Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

Ya bu kadar önemlimi yakışıklılık..
Kendimden örnek vermek gerekirse eğer bir adam merhametliyse,saygılıysa,değer veriyorsa ve gerçekten bana aşıksa dünyanın en en yakışıklısıdır gözümde

zaten güzellik dediğin nedir bir ömür geçirmek istemiyormusunuz eee 40 yaşına gelince kaporta bozulacak zaten eninde sonunda yaşlanıcaz şimdiden bunlara takıyorsan iyice düşün derim..

Herkesin yakişıkli anlayışı farklı ayrıca dış görünüşten ibaret degil hiçbisey×

40 yaşta kaporta sağlam kalabiliyor feraceli #40yaşıgömmeyelim#

@nisagull Yakışıklı yakışıklıdır / güzel güzeldir . Ama bu ikisi de görecelidir . Sevgilinin sana çirkin gelmesi , objektif baktığından da olabilir , sevmediğinden de .

Ne ben eşime göre dünyanın en güzel kadınıyım , ne o dünyanın en yakışıklı erkeği .

Onun gönlünün güzeli benim , benim gönlümün o . Çok mu romatik konuştum bilemedim ama bizde ki gerçek bu .

misal verdim yanluş anlaşılma oldu galiba

çok romantik konuştun vallahi kesinlikle katılıyoreem

Kahretsin benimkisi cok yakışıklı, acaba yanlış bişimi bu diye düşünmeye başladım sayenizde

Katılıyorum bu yazılanlara. bence korkmayın sakın acaba sevmiyo muyum diye kafanızı da karıştırmayın. Siz fazla mantıklı ve objektifsiniz bence benim gibi. Kendimizi kandırmak zorunda değiliz ve dünyanın en yakışıklısı da olmak zorunda değiller maalesf tip iş görmüyor evlilikte. Benim de 6 yıllık bi sevgilim var çok temiz yüzlüdür ama yakışıklı değil burnu falan bozuk hatta ama ona bu şekilde aşığım ? Burnunu yaptırsa o o olmayacak anlatablmişimdir umarım. Yakışıklı evet diye kabul edebileceğim insanı önüme getirseler hatta ondan 20tane getirseler bi sevgilim etmez. Hatta sevgilime yakışıklı mı değil mi diye bakamıyorum bile dışardan bi göz olarak ona bakamyorum başkalarından aldığm tepkilerle tahmn ediyorum yakışıklı olmadğnı o kadar ben ki o kdar benim ki umrumda olmuyor :) Yakışıklılardan gerçekten itiliyorum ayrıca. huyları kötü oluyor diye genelleme yapmak istemiyorum ama en azından vitrini kdar şaşalı olmayabilir herkesn içi

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum güzellik olarak baskın olmak bayanlar için çok daha iyi bi durum. Başınız ağrımaz, saçma laflar işştmezsiniz, kendnizi alt görmezsiniz. İçinizin almıcağı bi beğenmeme durumu olsa zaten cinsel çekim de olmazdı iyilikleri de sevecen gelmezdi

benım esım de yakısıklı degıl, ama gercekten degıl, fakat tabıkı bır guzellıgı var fızıksel olarak, yani herkes guzel degıl kı hele erkekler genelde tombalak gobeklı kel falan oluyor. kimde brad pıt var kı co k az kadının eşi oyle aman aman yaksııklı

Son olarak ta yakışıklı olsaydı sevmenizin nedeni kaşı gözü olacaktı belki ama şuanda onu o olduğu için seviyorsunuz bu daha derin ve anlamlı.ne dolmuşum yanlız bu konuda bence yersiz değil güzel bi konu olmuş

Allah kurtarmış bizi

bence aşık olan aşık mıyım değil miyim diye sorgulamaz, bunun farkında olur
ve evet bence aşık olan sevdiğini dünyanın en yakıısklısı görür:)

Sen peki çok güzel misin.
Dünya yakışıklıdan ibaret değil,kimse de kocasını çok yakışıklı görmüyor.

benim eşim bana bu dünyanın en en yakışıklısı geliyor öyleki üzerine yok diyebiliirim.mis kokulum o benim gerçek olan bişi var zatende çok yakışıklı.

onu ilk gördüğümde.. allahım bu ne.. Melekmi yolladın yoksa bana demiştim.. Hala da yüzü bana bir bebeğin masumluğu gibi gelir.. kılsız tüysüz.. bembeyaz pammuk gibi

sonrasında anneme resmini gösterdiğimde ise.. bu ne ne çirkin.. Kız gibi demişti.. ama ben hala onu çirkin göremiyorum. bakıyorum bakıyorum tek bir kusur yok. ya ben körüm yada annem kör..

ya bende esime karsi.boyle.dusunceler icindeyim keske.cok.cok.yakisikli.olsaydi.deli.gibi asik.olsaydim.diyorum.ama.cirkin bulsamda bi yanim.cekiyor iste

Geçende bir yere yazmıştım,yine yazacağım..
"Yüzü güzele 40 günde doyarsında huyu güzele 40 yılda doyamazsın.."
Huyu güzel olsun huyuuu

tv de görüyorsunuz hergün eli yüzü düzgün kaslı maslı boylu poslu manken oğlanları. konuşmayı beceremiyor, kendini ifade edemiyor, özgüvensiz, bön bön bakan vs.
yeter ki özgüvenli, sorumlu, zeki, iletişimi kuvvetli olsun, çirkin olması farketmez.

Değil yakışıklı bulmamak, kıyaslama dahi yapamam
Gönül kimi severse, dünya güzeli odurr :)
İnsana sevdiği güzel gelir bikere yani bir bakmak var, bir de bakmak var bilmem anlatabildim mi

Sen karşındakini ya sevmiyorsun ya da gerçekten çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…