erkek arkadasınız yanınızdayken bır baska kadınla bakıssa !

:lepi:işte bu

ben şimdiye kadar biriyle bakıştığını hiç görmedim..
hadi bakması bi derece belki ama bakışmasına katlanamam walla.
zaten benim yanımda da böle bişey yapacağını hiç sanmam.
sevgilimle ikimiz de bi ortama girdiğimizde hemen bakışlar bize çevriliyo zaten,hemen dikkat çekiyoruz.
hatta sevgilim "aşkım herkes bize bakıo yaa,biz mükemmel bi çiftiz" die geyik yapar arada.
onun dışında bazen kızlar bana bakar gözlerini dikip de.
ben fark etmem de,erkek arkadaşım "aşkım bu kızlar nie sana bakıo" die dalga geçer.

ne ne neeeeeeee başka kızla bakışmaaakk mıııııııııııııklava:klava: kıyamet sebebidir,katliam çıkarrrrrr kaydirigubbakcemile daha kelimebulamıyorum yaniiii nınınnınnıınnnn :dance: anladınız siz:dance:

bi yerde okumuştum
bakışman bittiyse kavga faslına geçiçeğim hayatım derdim klava:

bu süper..
gerci ben öyle sakin bi sekilde diyemem heralde.. klava:

kolundan tutarim bi kenara cekerim ondan sonra ................................................................................................................ :1ninca:

ama tabii sevgilime ninjaligimi göstermeden önce o kizin sacini basini yolarim...
fena yaparim... artik eve donla gider heralde..

oooh kolay gelsin ben aradan çekileyimde daha rahat bakışın derdim ve çekip giderdim
bir daha da yüzümü göremezdi
ama sevgilimin asla böyle bişey yapmayacağını çok iyi biliyorum

benim muhattabım o kız değil ki herkes genelde kıza da tepki göstermiş
ama bence kız istediği kadar baksın sevgilinizde bakıyorsa sorun ilişkinizdedir karşıdaki kızda değil
kız umrumda bile olmazdı ilişkimi gözden geçirip ilişkimi bitirirdim

Bana bakmaktan gözleri kamaştığı için başkalarına bakmaya mecali kalmaz aşkımın...kaydirigubbakcemile3

Eğer eşim bir kıza bakmışsa zaten ben de aynı anda o kıza bakıyorumdur..Yani birlikte bakıyoruzdur..Kızın makyajında,kıyafetinde vs garip dikkat çekici çok absürd bir şey vardır bu yüzden bakmışızdır bakmışsak.....:1closedeyes:

aynen kaydirigubbakcemile3 benimkide bi kıza bakıyosa kızda gıcık olduğu bişey vardır da ondan bakıyordur kesin
benimki zaten zor beğenen biri en güzel kızda bile mutlaka bir kusur bulur
bazen beni nasıl beğenmiş şaşırıyorum kaydirigubbakcemile3

İzmirli olman yeterli canım...:asigim: a.s. kaydirigubbakcemile5

Bende başka bi erkeğe bakarım olur biter kız yeter artık bizi üzdüklerii senağlama

ayy geçen yolda tek başıma yürüyorum :1shok:

bi çift el ele çocuk bana nasıl bakyıo böylee :1shok:

yuh yani dedim hemde kızın yanında :mymeka:

sanki hiç kız görmemiş gibi bakıyodu

tabi benim gibisini hiç görmemiş fazla attım sanki kaydirigubbakcemile3

Öyle birşey yapmaz ya...
Farzedelim ki yaptı..
ıki göz aynen elinde
...delikafaduldendelikafadulden

eşim yapmaz...
hadi yaptı o zaman da oyacakla gözlerini oyardım...

benim erkek arkadşım kız erkek olsun etrafına çok bakan biri dolaysıyla bazen balio böle bi durumda onun baktığı yere bende bakıorum ve laf sokuyorum neye bakıyosun ben yanındayım ya aradığını bulamdın mı yoksa falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…