Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

benim eşimde böyle.sevgiliyken hoşuma giden kıskançlıklar evlenince beni boğmaya başladı.telefonum kontrolü altında.sosyal medya hesaplarımızı kapattık.eşimin beğenmediği arkadaşlarım ve akrabalarımgörüşmemkonuşmam kavga sebebi.çocuğumuza karşı davranış şeklimi o yönetiyor.evlendiğimden beri beğendiğim tek kıyafeti giyemedim.çocuğumu parka götürüyorum doğrumu söylüyorum diye beni takip ediyor.sürekli bana hükmetme çabası içinde.ve onun amacı sadece evliliğimizi korumak ve beni kaybetmemekmiş.güvenmemesi artık beni yıpratıyor sürekli kendimi ispatlama ihtiyacı duyuyorum.bence iyi düşünün şimdi sevgilisiniz ama ileride daha ciddi kıskançlık güvensizlik sorunları yaşayabilirsiniz. Geleceğe ait adımlarınızı bunları göz önünde bulundırarak atın.biraz uzun oldu kusura bakmayın

Biri benden böyle birşey talep etse ben epey korkardım o ilişkiden,hiç basit bi istek değil

Daha ilişkinin 6. ayında bunu yaparsa sonrasında neler yapmaz. Sağlıksız bi istek bu. Asla kabul etme.Erken uyuyor diye seni de kendine ayak uydurmaya çalışıyor ama hayat ondan ibaret değil sosyal medyan da olur arkadaşın da olur konuşursun da bunlar çok normal şeyler. Bana göre aşırı kıskançlık bunlar.

Bu yaşadığınız çok yıpratıcı bi durum
Sürekli kendini ispat etmek, karşıdakini ikna etmek, rahat olamamak bayağı bayağı psikolojik şiddet
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…