Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

Ben bu yaşıma ragmen çok güZel biri oldugumu aöyler herkes fakat kader güzelmi degil sorun orda keşke çirkin olsam kader im iyi olsa yoksa tip filan boş işler

Bana eşim dunyanin en yakışıklısı olsada anneme gore benim kızım ay parçası kalıyor yanında sevgiliykende sürekli der dururdu çirkin bu sen bunami kaldin. Sanırım güzellik çirkinlik annelerin evladını kiskanmasiyla kızlarının aşkı arasında gidip gelen bir karmaşa :) ama ben yakisikliginin aşık olmayla alakası olduğunu düşünmüyorum bir kız guzelse güzeldir erkekte yakışıklıysa yakışıklıdır yani net, ben neyleyim benim olmayan güzeli ayağı yapmaya gerek yok

İnsanlarda ben bu takıntıyı anlamıyorum keşke çirkin olsaydım mutlu olsaydım

İnsanlarda ben bu takıntıyı anlamıyorum keşke çirkin olsaydım mutlu olsaydım
Mutlu olman güzelliğe yada cirkinlige bağlı değil canım ufak şeylerden zevk almaya , hayatı kendine yaşanır kılmaya bağlı. Bak ajda pekkana onun yasindakiler yataktan kalkamazken butun gün hastanedeyken kadındaki yaşam enerjisi hiç bitmiyor hep genç güzel hissediyor kendini. Sürekli mutsuzluk depresif halin o guzelliginide bırakmaz zaten çabuk yaslanirsin fazla takma hayatı ..

Stresten kusuyorum keşke takmasam bu kadar

Objektif olman yada mantık yürütmen ona yeterince aşık olmadığını göstermez. Zaten ona yeterince aşık değil miyim diye sorman bile ona sunabildiğinden daha fazlasını sunmayı istediğindendir. O yüzden erkek arkadaşının tipini dışarıdan bakan bir kimsenin baktığı gözle değerlendirme kendi gözünle bak. Bu durumun aynısını ilişkimin başlarında yaşadım, ondan soğuduğumu bile sandım. Ama öyle değilmiş işte. Öyle bir zaman gelir yada öyle bir döneme girerki ilişkiniz, mumla ararsın onu veya onun sana karşı olan eski halini. Senin düşündüğün gibi düşünüp ilişkimde hatalar yapan biriydim. Şimdi öyle kara bulutlar çöktüki ilişkimizin üstüne, tipin sandığım kadar önemli olmadığını anlayanlardanım artık bende. Benim durumuma gelmemen için yazıyorum bunları. Full duygularınla hareket et demiyorum ama onun tipine objektif değil kendi kalp gözünle bak. Hayatındaki kişi yakışıklı biri olsaydı muhtemelen çok üzülecektin. Çünkü insanların içini tanımadan dışını sevebiliyoruz. Hayal ettiğimiz erkek karakterini, yakışıklı bir çocuğun bedeniyle birleştirip aşık olabiliyoruz, kendi kafamızın oyununa gelip. Şimdi seni sevdiğinden, sana olan aşkından şüphen yoksa içinden memnunsan bilki senin hayal ettiğin erkek karakteri rasgele bir bedende karşına çıkmış durumda. Kısacası benim gibi aklının şeytani tarafına uyma, mahvetme ilişkini. Çok çekersin sonra...

canım benim benim sevgilim dışarıdan bakınca tam bir angut , birçok kız arkadasım ilişkimizin başında temkinli olmam gerektiğini ve bu adamının tam bir çakal tipli olduğunu söylediler, ama beni onu çook beğeniyorum , nasıl diyim erkeksi buluyorum , bu yüzden onu sevdiğin yönlere yoğunlaşmanı öneririm kimse brad pitt ya j sins degil

Dünyanın en yakışıklı adamı ile olursun ama o kadar kötü bir ruha sahiptir ki onu fare gibi görmeye başlarsın ama öte yandan ortalama fizikte bir adamla olursun o kadar iyidir ki gözünde dünyanın en yakışıklı adamı oluverir bence en önemlisi iyi bir kalp ve ruha sahip olunmasıdır çünkü güzellik bakan gözdedir.

Evet. Sevdigin icin yakisikli bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…