erkek arkadaşımınbayan iş arkadaşları

çokteşekkürrr ederim tavsiyeleriniz için çabalayp aklımı başka şeylerle meşkul etmeye çalışacağım

çok haklısınız çok doğru şeyler söylemişsiniz ama ben onun aldatacağından korkmuyorum zaten birinin ona sırnaşması ihtimali beni çıldırtıyor çok tehlikeli olabilirim böyle bir durumda

Aynen katılıyorum ben de.
Kıskançlığı marifet saymak veya sevginizin bir ölçütü olarak saymak çok hatalı.
Dozunu aşan kıskançlık ta sağlıklı bir insana pek yakışmıyor..
Kıskana kıskana bir adamı elde tutmaya çalışırken bi bakmışsınız adam yeter demiş resti çekmiş.
Gerek yok.
Sana değer veren senin yanında durur.
Aklı yüreği başkasına uçan adamı da ben şahsen istemem ,kapıyı açar yolu gösteririm:))
Gençsiniz kendinizi harcamayın da harcatmayın da.

evet ama ben o dört seneyi yakın bi zaman olarak görüyorum ayrıca benim sorunum zaten böylelerinin olması elbetteki çok dürüst arkadaşlar var ben onlara zaten bişey diyemem ama böyle o.... kısımda var

çokteşekkürrr ederim tavsiyeleriniz için çabalayp aklımı başka şeylerle meşkul etmeye çalışacağım

Ha şöyle kendine inan her şeyden önce
Bak bizim bir iş arkadaşımızın eşi senin gibi, kadın dedektif gibi adamın etrafında
Artık ti ye alıyoruz, bir koca bulmuş buldumcuk olmuş, bu ne ya kocası da bir şeye benzese modundayız, çok aciz, çok zavallı geliyor insana, eşi de düzgün bir adam, yani içini bilmeyiz tabi ama yıllardır çalışıyoruz, kimse görmemiş bir şeyini. O adam karısının yüzünden ne hallere düştü, ne utançlar yaşadı ve şimdi boşanmayı planlıyor. Geçenlerde dur bir dedim bir daha düşün yazıktır, kaç senelik evlisiniz dedim. Yok dedi 13 yıldır dünya burnumdan geldi, bir kere doğdum daha da çekemem, anası babası çeksin kıskançlığını dedi. Üzüldüm ne yalan söyleyeyim. Çok yazık, gelecekte böyle bir kadın olma sakın, kendine hakim ol, özgüvenli ol.

Aslın da tuhaf olan şu;siz sevgilinizi aldatmışsınız ve "ya beni aldatırsa"diye korkuyorsunuz.
Objektif olun,tuhaf değil mi bu durum?
Neyse daha fazla yazıpta ban a doğru gitmeyeyim.

baştan okursanız sevinirim yazdıklarımı ALDATMADIM AĞZIMDAN O ŞEKİLDE ÇIKTI ALDATMA DENEMEZ BEN BÖLE NİTELENDİRDİM ALDAYTMADIM

GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM sanırım kendimi gördüm anlattığınızda gelecekteki beni ama ben böyle bi duruma düşmemek için çabalayacağım sanırım objektif bakamıyorum hep kendim kendim diye düşünüyorum

çok haklısınız çok doğru şeyler söylemişsiniz ama ben onun aldatacağından korkmuyorum zaten birinin ona sırnaşması ihtimali beni çıldırtıyor çok tehlikeli olabilirim böyle bir durumda

Ne yapacaksın ki:))
Olur böyle şeyler gündelik hayatta.
Bir merhabayı bir selamı sırnaşmadan sayıyorsan veya birkaç ilgili sözü sırnaşma sayıyorsan işin çok zor.
Bin çeşit insanla karşılaşıyoruz.Bir düşün herkesin iletişim tarzı farklı.
Kimisi olur buzdolabı gibi,kimisi olur içine düşecekmiş gibi yakın davranır,sınırı bilemez.
Aklı başında insan veya bu tür hareketleri tasvip etmeyen diyelim daha doğru olacak -kendini çeker ve tedbirini alır.
Gençliğinizden kaynaklı bir fevrilik içindesiniz.
Zamanla oturacaktır bazı duyguların ama gayret etmen lazım.
kendini mantık sınırlarından çok savurmamaya bak:))

O halde bir insan neden kıskanç olur madem konu çevre değilse.. madem milletin erkeklerin üstüne atladığı klişesinden uzaksa düşünce.
O zaman iki durum var. Birinci sen kendine güvenmiyorsun; elden kaçıracağım diye. İkincisi karşındaki insana güvenmiyorsun; dişi sineğe sarkıyor diye.

inşallah çokteşekkürlerrr

baştan okursanız sevinirim yazdıklarımı ALDATMADIM AĞZIMDAN O ŞEKİLDE ÇIKTI ALDATMA DENEMEZ BEN BÖLE NİTELENDİRDİM ALDAYTMADIM
Okuduğum için yazdım,kafamdan uydurmadım.
Sanal ortam da büyük harfle yazımın anlamını biliyor sunuzdur umarım.

bi durum daha var kaçırıyorsunuz dişi sinek erkeğe gelipvızlar diye ben hemcinslerime güvennmiyorum buda bi ihtimal özgüvenim şuan kırık olabilir evet ama herkesin çok beğenip taktir ettiği hoş bi bayanım

Okuduğum için yazdım,kafamdan uydurmadım.
Sanal ortam da büyük harfle yazımın anlamını biliyor sunuzdur umarım.

bilmiyorum ban mıı yoksa caps lock açık kalmış yanlış anlama bağırma çığırma felan değil yani

Öncelikle ben de kıskanç bir insan olarak istemeden bu duyguyu yaşadığını biliyorum ona bir şey diyemem ama içini rahatlatmak adına bir kaç örnek verebilirim :) Ben antalyalıyım ve otel vs. olaylarını az çok bilirim.Eşin tam olarak hangi sektörde pazarlama yapacak bilmiyorum ama otellerde şahit olduğum kadarıyla ister kadın ister erkek olsun gayet resmi şekilde görüşme yapılıyor.Yani sonuçta pazarlamada pazarlamacanın muhatabı büyük insanlardır.Para alacakları için tabii Yani yüksek makam kişilerle - örneğin otel müdürü vs- gayet resmi görüşülür.Sevgilinde ne pazarlayacaksa alım gücü yüksek , yüksek mertebe biriyle resmi görüşmeler yapacaktır tahminimce.Ayrıyeten emin ol kötülük , fesatlık gelecekse yan komşundan , okuldaki öğretmenden de gelir sonuçta.Zaten sevgiline de güveniyormuşsun.İçini ferah tut ferah

çokk teşkkürler canım rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…