- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi nazar_boncuguu
-
Ya bu kadar önemlimi yakışıklılık..
Kendimden örnek vermek gerekirse eğer bir adam merhametliyse,saygılıysa,değer veriyorsa ve gerçekten bana aşıksa dünyanın en en yakışıklısıdır gözümde
zaten güzellik dediğin nedir bir ömür geçirmek istemiyormusunuz eee 40 yaşına gelince kaporta bozulacak zaten eninde sonunda yaşlanıcaz şimdiden bunlara takıyorsan iyice düşün derim..
misal verdim yanluş anlaşılma oldu galiba40 yaşta kaporta sağlam kalabiliyor feraceli#40yaşıgömmeyelim#
@nisagull Yakışıklı yakışıklıdır / güzel güzeldir . Ama bu ikisi de görecelidir . Sevgilinin sana çirkin gelmesi , objektif baktığından da olabilir , sevmediğinden de .
Ne ben eşime göre dünyanın en güzel kadınıyım , ne o dünyanın en yakışıklı erkeği .
Onun gönlünün güzeli benim , benim gönlümün o . Çok mu romatik konuştum bilemedim ama bizde ki gerçek bu .
Ben sevgilimi dünyanın en yakışıklısı olarak görmüyorum. Neyse odur yani. Güzelse güzeldir, cirkinse cirkindir. Önemsemiyorum çünkü, illa en yakışıklı olarak mı görmeliyiz? Objektif olmak daha önemli bana kalırsa, kişiyi olduğu gibi görüp olduğu gibi sevebilmek. Benim icin o dünya yakışıklısı lafı bana hep biraz teselli gibi gelmiştir.
Eski karaktersiz sapik sevgilim 1.80 anca justin bieber sacli şey gülüsü dedikleri gulusten olan denizde kararmis bir mahalle kekosuydu. Ama gel gör nasıl aşk kes kalbini önüme at dese atıcam öyle bi körlük. Baktığımda icim eriyordu boyle artik anlayip nasil bi ego kastiysa yok cok kiloluymusum (50 kiloyum) ombremin dibi cikmis gibi olmustu tamamen sariya boyamistim o donem ayriydik( neymis onun gibi bi erkekten ayrilinca depresyona girmisim) Hatirladikca midem bulaniyor. Suanki sevgilim bakanin bidaha baktigi 190 boyunda esmer yakisikli sakali biyigi yerinde bi erkek. Beni sevdiginden de tamamen ben de cevrem de eminiz ama benim duygularim eski karaktersizden dolayi mahfoldugu icin sevgilime yeteri kadar ilgi gosteremiyorum akisina birakiyorum. Aşik da degilim zaten cok asik olmak isterdim ama olmuyor seviyorum sadece, sadigim onemsiyorum da ask degil iste sevgi. Yani bu seyler guzellikle cirkinlikle degil elektrikle alakali. Bence bize kotu davranip hayati zehir etseler cok yakisikli ve vazgecilmez gelir. Seven erkek elimizde oldugu icin cok incelemiyoruz normal geliyor gibi geliyor.
Eski sevgilim giyinmeyi bilmeyen kalın kaşlı tipsiz biseydi ama ben o zamanlar git kendini köprüden at dese atardım o derece aşıktım ağzının içine bakardım çok yakışıklı gelirdi ama gel gör ki ne zaman duygular bitmeye başladı tipi dikkatimi çekti nasıl bununla olmuşum dedimıyiki ayrılmışız pisliğin tekiydi zaten
bence aşık olan aşık mıyım değil miyim diye sorgulamaz, bunun farkında olurErkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerimAma bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?
Sen peki çok güzel misin.Erkek arkadaşımı yakışıklı bulmuyorum, çünkü değil. Ama onu çok seviyorum, sevmem için pek çok özelliği var. Aramızda bir cinsel çekim de var. Brad Pitt gelse yine ben sevgilimi seçerimAma bir taraftan objektif miyim yoksa yeterince aşık değil miyim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce aşık olan insan sevgilisini dünyanın en yakışıklısı mı bulur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?