• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşınız borç para isterse?

bir daha senden para isterse ilişkinizi bir gözden geçir bence seni kullanıyormuş gibi geldi bana bir adam flörtü olsa bile 1 ay içinde 5 kez para istemez kız arkadaşın dan

Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?

Hayırdır ben banka mıyım da sana sürekli para veriyorum. Bari kredi gibi al da faizli geri öde deseydiniz

Tabi ki ayrılma nedeni

Offf yapmayın bunu lütfen çok bariz belli adamın amacı. Diğerlerini ödemesini isteyin siz. Ayıp yani. Umarım çok büyük meblağlar değildir.

Vermem, ilk istediginde de sogurum. Evlenene kadar (nisanliyken dahil) eşimden bir kuruş borç para istemedim. Yakın arkadaşımdan istediğim oldu ama eşimden asla. Nişanlı olduğumuz dönemde de eşimin ailesinin işleri batmıştı yüklü borçları vardı üç beş üç beş çevreden toplaya toplaya kapattıkları dönemde kendi birikmisimden bir miktar teklif ettim. Teklif ederken bile utana sıkıla ettim. Teşekkür etti ama başka arkadaşlarından ve çevresinden toparladı, benden almadı. O durumda bile teklif ederken acaba hemen evet deyip kabul eder mi soğur muyum diye düşünürdüm. Çok şükür öyle bir durum yaşanmadı.
Yakın bir arkadaşım da evlenmeden önce nişanlısından birkaç kere 100-200 lira istemişti ihtiyacı olduğunda. Ona da çok kızmıştım biz ne güne duruyoruz daha evlenmedin etmedin elin oğlundan ne istiyosun çabuk geri gönder diye. Hiç hoş değil

Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
bir kadın olarak hiç kimseden para istemedim bu yaşıma kadarki erkekler bu konuda çok daha hassasdır aslında,rahatlıkla sevgilisinden para isteyen kadın yada erkek bana itici geliyor,bir erkek kolay kolay para istemez bide defalarca olması bi sıkıntı olduğu anlamına geliyor.

Back
X