- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
sen aldattım filan demişsin ya ondan dedim :44:
bi durum daha var kaçırıyorsunuz dişi sinek erkeğe gelipvızlar diye ben hemcinslerime güvennmiyorum buda bi ihtimal özgüvenim şuan kırık olabilir evet ama herkesin çok beğenip taktir ettiği hoş bi bayanım
o zaman erkek arkadaşını karantinaya alacaksın.
Senin dışında yalnız dışarı çıkmayacak.
Bu nasıl bir bakış açısıdır ki? Dişi sineklere güvenmemek.
Ne kadar cazibeli dişi sinek olursa olsun karşısındaki erkek bakış dahi atmayacak olgunlukta olabilir.
Bu senin kimi seçtiğinle alakalı bir durum. Anlatabiliyor muyum??
Abartıyorsunuz bence de erkek arkadaşınıza güveniyorsanız düşünmeyin bile bunları. Herkesin işi gereği mutlaka bayanlarla muhattap olması gerekiyor aynı şekilde bayanların da erkeklerle. Alışırsınız zamanla:))
biliyorum çoğunuz saçma gereksiz bulabilirsinizi ama erkek arkadaşım bu sene çalışmaya başlayacak ve işi pazarlama ileilgili ne yapıcam bilmiyorum sürekli gezmesi şehir dışına çıkması gerekecek ona çok güveniyorum ama aşırı kıskancım daha şimdiden çalışacağı yerdeki bayanları düşünüyorum ya şöyle olursa ya sırnaşık olursa erkek arkadaşım elbette yüz vermez ama adıyla hitap etse bile yanlış anlayacak zihniyette bayanlarımız var çok başıma geldi neleri neleri var sonra açık giyinen biri olur diyede çekiniyorum saçma ama daha kimlerle tanışacağını bilmeden kin doluyum bayan olmasın diye dua ediyorum ne yapabilirim nasıl kendimi frenlerim kendimi o iş arkadaşlarına göstermem lazım diye düşünüyorum bide başı bağlı erkekkler bazı kadınları daha çok hırslandırıyo açıkcası bunların hepsinden çok korkuyorum bu arada beni bütün sülalesi annesi babası tanıyor evleneceğiz 4 yıl içinde inşallah
bekarken yapılabılır ama evlıyken pazarlama seyahat işi sıkıntı. Sadece bu konunun ustunde dur derim
ooffffffffffffffffff anlamak istemiosuınuz banane dişi sinekmiş falan sevgilime güveniyorum bak tekrar diyorum bir bayanın ona hitap şekli sırnaşması beni deli edio diyorum böyle bi ihtimal yoksa erkek aarkdaşımın vereceği cevabı biliyorum sorun orda değil böyle bişeye teşebbüs eden yarım akıllı okey
bencede sıkıntılı ama ne yapabilirm bende aynı mesleği yapıcam hiç bilinçli okumadımbu mesleği ne yazıkki baştanda tam benlik geldi ama bu durumu hiç düşünmedim bu kadar seyehat eden çiftmi olur iğrenç ya offf neden sabit bişey okumadımki
İyi de bu tip insanlar hep olacaktır. Hatta daha ileri boyutta olanları bile olabilir. Çok değişik ve rahat insanlar var. Kişinin evli olduğunu bile bile birlikte olan. Bu durumda sen bunlara sinir olup kendini yıpratırsan hem kendine hem de ilişkine zarar verirsin.
Sen erkek arkadaşına güveniyormuşsun.. eee sorun ne??
cnm pazarlama bolumu okuyan ılla pazarlama yapmak zorunda değil ki... Heyyyy burası turkıye muhasebe eğitimi al en basıtı yada eşin içinde evlıyken zor cnm ..
hayatta erkek arkadaşım muhasebe otür oturmalı işleri sevmez kendisinin tek hedefi yöneticiliğe ilerlemek
işte bu bahsettiiğin insanların erkek arkadaşıma yavşamaya kalkması en ufak lafında bile o kızı bulup paramparça edebilirim sonucunu düşünmedenn oda gerisini düşünüp böyle bi bok yemeseydi madem derimyani
ben ben sinirli biriyim yani napıcam bilmiyorum en ufak bi kız kavgamızda cam çerceve kırmış insanım ağlama astım krizlerine girmiş insanım sakin olamıyorum nefes alışverişim değişiyo bir bayanala iletişiminde
Tedavi görün..Ruhi dengeniz yerinde değil..
Şöyle konuları okumadan geçmek istiyorum aslında sinirleniyorum zira.
Adamları böyle deli gibi boğuyorsunuz, onlar kaçınca da ağlayarak konu açıyorsunuz.
Her şeyden önce biraz kendinize güveniniz olsun.
pardonda ne kendine güvenen ve salanlar var aldatılıyor adamı tatillerebile yanlız gönderio içinde olmasada yavşayanlar var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?