- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi merkurvenus
-
ben olsam inanmam o sozlerine . çünkü sen kendin seven insan, merak eder . bende telde konusmayi sevmem. ama msj atabilir. bu iste bir seyler eksik.Ah onu da yaptım. tabi ki özlüyorum, tabi ki seviyorum cart curt. Artık konuşmak dahi istemiyorum bıraktım telefonu
Canım bak ben kendimden örnek vereyim. Bir sevgilim var onun istediği ilgiyi göstermiyorum. Çünkü onu yeteri kadar sevmiyorum. Duygularımdan emin değilim. Zamana ihtiyacım var. Ama o bundan şikayetçi olduğu zaman duygularımdan bahsetmiyor. Çünkü konu duygulara gelirse sonu ayrılığa bile gider. Çünkü ben dürüst davranırım. O da bunu kaldıramaz. Sen kaldırabilir misin? Daha da önemlisi o dürüst olur mu?Sizce ona böyle bir şey demeli miyim? Duygularını sorgula, benimle öyle iletişime geç deyim mi?
Ve sevdiğim bir söz "insanların öncelikleri vardır ve bazen sıra size gelmez."Güncel: Az önce bugün çok ama çok meşgul olduğunu söyledi. Cevap yazmayı düşünmüyorum..
O başka bu başka. Birinde imkansizliktan konusamamak var birinde butun imkanlar musaitken bi arayip sesini bile duymamak var. İnsan sevdigini ozlemez mi, haberdar olmak istemez mi?Bence arama sıklığıyla sevgi ölçmek çok manasız ama bazı durumlarda tabiki insan sorgular sen de haklısın. Mesela biz pek aramayız çünkü evde yanımda annem babam olur, dışarıya arkadaşlarımla çıkınca zaten onlarla muhabbet ederim. E okuldayken zaten dersim işim gücüm var.. Ama mesajla mutlaka birbirimizden haberdarızdır.. Bu konudaki bazı yorumlar bana komik geldi açıkçası, ayrıl diyen bile olmuş yani siz sevgiyi bunla mı ölçüyorsunuz Leyla ile mecnun günde birbirlerini kaç kere arayıp kaç sms çekmişlerdir acaba.. Sürekli mesajlaşan birbirlerini arayıp mıç mıç olan çiftlerde aldatma hiç olmamış mıdır dünya üzerinde? Lakin bir kızı göremeden konuşamadan yıllarca bekleyen insanlar da var dünya üzerinde. Konu sahibi sorun aramaması sormaması değil sizin ikinizin beklentileri ve sevgi anlayışlarının, gösterme biçiminin farklı olması bana kalırsa
Herşey ayarında güzel canım dengeleri iyi sağlamanız lazım sende o da .Bayanlar biz sevgilimle bazı konularda zıt gidiyoruz. İlgisizliğinden ötürü konu açmıştım buraya. Ben biraz atar gider yapınca, ayrılma sinyali verince kendine gelmişti. Ondan sonra düzelme oldu, iyiydik.
Ama ona sorsak her zaman iyiyiz, ben sinirden çatlarım o bana hala telefonda ''aşkım canım'' der hiçbir şey olmamış gibi.
Akşama kadar oturmalı, boş durmalı çok rahat işi var. Ama bana en son mesajı 12:30'da atmış.Vallahi sinir krizi geçirtecek bana. 2 gündür de hiç aramıyor insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?
Ayrılmak istemiyorum çok iyi insan e seviyorum da, ama bu ilgisizlik canıma tak etti.Ona göre her şey normal gidiyor ama. Ben 21 yaşındayım, tam deli yaşlar bulutların üzerinde gezmem tozpembe olmam gerekirken bana mesaj atmamasından aramamasından yakınır oldum. Kendimi geri de çektim her şeyi de yaptım. Mizacı bu desem başta böyle değildi.
Ben mi abartıyorum acaba?
Günde 5 6 mesaj. Aramak şu sıralar hiç yokHic mi iletisim kurmuyor msj atip aramiyormu?
Uzun süre eski halime dönmeyi düşünmüyorum. Zaten içimden de gelmiyor. En azından şimdi telefona bakıp "off hala mesaj atmamış" demiyorum. Çünkü biliyorum atmayacak ben atma dedim. O yüzden huzurluyum belki de. Alakasız şekilde şu güne kadar görüşmeyelim dediğim için "beni seviyor musun" diye sormuş. Ne alaka dimiSeni kaybetme korkusu başlamış bir kaç gün daha ilgili davransa da sen eski haline döndüğünde o da eski ilgisiz haline dönecek muhtemelen. Bekleyip görmek lazım.
Uzun süre eski halime dönmeyi düşünmüyorum. Zaten içimden de gelmiyor. En azından şimdi telefona bakıp "off hala mesaj atmamış" demiyorum. Çünkü biliyorum atmayacak ben atma dedim. O yüzden huzurluyum belki de. Alakasız şekilde şu güne kadar görüşmeyelim dediğim için "beni seviyor musun" diye sormuş. Ne alaka dimi
Kesinlikle haklısınız. Hiçbir kadın ilgisizliği hak etmezAcaba ne diyecekti? Yaşıtız ve ben de böyle bir ilişki yaşadım şimdi arkama bakmadan kaçıyorum ilgisizliği görünce. Gerçekten haketmiyorsunuz size böyle davranılmasını. Eminim dışarda peşinizden çılgınlar gibi koşacak bir sürü adam vardır. Bu genç yaşımızda uğraştığımız şeylere bak.
Iyi yapmışsın bence . Ilgisizlik bir zaman sonra tahammül edilmez oluyor ve yeni sevgilisiniz dahaGüncel: Ona biraz süre verdim.
"Bana şu güne kadar mesaj atma, bana olan sevgini sorgula ve bana kararını bildir. Görüşürüz." dedim. Bana "beni seviyor musun merkur" demiş. Cidden ne ilgisi var onu sevmemin konumuzlaCevap yazmadım.
Sabah günaydın aşkım napıyosun yazmış. Sana şu güne kadar benimle konuşma demiştim dedim, öyle deyince yazmadı bidaha.
Şu an garip bir şekilde huzurluyum. Neden bilmiyorum canım o kadar yanmıyor artık. Elimden geleni yaptım, şimdi top onda. Kendimi büyük görmek manasında demiyorum haşa ama onun yerinde olsam beni kaybetmezdim. Ciddi sabır gösteriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?