Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

yok artık, o kadar mı, ajanda gibi sevgilin var:jeyyar:

hehehe aynen öyle. ben hiç bilmem.. o takip eder.. takvimim benim.. ben de çok mutsuz olurum.. bi de sivilcelerim çıkar.. göğüslerim inanılmaz büyür.. göbeğim ayı gibi şişer.. hiç bi kıyafetim olmaz.. anlaşılmaması mümkün değil.. bende mi bi anormallik var bilmiyorum ama adet olduğumda 3 aylık hamile kadınlar gibi oluyorum.. böle memişlerim şişiyo yaa.. keşke hiç inmeseler off off sempatiksalakcinni

biliyor malesef regle 3 gün kala soru yağmuruna tutmaya başlar,''oldunmu,niye olmadın,ne zaman olcan,doktora git bi sorun mu var...vb...vb...''

hatta bir kere üzüntüden baya uzun süre olmamıştım,garibim kesin bi sorunu hastalığı var kızın,ya çocuğumuz olmazsa diye bi gece uyuyamamış(çok hayalperesttir kendisi) tam deli yakaydirigubbakcemile3

evlenmeden önce ağrım olduğundan neyin var derdi söylerdim
ama öyle gün gün bilmezdi gerek de yok zaten
şimdi zaten eviliyiz biliyor yani doğal olarak
ama bunun medeniyetle ne ilgisi var anlamadım
ben çok mu medeni oldum şimdi :icecream:

Herkesin kendi görüşüdür saygı duymak lazım.
Benim için bilmesine gerek yok..Senin için durum farklı olabilir
Doğaldır SAYGI gösteririm..
İnsanların fikirlerini özgürce söyleyip yorum yapması
Sizin tarafınızdan MEDENİYETSİZLİK olarak algılanıyorsa...
Söyliyecek birşey bulamıyorum..Sadece tebrik ederim...

:roflol: canım ya çok yaşa emi ne komik sevgilin var

evet bilir ne var ki bunda hatta bazen erken oluyorum o dio aşkım sen erken oldun bu ay dio yani ve bi defada beş ay gecikmişti o git diyip duruyodu doktora gitmiodum en sonunda çok zorladı öyle gittim yani herşeyi bilir bence söylenmemesi gerken bişi olduğunu zannetmiorum

sevgiliyken bılırdı ,:1ninca:
nısanlıyken halıyle bıldı naniknanik
evlıyız regl günlerim kenara dursun ,yumurtlama günlerimi bile biliyor delikafadulden

gününü bilmiyor
insan oturur hesaplar bir kere söyleyince guclubacismile
O günlerde ben kendimi bile tanıyamayacak derecede duygusal sinirli bir canlı haline geldiğim için söylüyorum peşin peşin, olay çıkarsa ben değil hormanlarım suçlu şeklinde zemuszemus
Ama keşke bilse, birkaç gün önceden bana çikolata alsa... :umursamaz:

Evet biliyor .. Düzensiz biraz regl dönemlerim ve olmadan önce çok alıngan olduğumdan anlıyor ve birşey dediğimde alttan alıyor canım benin...

cok agrili cok kotu olursam soylerdim.. ama artik hic soylemiyorum.. soylesem de soylmesem de halden anlamiyor zaten.

bekarken ağrım olmadığı için deil sevgilim etrafımdaki kimse farketmezdi.
eşimle nişanlıyken hiç söylemedim sadece çikolata krizlerim tutunca anlar gülerdi.
evlendik 10 ay regl olmayım farkında bile olmaz eşim.geciktin felan demez.ama evli olunca görüyor işte.hıı yinemi oldun bu ne ya her ay olmak zorundamı bu felan der.
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…