- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi merkurvenus
-
Ben ilk konumda kuzenleriyle ilgilendiği için benimle ilgilenmediğini düşünürdüm. Onlar da gitti. Hala aynı. Bir de aşığım falan filan diyor ben aşık adamı da biliyorum aşık olan böyle yapmazşuanda seni aramaktan bunaltması gerek
bu adam evlenince suratına hiç bakmaz
Kesinlikle anormal. Annem babam 22yıllık evli babam günde 15 kere annemi ararEşimle sevgiliyken elimzde telefon vık vık vık vık mesajlaşırdık.
Gece de konusurduk .
Şuan evliyiz Günde 3 4 defa konusuyoruz ama uzun değil.
Naptın nettın . Eve gelırken sunu al , veya şuraya gidelim gbi gbi.
Senınkı anormal benden söylemesii.
eşim çok bunaltırdı beni sevgiliykenBen ilk konumda kuzenleriyle ilgilendiği için benimle ilgilenmediğini düşünürdüm. Onlar da gitti. Hala aynı. Bir de aşığım falan filan diyor ben aşık adamı da biliyorum aşık olan böyle yapmaz
15 mi kızzzzzz maaşşşaalalllaahhhKesinlikle anormal. Annem babam 22yıllık evli babam günde 15 kere annemi arar
Bayanlar biz sevgilimle bazı konularda zıt gidiyoruz. İlgisizliğinden ötürü konu açmıştım buraya. Ben biraz atar gider yapınca, ayrılma sinyali verince kendine gelmişti. Ondan sonra düzelme oldu, iyiydik.
Ama ona sorsak her zaman iyiyiz, ben sinirden çatlarım o bana hala telefonda ''aşkım canım'' der hiçbir şey olmamış gibi.
Akşama kadar oturmalı, boş durmalı çok rahat işi var. Ama bana en son mesajı 12:30'da atmış.Vallahi sinir krizi geçirtecek bana. 2 gündür de hiç aramıyor insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?
Ayrılmak istemiyorum çok iyi insan e seviyorum da, ama bu ilgisizlik canıma tak etti.Ona göre her şey normal gidiyor ama. Ben 21 yaşındayım, tam deli yaşlar bulutların üzerinde gezmem tozpembe olmam gerekirken bana mesaj atmamasından aramamasından yakınır oldum. Kendimi geri de çektim her şeyi de yaptım. Mizacı bu desem başta böyle değildi.
Ben mi abartıyorum acaba?
Ayy lisede de eski sevgilim hep uyuyakalıyorum diye benden ayrılmıştı.20li yaşlarımdayken sanırım tipin birini terk etme sebebim benden erken uyuyor olmasıydı, ne aramaması ne diyon?
Haklısın kız, şimdi aramayacak, mıç mıç bunaltmayacak da 25, 30undan sonra mı ilgilenecek?
Eşimle nişanlı genelde mesajlaşırken hemen hemen hergün görüşürüz zaten arama olayı genelde tartışma zamanları olurdu hep ailesi yüzünden.Bayanlar biz sevgilimle bazı konularda zıt gidiyoruz. İlgisizliğinden ötürü konu açmıştım buraya. Ben biraz atar gider yapınca, ayrılma sinyali verince kendine gelmişti. Ondan sonra düzelme oldu, iyiydik.
Ama ona sorsak her zaman iyiyiz, ben sinirden çatlarım o bana hala telefonda ''aşkım canım'' der hiçbir şey olmamış gibi.
Akşama kadar oturmalı, boş durmalı çok rahat işi var. Ama bana en son mesajı 12:30'da atmış.Vallahi sinir krizi geçirtecek bana. 2 gündür de hiç aramıyor insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?
Ayrılmak istemiyorum çok iyi insan e seviyorum da, ama bu ilgisizlik canıma tak etti.Ona göre her şey normal gidiyor ama. Ben 21 yaşındayım, tam deli yaşlar bulutların üzerinde gezmem tozpembe olmam gerekirken bana mesaj atmamasından aramamasından yakınır oldum. Kendimi geri de çektim her şeyi de yaptım. Mizacı bu desem başta böyle değildi.
Ben mi abartıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?