erkek arkadaşınız her gün arar mı?

merkurvenus

12.09.2017 T♡P
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
454
565
18
Bayanlar biz sevgilimle bazı konularda zıt gidiyoruz. İlgisizliğinden ötürü konu açmıştım buraya. Ben biraz atar gider yapınca, ayrılma sinyali verince kendine gelmişti. Ondan sonra düzelme oldu, iyiydik.

Ama ona sorsak her zaman iyiyiz, ben sinirden çatlarım o bana hala telefonda ''aşkım canım'' der hiçbir şey olmamış gibi.

Akşama kadar oturmalı, boş durmalı çok rahat işi var. Ama bana en son mesajı 12:30'da atmış.Vallahi sinir krizi geçirtecek bana. 2 gündür de hiç aramıyor insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?

Ayrılmak istemiyorum çok iyi insan e seviyorum da, ama bu ilgisizlik canıma tak etti.Ona göre her şey normal gidiyor ama. Ben 21 yaşındayım, tam deli yaşlar bulutların üzerinde gezmem tozpembe olmam gerekirken bana mesaj atmamasından aramamasından yakınır oldum. Kendimi geri de çektim her şeyi de yaptım. Mizacı bu desem başta böyle değildi.

Ben mi abartıyorum acaba?

Güncel 6.sayfada

Son düzenleme:
şuanda seni aramaktan bunaltması gerek
bu adam evlenince suratına hiç bakmaz
Ben ilk konumda kuzenleriyle ilgilendiği için benimle ilgilenmediğini düşünürdüm. Onlar da gitti. Hala aynı. Bir de aşığım falan filan diyor ben aşık adamı da biliyorum aşık olan böyle yapmaz

Kesinlikle anormal. Annem babam 22yıllık evli babam günde 15 kere annemi arar

Ben ilk konumda kuzenleriyle ilgilendiği için benimle ilgilenmediğini düşünürdüm. Onlar da gitti. Hala aynı. Bir de aşığım falan filan diyor ben aşık adamı da biliyorum aşık olan böyle yapmaz
eşim çok bunaltırdı beni sevgiliyken
saatlerce konusurduk
4 senedir evliyiz suanda gunde ıkı 3 kere arasırız

Eşimle eskiden çok konuşur, mesajlaşırdık. İlk zamanlar bunaltırdı.
Hala işe gider bir iki saat sonra arar uykumu böler, mesaj atar sohbet eder, tekrar arar vs. Böyle gidiyoruz bakalım.

Iliski bi sure sonra monotonlasiyor ne yazik ki. Artik konusacak pek bisey kalmayinca e napsin adam sık sık arayip.

evlenmeden önce eşime sıkılıyorum, bunalıyorum demişliğim var.
çok yoğun da bir işi var ona rağmen böyle
bir işi bitirip diğerine geçince arar mesela.
bana trip yapar hatta. aramadın, ben aradım sen aramadın, aklına gelmiyorum beni düşünmüyorsun filan der.
günde 2-3 kere mutlaka konuşuruz.
arada mesajlaşırız. hoşumuza giden ilgimizi çeken şeyleri paylaşıp bazen sadece emojilerle konuşuruz. koca koca insanlar :)

21 yaşında bence, daha çok olmalı..

Uyumlu değilsiniz.

Ayy lisede de eski sevgilim hep uyuyakalıyorum diye benden ayrılmıştı.
Ben çok ilgiyi sevmiyorum ya ondan bana normal geldi aramaması falan.

yaşlarımız aynı. sevgilim şimdiden emekli moduna girse ağzına ağzına vururum.

benimki sabah arar,gün içinde görüşmezsek sürekli arar ama görüşürüz her gün. değilse de en azından şurdayım,şunlar var,şuraya gidicez diye haber verir. yahu hiç olmadı instagramda gördüğü bir şeyi atar öğleden beri yazmamazlık etmez. gece de benden önce uyumaz. ben tek yaşıyorum ve korkuyorum. gelemediği günlerde ya telefonla ya da görüntülü arar. ben uyuduktan sonra kapatır. ben uyuyana kadar da konuşur.

yahu daha 21 yaşında böyle mesafeli olmanın ne anlamı var? biz de biraz abartıyoruz kabul ama adamın mizacı böyle çenesi düşük :)

Eşimle nişanlı genelde mesajlaşırken hemen hemen hergün görüşürüz zaten arama olayı genelde tartışma zamanları olurdu hep ailesi yüzünden.

Ben de oyle oturmali ve bos durmali bir is istiyorum
Bana normal gelmedi. Suan evliyiz ama sevgiliyken elimizden telefon dusmezdi.
Hala da gunde 5 6 kez bazen konusuruz kisa kisa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…