Erkek arkadaşınız borç para isterse?

Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Erkek kadından para isteyemez bence sizin kullanıyor ihtiyacı varsa arkadaş ana baba akraba vs bulamadı en son sizden istemeli

29 Ağustos 2023 ( bugün ) saat 13:43 konunuz
Erkeklerin hoşlanıyormuş gibi yapıp sonra sen yanlış anlamışsın demesi?
Erkeklerin sevgili gibi davranıp sonra cayması. Hala olayı anlamamışımdır neden böyle yaptı diye.
1- her gün arardı ya da mesaj atardı gün boyu konuşurduk. Günaydınlar iyi geceler düzenli olarak
2- kıskanırdı. Ama herkesten başka bir erkekle görüşmemi istemezdi
3- iltifatlar, neler neler söylerdi ama.
4- Yakınlaştık da tam bir cinsel birliktelik olmasada öpüşme ve sevişme
5- sürekli takip ederdi, sürekli sorgu sual. Nerdeydin, kimleydin,niye yazmıyorsun Sonra bende başka bir sebepten ötürü olmayacığımızı söyledim birbirimizin vaktini almayalım dedim Vayyy sen beni yanlış anladın çok farklı düşünmüşsün. Erkekler neden böyle yapar?

Saat 14:15 konunuz
Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?

Bugün arka arkaya 2 konu açtınız. Konularınızda bahsettiğiniz adam, aynı adam mı ?

Aynı adamsa, adamdan zaten ayrılmışsınız. Üzerine konuşmaya gerek var mı ?

Tinder avcısı filmi geldi aklıma :KK70: aranızdaki ilişki boyutu ciddi olarak ilerlemiş olsa tamam bir kere mahsus istenebilir geri ödemeli olarak tabi sevgiliye sıra gelene kadar bir sürü eş dost akraba arkadaş var. Adamdan parayı istediğinizde size geri vereceğine inanmıyorum kadından para isteyen erkek benim gözümde alçak konumda. Umarım çok para kaptırmamışsınızdır diyeceğim ama 100 tl bile atılmaz yaaani

Normal canım
Borç verin ev araba tatil hediye edin
Yanınada birde hatun koyun

Buraya bunu bile soruyorsanız bi gidin
ya çok safsınız yada canınız sıkıldı öylesine konu açıyorsunuz
İkisinede verecek düzgün bir cevabım yok
Hiç takatimde yok🥴

flört ne yahu. yıllardır süren ilişkiniz olur tamam da flörtün para istemesi de yüzsüzülük. ben en yakınımdan istemeye çekinirim, flörtten nasıl isteyebilir? hadi bi kere istedi cidden kimseyi bulamadı da 5 ne, bu adamın hiç kimsesi yok mu? sizi söğüşlemeye flört olmuş belli ki, vermeyin para falan zaten gerçek yüzünü anklarsınız o zaman da flörtünüz mü bakalım.

Öğrenci isek arada istese olur ama çalışan bir adamın çok önemli bir problemi olmadıkça istemesini kabul edemem

1. Flort mu sevgili mi?
2. Ne kadar suredir hayatinizda?
3. Gerekcesi ne kadar saglam?

Herkes gecirmis ama bu sorularin cevaplari onemli.

sana gelene kadar borç alacak hiç kimse yokmuş mu .. kadın sırtından geçinmeye çalışan adamdan uzak duracaksın hem yer hemde kıs kıs güler bu tipler

Back
X