erkek arkadasınız yanınızdayken bır baska kadınla bakıssa !

hiç affı yok suratına tükürüp kızada küfrü basar giderim sevgilimin yanından hiç sevmem ağzımı bozmayı ama yaparım:1closedeyes:hem bakışamaz kimseyle hele bir baksınKötü Kazen:1closedeyes:

mutlaka tepki gösterirdim ben..
ya tokat olur yada başka bişe..
ne elaleme bakıyor gitsin başka yere baksın ben bakıyormuyum başkalarıyla bu anlamda diyalog bile kurmazken asla katlanamam eve de almam yani..

ii yapmışsın arkadaşım valla helal sana ben olsam bende aynısını yapardım bide yolardım heralde o kızı orda yaaKötü Kazen

ay kızı boğarım
başıma geldi zaten sevgilimle otururken karşıdan kız nasıl bakıyordu anlatamam kalktım tuttum elinden benimkinin attım hadi lennn gidiyoruz dedim. öyle kızarı var ya ............

Önce sevgilimle yerimi değiştirirdimjeyyar.Kıza ters ters bakardım.Sevgilimin burnundan getirirdim bütün güna.s.Ve bi başka seferde aynı kesişmeyi ben yaşar o duyguyu sevgilimede hissettirirdim.jeyyar:Roflol:

katli vaciptirKötü Kazenklava:
sırnaşık şey çok hossun valla

Ya eşim ole cevreyle bakısan yada sokaktayken cevresıyle ılgılı olan bırı degıldır. ama oldukı bole bı gaflete dustu dıyelım bılırkı bu ıkı sanıyelık gaflet ona omrunu tukenten bı surecı getırır:1closedeyes:

ben çok kıskanc bırıyım napıyım çok ama çok sevıyorum, şimdi eger dısarı cıktıgımızda bakımlıysam hossam sorun yok tınlamam cevredı afetı devranları,(kendıme guven mevzusu,) ama bakımsız paspal takıldıysam ve hos hatunlar gorursem cevremızde sınır olurum, hanı yanında ben boleyken valla su hatunlar super duruyo olayılaelaelaelaelae

benimde başıma geldi hemde balayında..bi kız vardı yemekte barda havuzda bakıp duruyor ama eşim farketmiyor ben gözlükle kızı sürekli takip ediyorum şakkıdı eşime dedim bu kız bakıp duruyor diye o kim dedi farkında bile değil..bana ayak yapma dedim ne diyosun sen be diye bir kavga aboww klava: tabi bende çok paranoyak karıyım biliom uyuyanı uyandırdım diye kendime kızarken ertesi gün kız otelden ayrılmıştı şans işte :Roflol: belki gitmese eşim benim yardımımla kıza bakacaktı ve balayından gelince adliyeye gidicektik :Roflol: ben eşime güvenirim sonuçta güvenmesem evlenmezdim ama ortalıkta öyle kızlar varki evli mevli dinlemeden adamlara yapışıyorlar..erkek bakar ben bile bakıyorum güzel kızmış diyerek niye yalan konuşayımki..ama benim yanımda bakması tabi terbiyesizlik olur ve kabullenemem

bizim de böyle bir hikayemiz var naniknanik
geziyorduk ve sanırım beşiktaştaydık ,turist kaynıyordu heryer..
iki bayan bir erkek turistle karşılaştık. kızlardan biri dün gibi hatırlıyorum ama gerçekten muhteşemdi.sadece poposunu kapatan kot bir etek,ince bir bluz giymişti.çoook güsel bronzlaşmıştı.feci dikkat çekiyordu.benim saftirik sevgilim farketmedi onları bir süre çünkü tam görebilceği yerde değillerdi ama onlar sevgilimi net görüyorlardı.deli gibi bakıyorlardı başka erkek yok gibi sevgilime,neyse pis pis bakmaktan başka bişey yapmadım.sonra biz kalktık onlarda kalktı.sevgiliminde dikkatini çekti tabii belki diyeyim ki saniyenin onda biri bir süre kadar baktığını gördüm hani böyle anlık bir bakış ama yüzüne değildi zaten.neysee elimdeki su dolu pet şişeyi boşalttım başından aşağı tek kelime etmeden jeyyar yeminler etti,deli gibi gülmeye başladı sevgilim.bakmadık şişeyi boşalttın baksak denize atardın herhalde dedi.
dürüst olayım sevgilim gerçekten bakmamıştı,benim kıskançlığımdı yerimsenibenşimdi bu olayı anlatır ara ara ,güleriz sırnaşık şey

haa gerçekten baksa ,denize de atarım,boğarım da valla o anda imkanlar neyi elveriyorsa yaparım herşeyi...!

helal olsun çok yerinde bir davranış.ben olsam şiddete başvururdum ama:)))))))

Walla benim aşkım bana bakmaktan kimseye bakamaz.Ben bu konu da çok hassasımdır o da bilir başına gelecekleri.İlk önce gider kızın saçını başını yolarım sonrada sevgilime tekme tokat girişirim ondan sonra da rahat rahat bakışsınlar

once kıza bakıp seslı bı sekılde NE BAKIYON NAN derım hala bakısıyorlarsa elıme ne gecerse kocamın kafasında parcalarım ...Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…