Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Ne munasebet ya, ben uyuyorum sen de uyuyacaksin diyor, yapmayinca da kızıyor Kompleks ile karışık kendine itaat ettirme çabası.. Derin hadsizlik içerir.. Öfke/trip ile karışık suç bastırma nöbetleri de bir numarali taktiğidir..

+13568994333788
biryudumsu02 al sana yorum :)
Hastaya teshisin babasını koymuştur lavanta :))))

Teşhisler cok güzel de sanırım ileri seviye hastalar icin geçerli bu çünkü ertesi gün süt dökmüş kedi olmasınin başka açıklaması olamaz sanırım :)

Kıskançlıktan mütevellit “ dediğimi yap yaptığımı yapma “ durumu

suan 6 aylik sen ona itaat ettikce bu iliski uzacayacak zamanla sana disari cikma cikinca telefonun benimle konusuyormus gibi hatta kalacak dinleyecegim diyecek eve geldimndiyecekain tv yi ac kanal degitir diyecek annenle konus diyecek ise gireceksin burnundan getirecek onu giyme bunu cikarma o adama neden baktin o tezgahtarla neden konustun diyecekte diyecek egolarini tatmin edecek erkek ya hasbam delikanli ya kendince sonra o delikanli senin hayatinin icine tukurup seni ozguvensiz bir sekilde pat diye birakip gidip sana yasakladigi herseyi yapan bir kizla evlenip mutlu olacak

Bİr yıl boyunca ilaç yumurta çatlatma iğnesi vs kullanmıştım. Bıraktım. Hiç beklemediğim anda kendiliğinden oldu. O aralar bebek te düşünmüyordum. Gerçi sonra kalbi durdu sonrasında boşandım vs :) kısmet değildi bebek yani

Baristiniz mi? Bakmadim onceki sayfalara
Baristim ama mesafeli ve bir hafta sonraya sorunları çözme endeksli. Biz yanyanayken hiç böyle isteklerim yoktu ne olduysa ozlemden oldu söz veriyorum duzelticem davranışlarimi vs vs. Ben de şimdilik ilişki bitti demiyorum ama geldiğinde bizi ciddi bir konuşma bekliyor cozemezsek yollarımızı ayıralım ikimizde uzulmeyelim dedim. Ayrıca telefon kapatma olayına yeni bir bakış açısı getirdi seni sinir etmek dikkatini çekmek için dedim dedi. Bilemiyorum Altan... Bir haftaya her şey belli olacak. Teşekkür ederim ilginize.

Rica ederim , bahene uretmeye calismasin artik , urettikce sacmaliyor :)

Ilk adimi kim atti

Ilk adimi kim atti
Tabiki de o geldi hatta çağrı ve mesajlarına dönmedim kafamı kurcalayacak şeylerle uğraştım fakat farklı bir numaradan arayınca açtım (ev arkadaşından aramış) sessizlikle cezalandırma bağır çağır yaptığın yanlış de ama sessizlik daha kötü dedi. İnsan gibi konuşan herkese tepkim nettir öneri cumlelerinizle yola ciktim ve sonuç zamana bırakılan bir ilişki. Bir anda kestirip atma fikrini hiçbir zaman doğru bulmadım çünkü hiçbirimiz mükemmel insanlar değiliz fakat yineleyen ve zarar veren bir ilişki gördüğüm an noktayı koyma kararı verdim. Hayırlısını diliyorum teşekkür ederim ilginize.

Rica ederim , bahene uretmeye calismasin artik , urettikce sacmaliyor :)
Evet baktım sivama durumuna geçiyor o gün o günde kaldı önemli olan bundan sonrası dedim. Anı kurtarma ile verilen sozlerse illaki ortaya çıkar çünkü aileleri katmayı falan erteledim böyle sacmaliklari tekrarlamazsa ben burdayım :) diğer türlüsü olursa onerilerinizi uygulamak kalıyor :)

Arayacak demistim hakkinizda hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…