Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

valla o günlerde çok asabi olup herseye ağladığım için artık hangi gün olacağını çok iyi biliyo

Benden iyi bilirdi sevgiliyken bile,şöyle ki hemen vücudum şişip,aşırı hassas olmaya başlarım ben duygusal olarak aha yaklaşıyo derdi:)valla benim normal arkadaşlarda bilirdi yani özellikle söylemezdim de hani bişiy olur,sıkıntın olur söylerdim ya da farkederlerdi.çünkü hergün berabersin okulda,hastanede,e normal halini biliyolar anormal olunca da anlaşılıyor.Gayet normal bence her kadının oluyor belli işte.Çok fazla cinsellikle birleştiriyoruz biraz sıkıntı yaratıyor gibime geliyor benim bu durum.Benim için çok sıkıştığımda çişimin geldiğinin farkedilmesinden farklı bir durum değil.

benmde bilior herşeye kızıorum en ufak bir şeyden kavga çıkıorum her saat başı küsücek bir bahane buluorum oda anlıoo.normaldir bişi demiorum dio kaydirigubbakcemile3

biliyo direk söylemedim ama karın ağrılarım karşısında doktora götürmeye kalkınca accık ucundan anlattım

öyle bi sinirli oluyorumki şuanki gibi pcye bile kızıyorum :bbo:

bu nasi bi konu ya adi ustunde ozel gun niye bilsinki gicik oluyorum boyle insanlara ozlellikle sirnasmak kendisini acindirmak icin herekese soyleyen tiplere:dilcikar:

bu nasi bi konu ya adi ustunde ozel gun niye bilsinki gicik oluyorum boyle insanlara ozlellikle sirnasmak kendisini acindirmak icin herekese soyleyen tiplere:dilcikar:

ne alaka yasempatiksalakcinniayıp gizli saklı bi şey değil bu yapmayın allah aşkına medeni olun biraz..her neyse özel günümü benm için özel olan insan biliyo..hatta düzenini o takip ediyo desem yeridirkaydirigubbakcemile3

ben hep ona sorarım.. aşkım ben adet mi olucam yaklaştı mı derim.. yok aşkım 3 günün var daha der.. kaydirigubbakcemile3

bilir. hey heylerim üzerimde olduğunda yaklaştığını anlar. sonrada çok karın ağrım olduğu için gününü de biliyor :1ninca:

bilir bilmese de anlar kaydirigubbakcemile3 hem çok ağrılarım oluyo hem de aşırı sinirli ve çekilmez biri oluyorum sırnaşık şey ama sağolsun çok anlayışlıdır ben bile kendimi çekemiyorum o günlerde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…