Erkek arkadaşımla aynı boydayız. Bazen istemsizce takılıyorum😞

Kesinlikle katılıyorum zaten çok absürt bir kriterleri uç noktalarda isteklerim hiçbir zaman olmadı dediğim gibi zaten kendisini de seviyorum ama benden 1 2 santim uzun bile olsa takılmayacağım gidipte selvi boylu istemiyorum zaten ya da belki sanki benden kısaymış gibi hissediyorum bu da beni yanında kaba hissettiriyor belki de başı önse yürüdüğü için öyledir bilemiyorum ama sonuçta erkek arkadaşımın benim dış görünüşüme bakarak benimle başta arkadaşlık kurduğunu biliyorum ama ben bunu zamanla belli başlı özel özelliklerini severek geliştirdim o yüzden gerçekten bazen burada linçleniyorum ama dediğiniz gibi erkekler bizden daha da acımasız..

Son düzenleme:
Daha bu işin çocuk kısmı var . Evlendiğinizde Allah nasip eder de olursa çocuğunuz da kısa boylu olacak . Bırakın bu adamı bence . Zaten kafanıza takılan bir konu

9 ay konus konus sonra adamın boyu kısa de. Yazık adama acıdım ayrilmadiysaniz ayrılın. Kendini beğenen biriyle olsun en azından. Böyle düşünüyorsanız bu düşünceleriniz hic bir zaman degismicek çünkü. Dayımın esi aynen boyleydi surwkli eşimin boyu şöyle eşimin boyu böyle ben topuklu giyemiyorum laf laf laf. En son bosandilar. Adami her yerde yermeler vs vs. Sanki tüm herkesin derdi onlarin boy farki. Sanki bizde zamanimizi ayirip evet boy farki var cok kotu iyy falan diyoruz gibi gidip gelip ayni konu.Arkadas adamın boyu herzaman aynıydı madem bukadar dert olacaktı evlenmeseydi. Buraya konu actiysaniz gidişat iyi degil ayrılın gitsinnnnn.

Konu sahibi ben sizi anlıyorum hele sevgiliniz biraz zayıfsa kabus daha da büyüyor benim böyle bir erkek arkadaşım vardı benden 5.06 santim uzundu ama zap zayıftı ben de bayağı balık etliydim o zamanlar aşırı kafaya takıyordum çok rahatsız oluyordum bence bunlar çok doğal hisler böyle hissetmediğiniz biri çıkar illaki karşınıza
Önümüze bak bakın insan atamıyor içinden bu durumu

Ben sizi anlıyorum konu sahibi. Benim son erkek arkadaşımda kısaydı, ben zaten kısayım. Öyle olunca insan iyi hissetmiyor, ben boyundan değil başka sebeplerden ayrıldım. Ama diğer huyları iyiyse bence görmezden gelebilirsiniz.

Bak şekilciliğe önem vermiyorum derken bile şekilci davranıyorsun. Yanında kalıplı hissediyorum , biraz daha zarif hissetmek istiyorum diyorsun. Bugün 45 kilo olabilirsin ama yarın belki kortizon kullanmak zorunda kalıp 80 kilo olacaksın . Senin şekil harici bişeyin değişecek mi ? Hayır. Sen yine sen olacaksın.
Şimdi sevmiyorsun dediğim şu aşkın gözü gerçekten kör aşık olmuş biri olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum ki öyle olsa kendinizin eksiklerini bile görecek haliniz kalmaz. İnşallah bu duyguyu yaşarsınız hayatınızda birgün ve tüm şekilleri unutturur size.

Buna takıyor da olabilirsin, uzun boylu birini istemek bir proplem değil. Ben uzun boylu erkekleri çekici buluyorum mesela ve ilişkide seçimlerimi buna göre yapıyorum. Şimdi takıyorsan beş yıl sonra da takacaksın bu durumu ama adamın boyunu da uzatamazsın sonuçta. İyice tart sürekli gözüne batacaksa çok uzun soluklu olmaz gibi bence ilişkinin devamı.

Adamı sal gitsin kendine onu seven birini bulsun
Ayıp yani sevmediğiniz adamla gezip umutlandırıyosunuz

Elalem ne der diye mi yaşıyorsunuz. Acilen ayrılın ve çocuğa yazık etmeyin. Siz gerçek anlamda seviyor olsanız boyu sizden kısa dahi olsa takıntı yapmazsınız. Bir de çevreden gelecek olumsuz eleştiriler demişsiniz. Bu kadar çabuk maniple olabiliyorsanız size de üzüldüm karakter bence öncelikle kişisel gelişiminize önem verin sonra birliktelik yaşayın. Belli ki yaşınız çok küçük ruhen de hala ergenlikten çıkamamışsınız.

Ben sana hak veriyorum konu sahibi. Ben de aynı boyda olan erkeği takarım yani. Ama ilişkiye de başlamam. Senin takmana rağmen ilişkiye başlaman hata olmuş. Ayrıl çünkü mutlu olamazsın da edemezsin de

Seviyorsanız eğer, spor yapmaya, kaslarını geliştirmeye yönlendirebilirsiniz i O bile sizden daha iri görünmesini sağlar.

Hiç öyle iyimser olamayacağım. Aradan aşk yoksa boy konusu önemli. Kaldı ki siz çok önemsemiyorum desenizde buradan öyle görünmüyor. Bütün hayatınız boyunca arzu duyacağınız biri mi değil mi diye düşünün yapamayacaksanız ayrılın. Zaten çok uzun bir ilişkide değilmiş. Çok iyi bir insandır, şöyledir böyledir gibi sözlerlede kendinizi kandırmayın ilerisini düşünün.

Benim şekilci olmakla alakalı bu kadar net sınırlarım yok. Çoğu insanın bilerek veya bilmeyerek şekilci yaklaştığı durumlar olabilir. Ya da hepimizin beğenmediği/olduramadığı fiziksel özellikler olabilir, karşı tarafı bu konu üzerinden rencide etmedikten sonra kendi içinde bir şeyi beğenebilir veya beğenmeyebilirsin. Ama eleştireceğim kısım şu olur, hakkında böyle hislerin olan birisiyle ilişkide olmamalısın çünkü farkında olmasa dahi bu o kişiye haksızlık. Ve gerçekten de sevsen gözüne gelmezdi ama gelmiş bir kere ve sevememişsin demek ki, yapacak bir şey yok sıkıntı burası değil, sıkıntı sevmediği halde devam etmek hem kendini hem o kişiyi kandırmak

Fiziksel olarak içine sinmiyorsa, yol yakınken bırak. Çünkü evlenince de beğenemiyorsun, kocanı arzulamıyorsun ve cinsel sorunlar ortaya çıkıyor, düzelmiyor.

Aman benim eşimde benden 25 santim uzun zayıf,ikimiz aynı kilodayiz böyle oluncada karşıdan çok güzel görünmüyor.Ama sanki bir şeyleri bahane yapiyormussunuz gibi geldi.bence içinize sinmeyen başka şeylerde var

İlk günlerdeki heyecan kalmayınca bazı “kusurlar” daha görünür oluyor,sizi anlıyorum.Ben de ilk erkek arkadaşımın şişman olduğunu,bacaklarını ayırarak yürüdüğünü birkaç ay sonra fark etmiştim:)))
Sevmediğimi fark etmem de takriben aynı zamana denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…