- 29 Ağustos 2023
- 27
- 13
- 3
- Konu Sahibi iremirem12345
Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkincisini isteyemez o kadar diyim …Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
eski flörtüm olur, kusura bakmasın kimse, sokaktan toplamıyoruz parayı.Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
E yuh. 1ayda 5 kez borç istemek nedir. Ayrılman için seni milyonlarca lira dolandırması mı lazım
bir kadın olarak hiç kimseden para istemedim bu yaşıma kadarki erkekler bu konuda çok daha hassasdır aslında,rahatlıkla sevgilisinden para isteyen kadın yada erkek bana itici geliyor,bir erkek kolay kolay para istemez bide defalarca olması bi sıkıntı olduğu anlamına geliyor.Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?