- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi nazar_boncuguu
-
Erkekler kar oranına bakıyor evlenirken.Karlı bie alışveriş yaptığından emin olmak istiyor.Erkekler daha çıkarcı.Maddi ve manen yararlanabilecekleri kişilerle evlenmek istiyorlar.Erkeklerin lügatinde artık sevdiğiyle evlenmek diye birşey yok...Arabesk kenar mahallelisi bile böyle.Ben sanırdım onlar sevmeyi önemser.bu arada artık erkeklerinde güzelliğie baktığını düşünmüyorum . çevremde bir sürü güzel kız var ve hala bekar . ama bakıyorsun hiç öle alımlı olmayan kadınlar patır patır evleniyor . artık sosyal statü eğitim ve maddiyat giriyor evliliklerin içine . normalde dönüp bakmayacağı kızla adam evleniyor . çok gördüm yani mantık daha ön planda iki taraf içinde böyle . yok artık çok güzel öldüm bittim hemen bu kızı isteyelim mantığı o 15-20 sene önce öyleydi . o yüzden erkeklerin şekilci olduğuna katılmıyorum sadece ilişki yaşarken şekilciler .
aynen kesinlikle . herkes paralı birine kapağı atayım rahat edeyim kızın evi olsun arabası olsn iyi garanti maaşı olsun . bunlara bakıyorlar . okul kapılarında teyzeler kız bakıyor bu ne demek ya . iğreniyorum bunları gördükçe . evlenmemeye karar verdim cidden yada çok farklı biri olucak ancak öyle . böyle maddiyatçı erkeklerden soğuyorum başta beğensemde ..Erkekler kar oranına bakıyor evlenirken.Karlı bie alışveriş yaptığından emin olmak istiyor.Erkekler daha çıkarcı.Maddi ve manen yararlanabilecekleri kişilerle evlenmek istiyorlar.Erkeklerin lügatinde artık sevdiğiyle evlenmek diye birşey yok...Arabesk kenar mahallelisi bile böyle.Ben sanırdım onlar sevmeyi önemser.
Karizmatiktir cirkinlerErkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerimAma bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?
Aşık olan ve seven bi insan sevgilisini kocasını dünya da ki bütün erkeklerden yakışıklı bulur benceErkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerimAma bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?
Aynen sakal erkeklere çok yakışıyor :)Bide şöyle bişey var ki en çirkin adam bile sakal bıraksa yakışıyo sakal önemli bi detay sakal candırBenim bu sakal sevdam nolucak böyle
Sen sevip istedikten sonra gönlüde iyi güzelse kimsenin lafına bakma gül geç ne yakışıklılar var neler yapıyolar boşverseneErkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerimAma bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?
Onemli olan siz ona bakinca, o gulumseyince kalbiniz tikliyor mu...Erkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerimAma bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?
Umarım bu yorumu herkes okur...Ya değil sevgilini kocanı hiç kimseyi görselliği ile ilgili söz sahibi olma hakkı
hele karşılaştırma hakkın yok
zira kimsenin elinde değil alt yapı..
sevmem ben senin gibi insanları....
Yakışıklı alıp elin olucana bırak çirkin olsun senin olsun .Tabi güzel huyları varsa.Evet biraz, çevre demeyelim de bir arkadaşımın yaptığı yorum canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?