işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…