- 28 Mart 2020
- 4.105
- 16.747
- 208
- Konu Sahibi iremirem12345
Ay hoşt ulan derdim direk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek kadından para isteyemez bence sizin kullanıyor ihtiyacı varsa arkadaş ana baba akraba vs bulamadı en son sizden istemeliFlört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Erkeklerin sevgili gibi davranıp sonra cayması. Hala olayı anlamamışımdır neden böyle yaptı diye.
1- her gün arardı ya da mesaj atardı gün boyu konuşurduk. Günaydınlar iyi geceler düzenli olarak
2- kıskanırdı. Ama herkesten başka bir erkekle görüşmemi istemezdi
3- iltifatlar, neler neler söylerdi ama.
4- Yakınlaştık da tam bir cinsel birliktelik olmasada öpüşme ve sevişme
5- sürekli takip ederdi, sürekli sorgu sual. Nerdeydin, kimleydin,niye yazmıyorsun Sonra bende başka bir sebepten ötürü olmayacığımızı söyledim birbirimizin vaktini almayalım dedim Vayyy sen beni yanlış anladın çok farklı düşünmüşsün. Erkekler neden böyle yapar?
Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Böyle konulara tek merak ettiğim şey bu oluyor. Bide gerip alıp almadıklarıkorkarak soruyorum kaç para kaptırdın?
haha alamamıştır orası kesinBöyle konulara tek merak ettiğim şey bu oluyor. Bide gerip alıp almadıkları![]()
Evet bitirme sebebidir. Kocama bile para verirken elim titrer. Gidip elalemin oğluna mı vercem pışıkFlört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?