Bu tam olarak dert etmek yasadgnz duygunun adını bile bilmiyorsnzBoyunu posunu dert etmiyorum sadece aynı boyda olunca kendimi yanında kaba hissettiğimden bahsediyorum ve bu durum bazen beni erkeksi hissettiriyor bundan muzdaribim lütfen konuyu birazcık daha hakim olarak okuyun. Ayrıca da bunun arasında şakasını kendi aramızda yapıyoruz.
Çok haklısınızBazen burdaki yorumlara sasiriyorum. Hemen ayril adamin zamanini calma denilcek bir konu degil. Sevgiliyiz diye adamin heryerini begenmek zorundamiyiz. Insaniz ya hani takilabiliriz bazi seylere böyle kirici yorumlara gerek yok bence.
Yok ya öyle değil hayatım boyunca kısa ufak tefek erkekleri hep daha çok beğenmişimdirBen 1.55 im, eşim 1.90.ama o beni içten sevmiş, hiç dert etmiyor.ama ben nedense kısa boylu erkekleri içten sevemiyorum.bu senaryonun tam tersi hiç yaşanmıyor nedense
Ben de 1.85 ten sonrasını sevmiyorum.Yok ya öyle değil hayatım boyunca kısa ufak tefek erkekleri hep daha çok beğenmişimdirboyum 170 herkesin bayıla bayıla baktığı 190lıklar nerdeyse hiç ilgimi çekmez sevgililerimde öyle hiç uzun erkekler olmamıştır en uzunu kocam galiba
ben 1.50 eşim 1.69 ben kendim kısa boylu olduğum için eksiklikten dolayı sanırım uzun boylu istemiştim hep... Hatta ilk flört dönemlerinde bunu sorun ediyordum içten içe ( sanki kendim neysem şimdi düşünüyorum ne kadar saçma ne kadar gereksiz konular ) ama tanıdıkça biraz daha sabırlı davrandıkça farklı yönlerini görmeye başladım. Eğer seviyorsanız gerçekten bir süre sonra bu tip şeyler insana batmamaya başlıyor. Bunları düşünerek geçirdiğniz zamana üzülüyorsunuz.
Ama yorum yapanlar haklı çünkü konu sahibi boylarının aynı olmasını kafasına takıyor, zaten çevresi de birbirlerine yakışmadıklarını söylüyormuş, bugün kulak ardı eder lakin yarın evlenseler hamile kalsa eşinden iri görünecek, çevresi yine ileri geri konuşacak ve ister istemez etkilenecek, niye aynı boyda biriyle evlendim diye pişmanlık yaşayacak.Bazen burdaki yorumlara sasiriyorum. Hemen ayril adamin zamanini calma denilcek bir konu degil. Sevgiliyiz diye adamin heryerini begenmek zorundamiyiz. Insaniz ya hani takilabiliriz bazi seylere böyle kirici yorumlara gerek yok bence.
Haklısınız gerçi bence sizin eşiniz de boylarınız gayet uyumlu bir 169 boy kısa bir boy değil
Sadece biz aynı boyda olduğumuz için bazen zarif hissetmek istiyorum o kadar azıcık uzun olsa bile razıyım yoksa zaten bunun için ondan ayrılacak ya da terk edecek değilim bazı yorumlar çok acımasızca sadece insan istemsizce bazen dert edebiliyor işte
Miss vasiyetimdir ölünce üzerime ilk toprağı senin atmanı istiyorum160boylarinda olanlar deliler gibi diyet yapiyor ama sonuc haftada max 200 gram. Ben 1.70im, tabagi azicik kissam 1 haftada 1 kg fark ediyor bazal metabolizmam fazla cunku. Ozellikle ortayastan sonra kisa boylu olmak lanet gibi.
Miss vasiyetimdir ölünce üzerime ilk toprağı senin atmanı istiyorumne gömdün be kuzucum
Bunlar hep Adile Naşit’le büyümemekten oluyorDiyet topigindeki kizcelere fuze firlattim sanirsam Allah affetsin
İlk sevgilimden sırf bu yüzden ayrıldım. Çok iyi anlasmamiza rağmen.. Yapamıyorum benden kısa biriyle kardeşimle geziyor gibi hissediyorum9 aydır birlikteyiz daha önce de arkadaşlık sürecimiz vardı gerçekten karakter olarak çok iyi biri ve benim zaten uzun boylu erkek gibi bir takıntım hiçbir zaman olmadı ama ikimizin de boyu bir 165 hatta sanki bazen ben ondan topuklu giymememe rağmen bile sanki biraz daha uzun duruyorum ve bu durumu ister istemez çevreden gelecek olumsuz eleştirilere karşı takıyorum moralim bozuluyor her ne kadar bunu önemsememeye çalışsam da içimden maalesef ki takıyorum elimde değil bir 180 190 olsun gibi bir takıntım yok sadece en azından aramızda 5 santim bile benden uzun olsaydı daha güzel olurdu çünkü kadın erkeğin yanında kendini birazcık daha zarif hissetmek istiyor ve ben hissedemiyorum anladığım kadarıyla o bununla ilgili bir şey hiçbir zaman söylemedi ama bence belki de aynı boyda bile değiliz bundan bile emin değilim çevremiz dekiler zaten bizi yakıştırmıyor ben dış görünüş anlamında takılmıyorum ama aynı boyda olmak beni bazen uzuyor hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyorum bazen bilmiyorum ya gerçekten bazen çok takıyorum kızlar en azından 3 santim benden uzun olsaydı benim hep fit kalmam gerekecek yanında çünkü kendimi erkeksi hissetmek istemiyorum azıcık kilo alsam kaba durmak istemiyorum zaten kendisi minyon birisi
Tüm moralimi yerle bir ettin şuanIstiyorsan dert edinebilirsin gayet, istemeyebilirsin, ayrilabilirsin gayet bunda ne var ... gonul isleri zorlamayla olmuyor. Cocuk sahibi olmak istiyorsan zaten 10 kez dusunmen gerekiyor, karsindaki insanda genetik hastaliklar var mi, iyi baba olur mu, vucudu bicimli mi... Cocuklarin boyu anne ve babanin boylarinin ortasinda bir yerde, senin boyun da gayet iyi kisa boylu falan degilsin ama adam erkeklere gore gayet kisa boylu. Cocugunuz erkek olursa o da kisa boylu olacak, tipi gorunusu gectim, kisa boylu olmak metabolizma icin lanet. 1.80lik 1.90lik erkeklerin metabolizmalari canavar gibiyken sizin cocuk 1 dilim ekmek yese ertesi gun sismanlayacak. Aynisi kadinlar icin de gecerli tabi, sonuca gelirsem uzun boy iyidir arkadaslar gititm spor salonunda yasitim 35 yas ustu kadinlar var , 160boylarinda olanlar deliler gibi diyet yapiyor ama sonuc haftada max 200 gram. Ben 1.70im, tabagi azicik kissam 1 haftada 1 kg fark ediyor bazal metabolizmam fazla cunku. Ozellikle ortayastan sonra kisa boylu olmak lanet gibi. Sonuca gelirsem konu sahibesi burda aa yazik adama diyenlere bakma, beynini calistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?