Erkek arkadaşınız borç para isterse?

Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Yol veririm. Gitsin ailesinden istesin, eşinden dostundan alsın. Sevgiliden devamlı para istiyorsa ben onun güvenirliliğini sorgularım

1. Flort mu sevgili mi?
2. Ne kadar suredir hayatinizda?
3. Gerekcesi ne kadar saglam?

Herkes gecirmis ama bu sorularin cevaplari onemli.
Gerekçe ne olursa olsun 5 defa istenmiş. Daha ilkini ödemeden diğer istemeler ne ola ki? Adam belli ki dolandırıcı. Sevdiği falan yok kızı sadece söğüsleme derdinde

Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Allah korusun. Kesinlikle vermeyin para.para konusu insanların arasını açar. Önce küçük miktar dersiniz verirsiniz ama o para da sizin doğmamış çocuğunuzun bile hakkı var, öyle düşünün lütfen.

Zaten rahatsız olmuşsunuz ki buraya yazmışsınız, benzer durumda olanlar içinde diyorum aileniz değilse yada çok çok çok yakınınız kesinlikle para vermeyin kimseye. Veriyorsanız da geri gelmeyeceğini bildiğiniz ve sıkıntı etmeyeceğiniz miktarı verin.

Şimdiki elim sevgiliyken çok sıkışmıştı borç vermeyi teklif etmiştim almamıştı bile. Borç isteyen erkek biraz şeydir.

Gerekçe ne olursa olsun 5 defa istenmiş. Daha ilkini ödemeden diğer istemeler ne ola ki? Adam belli ki dolandırıcı. Sevdiği falan yok kızı sadece söğüsleme derdinde
Yani cok yuksek ihtimal oyle de. Olur ya soyle bi senaryoda aynisini dermiydiniz?
1. Uzun yillar beraberler
2. Hersey iyi gidiyordu evlilik dusunuyorlardi. Adamin basina bir kaza geldi, butun birikimi oraya gitti
3. Ailesinde acil saglik durumu var, o yuzden para gerekiyor.
4. Adam duzgun calisip elinden geleni yapiyor, kizdan aldigi onceki borclari odedi

Böyle bir durumda konu sahibi zaten verdiği borçları konu etmezdi diye düşünüyorum.
Bir de 1 ayda 5 defa borç istemeyi ben hiç bir koşulda mazur görmem. Eşim için olabilir ama nişanlım bile olsa bu kadar borç isteme midemi bulandırır yani

Ben veririm. Burada bir arkadaş vardı. 25 bin civarı para vermişti sevgilisine. Zavallı çocuğun iki kez telefonu kırılmıştı, ona telefon almıştı vs. Çocuk ödeyeceğini söyleyerek oyaladı, sözde hesapları blokeliydi filan. Ama sonra n'oldu, çocuk paranın hepsini ödediği gibi kıza son model bir cep telefonu hediye ederek evlenme teklif etti. Kız zengin koca buldum diye sekiyordu keklik gibi. Gerçi biz hikayenin başına inanmış, adamın dolandırdığını düşünmüştük, sonunun kurgu olduğunu düşünüp inanmamıştık ama iddia buydu....
Ya saçmalamayın arkadaşlar. 3 senelik ilişkimde erkek arkadaşım bir kez bile para istemedi benden. Size gelinceye kadar hiç mi eşi dostu akrabası yok bu adamın da size kadar düşüp para istesin. Net dolandırıcı bu tür erkekler, kaçın.

Merak ettiğiniz konuya açıklık getireyim arkadaşlar buluşmalarda elini cebine atmayan bir adam değildi asla farklı zamanlarda acil ihtiyacım var diyip istedi.sadece ilk istediğinde 700tl verdim geri vermedi istemedim de sonrakilerde çok daha yüksek rakamlar istedi vermedim ve bu sebeple bitirdim bunu ona söylediğimde ikili ilişkilerde paranın önemi olmamalı gibisinden bi cevap verdi ben maddiyatçı oldum.maddiyatçılığın ne demek olduğunu ve hayatı boyunca hayatındaki yeri ne olursa olsun bi kadından asla para istememesi gerektiği tavsiyesini vererek de bitirdim.

Iste bilmiyoruz konu sahibi nasil biri. Neyse zaten yuksek ihtimal benim senaryo gibi bi durum yok ortada, ve adam kullaniyor kizi. Yine de hemen atlamamak lazim diye yazmistim.

Benim eşim sevgiliyken bir iki kez çekinerek istemişti o da kaç yıllık sevgiliyken istedi ihtiyacı gerçekten olduğu için büyük miktarda değildi ufak bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…