erkek arkadaşınız her gün arar mı?

Sizce ona böyle bir şey demeli miyim? Duygularını sorgula, benimle öyle iletişime geç deyim mi?
Canım bak ben kendimden örnek vereyim. Bir sevgilim var onun istediği ilgiyi göstermiyorum. Çünkü onu yeteri kadar sevmiyorum. Duygularımdan emin değilim. Zamana ihtiyacım var. Ama o bundan şikayetçi olduğu zaman duygularımdan bahsetmiyor. Çünkü konu duygulara gelirse sonu ayrılığa bile gider. Çünkü ben dürüst davranırım. O da bunu kaldıramaz. Sen kaldırabilir misin? Daha da önemlisi o dürüst olur mu?

Bilmiyorum bu tarz iliskiler var. Gunde bir kere konusmak bize yetiyor diyorlar. Bana cok sacma geliyor. Kavgali olsak bile daha fazla konusulur bence. Ben o kadar haber alamazsam duramam. Biz surekli mesajlasiriz onun haricinde her gun de sesimizi duyariz uzaktayken.

O başka bu başka. Birinde imkansizliktan konusamamak var birinde butun imkanlar musaitken bi arayip sesini bile duymamak var. İnsan sevdigini ozlemez mi, haberdar olmak istemez mi?

Bu biraz senin beklentine bağlı. Ömür boyu şuanda sana gösterdiği bu kadarcik ilgiden daha fazlasını gostermeyecek. Yani ileriye dönük düşünüyorsan. Buna katlanabilecek misin?
Kuzenim de eşine hiç ilgi göstermez ama kız kabullenmiş evlendi çocuk yaptı hala daha söylenir ama bilerek evlendim der. Ben kabul edemezdim. Ömür törpüsü bu durum.
Sevgiliyken sürekli bulusurduk mesajlasirdik illa konuşma değil ama haberlesirdik merak ederdik. Şimdi evliyiz. Hala daha ayrı olduğumuz günlerde birkaç saatte bir ya arasiriz ya mesajlasiriz. Sevgililik dönemine göre azaldı tabii yıllar ilerledikçe de azalır ama bunu artık sorun etmem.

Herşey ayarında güzel canım dengeleri iyi sağlamanız lazım sende o da .

Biz telefonda konuşmayı pek sevmeyiz, 3 ay ayrı kalmak zorunda olduğumuzda bile 2 kez konuşmuştuk ama evlerimiz çok yakın olmasına ve aynı bölümde okumamıza rağmen her gün mesajlaşırız.

Güncel: Ona biraz süre verdim.
"Bana şu güne kadar mesaj atma, bana olan sevgini sorgula ve bana kararını bildir. Görüşürüz." dedim. Bana "beni seviyor musun merkur" demiş. Cidden ne ilgisi var onu sevmemin konumuzlaCevap yazmadım.
Sabah günaydın aşkım napıyosun yazmış. Sana şu güne kadar benimle konuşma demiştim dedim, öyle deyince yazmadı bidaha.
Şu an garip bir şekilde huzurluyum. Neden bilmiyorum canım o kadar yanmıyor artık. Elimden geleni yaptım, şimdi top onda. Kendimi büyük görmek manasında demiyorum haşa ama onun yerinde olsam beni kaybetmezdim. Ciddi sabır gösteriyorum.

Son düzenleme:
Seni kaybetme korkusu başlamış bir kaç gün daha ilgili davransa da sen eski haline döndüğünde o da eski ilgisiz haline dönecek muhtemelen. Bekleyip görmek lazım.
Uzun süre eski halime dönmeyi düşünmüyorum. Zaten içimden de gelmiyor. En azından şimdi telefona bakıp "off hala mesaj atmamış" demiyorum. Çünkü biliyorum atmayacak ben atma dedim. O yüzden huzurluyum belki de. Alakasız şekilde şu güne kadar görüşmeyelim dediğim için "beni seviyor musun" diye sormuş. Ne alaka dimi

Acaba ne diyecekti? Yaşıtız ve ben de böyle bir ilişki yaşadım şimdi arkama bakmadan kaçıyorum ilgisizliği görünce. Gerçekten haketmiyorsunuz size böyle davranılmasını. Eminim dışarda peşinizden çılgınlar gibi koşacak bir sürü adam vardır. Bu genç yaşımızda uğraştığımız şeylere bak.

Kesinlikle haklısınız. Hiçbir kadın ilgisizliği hak etmez

Eşimle nişanlılık zamanımızda buluştuktan hemen 2 dk sonra bile arayan biriyidi şuan evliyiz ve günde yine 3/4 kez konuşuyoruz mutlaka.
Sizinki bana baya tuaf geldi

Iyi yapmışsın bence . Ilgisizlik bir zaman sonra tahammül edilmez oluyor ve yeni sevgilisiniz daha

Ne olursa olsun ilgisizlik en kötü şeylerde biridir. Ben eşime ilgisiz hödük derdim ama bu betermiş. Bence yolunuza bakın. Çünkü yine eski haline dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…