Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

Erkekler kar oranına bakıyor evlenirken.Karlı bie alışveriş yaptığından emin olmak istiyor.Erkekler daha çıkarcı.Maddi ve manen yararlanabilecekleri kişilerle evlenmek istiyorlar.Erkeklerin lügatinde artık sevdiğiyle evlenmek diye birşey yok...Arabesk kenar mahallelisi bile böyle.Ben sanırdım onlar sevmeyi önemser.

Eski sevgilim giyinmeyi bilmeyen kalın kaşlı tipsiz biseydi ama ben o zamanlar git kendini köprüden at dese atardım o derece aşıktım ağzının içine bakardım çok yakışıklı gelirdi ama gel gör ki ne zaman duygular bitmeye başladı tipi dikkatimi çekti nasıl bununla olmuşum dedim ıyiki ayrılmışız pisliğin tekiydi zaten

aynen kesinlikle . herkes paralı birine kapağı atayım rahat edeyim kızın evi olsun arabası olsn iyi garanti maaşı olsun . bunlara bakıyorlar . okul kapılarında teyzeler kız bakıyor bu ne demek ya . iğreniyorum bunları gördükçe . evlenmemeye karar verdim cidden yada çok farklı biri olucak ancak öyle . böyle maddiyatçı erkeklerden soğuyorum başta beğensemde ..
tersine döndü dünya . eskiden kızlar bakardı maddiyata . şimdi dediğin gibi erkekler daha çok bakıyor . tabi herkes değil ama böyle tipler çoğaldı ...köylü kurnazı tipler diyorum ben bunlara ...
o yüzden erkeklerin tipe baktığını düşünmüyorum ..tip peşinde koşarlar evet ilişki yaşamak için bir kadınla ama evlenmek için farklı şeyler aranıyor artık ..

Eşimle aynı sınıftaydık. Tipini hiç incelemedim o dönemlerde ama eşimi baya itici bulur hiç sevmezdim. Nasıl oldu anlamadım onun ısrarıyla bi şekil buluştuk çok sevdim tanıyınca. Şuan o itici yönleri hiç görünmüyor gözüme, çok da yakışıklı buluyorum. Sanırım bir Brad Pitt değil ama bana çok daha alası gibi görünüyor, bilemiyorum

Karizmatiktir cirkinler

Bide şöyle bişey var ki en çirkin adam bile sakal bıraksa yakışıyo sakal önemli bi detay sakal candır Benim bu sakal sevdam nolucak böyle

Aşık olan ve seven bi insan sevgilisini kocasını dünya da ki bütün erkeklerden yakışıklı bulur bence

Bende kocami yakışıklı bulmuyorum ama çekici geliyo bana kel esmer kıllı ....kendisine sorsan Brett Pitt sanır

Sen sevip istedikten sonra gönlüde iyi güzelse kimsenin lafına bakma gül geç ne yakışıklılar var neler yapıyolar boşversene

Valla objektif olarak nasıldır bilmem ama benim gozdumde benim eşimden yakışıklısı yok. Boşuna mi demişler askin gözü kordur diye.

dedıgın gıbı sevınce artık ınsan o guzel mı cırkın mı aslında nasıl gorunuyor falan farkına varamıyor. hanı ayrılırsın yıllar gecer de ayyy bu ne yaa ben bunla mı cıkmısım dersın ya oyle bır sey.
ama zaten onemlı olan dış guzellıgı degil Allah yaratmıs oyle olmus onu da bu zamana gore cırkın gorunen gıbı yaratmıs ama bunu bılemeyız bıle cunku her ınsanın aslında guzel yanı vardır ıcı onemlıguzel yapan onu karakterı kısılıgıdır.
o yuzden sevgılın oyle yakısıklı gorunmese bıle senın sevmen onemlı.
mısal kıvanc tatlıtug dunya guzelı ama bence yakısıklı bıle degıl gercekten bana guzel gelmıyor cok sıradan onun gıbı bır durum bu. tabıkı de belkı cekıcı degıl sıyah saclı olsa belkı cok daha ıyı olur jölelı saclı hali guzel mesela.
veya o bıskolata erkeklerı nasıldı :) onun gbı heheh onlar da baya guzeldı gercı. belkı cekımden. neyse sevgılıne haksızlık etme begenmıyorsan da tutma madem konu actın demk begenmıyorsun.

Seviyosun diye gözün de kör olmadi ya. Cok seversin ama yakisikli olmadigini da dusunursun. Goz var izan var sonucta. Bence anormal bi sey yok. Cirkin adama asik diye cok yakisikli diyen kendini sorgulasin. Sevgilim cirkin ama cok asigim be daha samimi

Onemli olan siz ona bakinca, o gulumseyince kalbiniz tikliyor mu...

Ya değil sevgilini kocanı hiç kimseyi görselliği ile ilgili söz sahibi olma hakkı
hele karşılaştırma hakkın yok
zira kimsenin elinde değil alt yapı..
sevmem ben senin gibi insanları....
Umarım bu yorumu herkes okur...
Beğenip beğenmemek kişiye özel olmalı, zira karşılaştırmak... işte orda sıkıntı...

yakısıklı bulmadıgım biriyle olamazdım heralde yani bide esim beni guzel bulmasa ama seni cok seviyorum dese otururdu icime

Ne eşim çok yakışıklı ne de ben süper güzelim. Ortalama insanlarız bence. Eşim hep benim ona fazla olduğumu söyler ki bence kesinlikle öyle birşey yok zaten tip olarak da çok benziyoruz. Bence böyle düşünmesi onun koca yürekliliği ve mütevaziliğinden. Ki bence bunlar tipten çoooookkk daha önemli şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…