Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Ben çok fesatım sanırım o WhatsApptan falan olacaktı da çevrimiçi olduğunu görme diye mi dedi acaba diye geldi aklıma :)

O bir yanınızı dinlerseniz , canınız çok yanar. Görünen, açık bir durum bu maalesef .

Kesinlikle çok doğru bir yaklaşım çevresi hep kötü ilişki örnekleriyle dolu hatta geçmişi de öyle.

Bu cümlede çok önemli ipuçları gizli , anlayana.. çevresinin ve hatta kendisinin geçmiş ilişkileri kötü ise bunun sebebi vardır, bilinçaltı bir şekilde hep bu kötü örnekleri çağırıyor etrafına topluyor demek ki. yazdıklarından anladığım sen çok mantıklı ve akıllı bir kızsın, böyle bir kişiden uzak durmalısın, sana iyi gelmez bu insan..

Aha benimki gelmiş gene
Ya senin mesajlarina niye hep yariliyorum ben

Konuyla çok alakasız ama mükemmel erkegi bulabilen var mı sizce ? Gerçekten merakimdan soruyorum

Kimse mükemmel değildir ancak huzur vermeyeceğini bildiğin bir kişiye bile bile gitmek akılsızlıktır.

Ruhun sağlıklı , beyni dolu dolu , görgü bilen kişiler varken neden " ben uyurken bunu şunu yapma yoksa küserim ha " diyen sığ bir insanla hayat suresiniz ki..

Evlenince ayni saatte uyur uyaniriz deseydin

Ergen tripleri gibi.Ayrı şehirde ilişki bana biraz gereksiz geliyor kusura bakma.Hee uzun süredir sevgilisindir iş icabı veya başka sebebple ayrı şehre gider anlarım.Ama 6 aylık bir ilişki.İlişki nedir.Birlikte birşeyleri paylaşmaktır.Birlikte vakit geçirmek birbirini tanımaktır.

Birlikteydik ben şehir değiştirmek zorunda kaldım ee şehir değiştirince ayrilsa mıydım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…