- 12 Ekim 2022
- 1.692
- 4.225
- 63
- Konu Sahibi iremirem12345
-
Erkeğin sağlık durumu dışında ölüm kalım yoksa para istemesini doğru bulmuyorum. Verip kötü olacağınıza vermeden kötü olun benceFlört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Yol veririm. Gitsin ailesinden istesin, eşinden dostundan alsın. Sevgiliden devamlı para istiyorsa ben onun güvenirliliğini sorgularımFlört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Kız insan bu devirde kocasına borç vermiyor artık ne flörtu. Ben birincide bitirirdim beş neFlört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Gerekçe ne olursa olsun 5 defa istenmiş. Daha ilkini ödemeden diğer istemeler ne ola ki? Adam belli ki dolandırıcı. Sevdiği falan yok kızı sadece söğüsleme derdinde1. Flort mu sevgili mi?
2. Ne kadar suredir hayatinizda?
3. Gerekcesi ne kadar saglam?
Herkes gecirmis ama bu sorularin cevaplari onemli.
Allah korusun. Kesinlikle vermeyin para.para konusu insanların arasını açar. Önce küçük miktar dersiniz verirsiniz ama o para da sizin doğmamış çocuğunuzun bile hakkı var, öyle düşünün lütfen.Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Şimdiki elim sevgiliyken çok sıkışmıştı borç vermeyi teklif etmiştim almamıştı bile. Borç isteyen erkek biraz şeydir.Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Yani cok yuksek ihtimal oyle de. Olur ya soyle bi senaryoda aynisini dermiydiniz?Gerekçe ne olursa olsun 5 defa istenmiş. Daha ilkini ödemeden diğer istemeler ne ola ki? Adam belli ki dolandırıcı. Sevdiği falan yok kızı sadece söğüsleme derdinde
Yani cok yuksek ihtimal oyle de. Olur ya soyle bi senaryoda aynisini dermiydiniz?
1. Uzun yillar beraberler
2. Hersey iyi gidiyordu evlilik dusunuyorlardi. Adamin basina bir kaza geldi, butun birikimi oraya gitti
3. Ailesinde acil saglik durumu var, o yuzden para gerekiyor.
4. Adam duzgun calisip elinden geleni yapiyor, kizdan aldigi onceki borclari odedi
Böyle bir durumda konu sahibi zaten verdiği borçları konu etmezdi diye düşünüyorum.Yani cok yuksek ihtimal oyle de. Olur ya soyle bi senaryoda aynisini dermiydiniz?
1. Uzun yillar beraberler
2. Hersey iyi gidiyordu evlilik dusunuyorlardi. Adamin basina bir kaza geldi, butun birikimi oraya gitti
3. Ailesinde acil saglik durumu var, o yuzden para gerekiyor.
4. Adam duzgun calisip elinden geleni yapiyor, kizdan aldigi onceki borclari odedi
Senden istemesi tuhaf değil mi ? Ayrıl gitsin.Flört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Yeni sezonda müge anlı’nın ilk konusu olmak istemiyorsan bitirme sebebi evetFlört ettiğiniz adam sürekli farklı sebeplerden(1 ay içinde 5 kez istedi.) para isterse ne düşünürsünüz bitirme sebebi midir sizce ?
Iste bilmiyoruz konu sahibi nasil biri. Neyse zaten yuksek ihtimal benim senaryo gibi bi durum yok ortada, ve adam kullaniyor kizi. Yine de hemen atlamamak lazim diye yazmistim.Böyle bir durumda konu sahibi zaten verdiği borçları konu etmezdi diye düşünüyorum.
Bir de 1 ayda 5 defa borç istemeyi ben hiç bir koşulda mazur görmem. Eşim için olabilir ama nişanlım bile olsa bu kadar borç isteme midemi bulandırır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?