erkek arkadaşımınbayan iş arkadaşları

Abartıyorsunuz bence de erkek arkadaşınıza güveniyorsanız düşünmeyin bile bunları. Herkesin işi gereği mutlaka bayanlarla muhattap olması gerekiyor aynı şekilde bayanların da erkeklerle. Alışırsınız zamanla:))

o zaman erkek arkadaşını karantinaya alacaksın.
Senin dışında yalnız dışarı çıkmayacak.
Bu nasıl bir bakış açısıdır ki? Dişi sineklere güvenmemek.
Ne kadar cazibeli dişi sinek olursa olsun karşısındaki erkek bakış dahi atmayacak olgunlukta olabilir.
Bu senin kimi seçtiğinle alakalı bir durum. Anlatabiliyor muyum??

ooffffffffffffffffff anlamak istemiosuınuz banane dişi sinekmiş falan sevgilime güveniyorum bak tekrar diyorum bir bayanın ona hitap şekli sırnaşması beni deli edio diyorum böyle bi ihtimal yoksa erkek aarkdaşımın vereceği cevabı biliyorum sorun orda değil böyle bişeye teşebbüs eden yarım akıllı okey

evet ama alışana kadar anam ağlayacak

bekarken yapılabılır ama evlıyken pazarlama seyahat işi sıkıntı. Sadece bu konunun ustunde dur derim

bekarken yapılabılır ama evlıyken pazarlama seyahat işi sıkıntı. Sadece bu konunun ustunde dur derim

bencede sıkıntılı ama ne yapabilirm bende aynı mesleği yapıcam hiç bilinçli okumadımbu mesleği ne yazıkki baştanda tam benlik geldi ama bu durumu hiç düşünmedim bu kadar seyehat eden çiftmi olur iğrenç ya offf neden sabit bişey okumadımki

İyi de bu tip insanlar hep olacaktır. Hatta daha ileri boyutta olanları bile olabilir. Çok değişik ve rahat insanlar var. Kişinin evli olduğunu bile bile birlikte olan. Bu durumda sen bunlara sinir olup kendini yıpratırsan hem kendine hem de ilişkine zarar verirsin.
Sen erkek arkadaşına güveniyormuşsun.. eee sorun ne??

cnm pazarlama bolumu okuyan ılla pazarlama yapmak zorunda değil ki... Heyyyy burası turkıye muhasebe eğitimi al en basıtı yada eşin içinde evlıyken zor cnm ..

ben ben sinirli biriyim yani napıcam bilmiyorum en ufak bi kız kavgamızda cam çerceve kırmış insanım ağlama astım krizlerine girmiş insanım sakin olamıyorum nefes alışverişim değişiyo bir bayanala iletişiminde

işte bu bahsettiiğin insanların erkek arkadaşıma yavşamaya kalkması en ufak lafında bile o kızı bulup paramparça edebilirim sonucunu düşünmedenn oda gerisini düşünüp böyle bi bok yemeseydi madem derimyani

cnm pazarlama bolumu okuyan ılla pazarlama yapmak zorunda değil ki... Heyyyy burası turkıye muhasebe eğitimi al en basıtı yada eşin içinde evlıyken zor cnm ..

hayatta erkek arkadaşım muhasebe otür oturmalı işleri sevmez kendisinin tek hedefi yöneticiliğe ilerlemek

Senin sorunun kadınlarla, anlatımından bunu anlayabiliyorum ancak
Günün birinde öyle bir kadına denk gelirsin ki ağzının payını verir cesaret edemezsin bir daha
Cam çerçeve kırmak, öfke nöbetleri falan bunları bırakacaksın bir kenara, o kadar mesaj yazdım hala aynı yerden bakıyorsun
Böyle çözemezsin, herkes ateştir, ateşte cürmü kadar yer yakar, kimseye bir şey yapamazsın inan bana
Ama kendine ve ilişkine dahası ruhuna verdiğin zarar telafi edilecek boyutları aşmaz umarım, Allah yardımcın olsun

Tedavi görün..Ruhi dengeniz yerinde değil..

Şöyle konuları okumadan geçmek istiyorum aslında sinirleniyorum zira.
Adamları böyle deli gibi boğuyorsunuz, onlar kaçınca da ağlayarak konu açıyorsunuz.

Her şeyden önce biraz kendinize güveniniz olsun.

pek normal görünmüyor tepkileriniz tedavi olursanız daha sağlıklı ilişkiler yürütebilirsiniz

pardonda ne kendine güvenen ve salanlar var aldatılıyor adamı tatillerebile yanlız gönderio içinde olmasada yavşayanlar var diyorum

madem bu kdar kiskancsiniz kendinize yakisikli olmayan mulayim adamlar bulun. onlar adim atmadikca hic bir kadin sirnasmaz

pardonda ne kendine güvenen ve salanlar var aldatılıyor adamı tatillerebile yanlız gönderio içinde olmasada yavşayanlar var diyorum

İyi böyle devam edin o vakit..Adamı iyice boğup kaçırana kadar..

Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. Adamın içinde varsa sizin böyle öfke krizlerine girip onu kısıtlamanız bir şey değiştirmeyecek, önce biraz kendinizle barışık olup kendinize güvenin diyorum, siz hala "salmaktan" bahsediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…