M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
ama her dk kavga etmek tartışmak can sıkıyoo yüzyüze pek tartışamıyoruz niyeyse msn den telden yiyoruz birbirimizi nedenseee :1closedeyes:
bi ara acayip çok tartışırdık.ama şimdi herşey iyi gidiyo...
arada bi oluyo her ilşkide oldugu gibi tabi...
ama çok gereksz şeylerden tartışıyoruz nedenini de anlamıyorum bi türlü :1no2:
tartıştğmzda sanki ilşkimz çok kötü gidiyomuş gibi geliyo o an.ama barışalım hemen ilişkimz süper gibi geliyo....
ayy kızlar ne hissettiğimi bilmiyorum bazen işte :roflol: :roflol:
size de oluyo mu bu?
bende bırtek ben bu kadar takıyorum sanıyordum banada aynısı oluyor canım
Aynen öyle yanyanayken bizde tartışamıyıroz.
Yanyanayken içimden soruyorum nan biz bunla nie telefonda msnede kavga edioz diyorum ama bulamıyom işte:1closedeyes:
Kızlar baktımki hepimiz ayrı ayrı konular açmışız,erkek arkadaşımla her tartıştığımda bende açıp sorunumu yazıyor sizlerden fikir alıyordum.Hepimiz aynı yerde toplansak birbirimize yardım etsek hem konu fazlalığı olmaz hemde o an bize çok büyük görünen fakat aslında ufak olan sorunlar için boşuna konu açmamış oluruz diye düşündüm kaydirigubbakcemile5
Bende bundan sonra bu topic'e yazmayı düşünüyorum... a.s.
kuzumm aklıma bi fıkır geldi... kaydirigubbakcemile
sen bunu fanatik kuluplerimize acsaydın keske :tomato: :tomato:
himm benıde kabul edersin dimi kıss topicinee a.s.
bende yazayım hemen suan kavgalıyız..
eşim işi nedeniyle baska sehırde suan..
kavgamızın nededi ben ascık hasta oldum onun için hastaneye gıtmeyi kabul etmedım , sevmiorum hastaneleri napeeemm kaydirigubbakcemile
yine dedım gitmicm die buseferde dediki ''senı essek sudan gelınceye kadar bi doverım gorursun.tam dayaklıksın '' :çok üzgünüm: bende kendımı daa savunmadan pattt tlfnu yuzume kapadııı kafamçokkarıştı :mymeka:
bende msj cektım.. yaa esek suya hiç ugramazsa.. ya esek hiç sudan gecmezde die.. baktım tlfnu tumden kapamıss :bbo:
ben arayı yumusatmak için yazmıstım ama yaaa :1shok:
aramızı ne desem de yumusatsam acaba ?? (doktora gıtmek dısında)
fikirlerinii bekliyorum kısslar..
canım abbam sen iste yeterki
açtım yeni fanatik topicimizde hayırlı uğurlu olsun :1hug:
canım eşin çok iyi demiş bence hastasın tabiki doktora gideceksin adamcağızın ne suçu var :mymeka:
bence şöyle yaz aşkım senin için yarın doktora gidiyorum sen benim iyiliğimi istiyorsun biliyorum çok haklısın de ve gönder yarında doktora git
bence başka çözüm yolun yok ne yazıkki
bende eşinin yerinde olsam aynısını yapardım
belki tepkisi biraz fazla olmuş ama seni düşünüyor işte üzme kocişini :teselli:
ayy ayy kıss simertceeen benı sonaaa yere konmak ascık zorr olceekk yerimseniben sırnaşık şey sırnaşık şey
ama ama ama doktor olmasskı yaaaff :tomato:
nese konuyu yenı acılan sefgulu topicimizede yazıcam pardon kopyalayıp yapiştirceem :ecrin_bebek:
kopyacı abba :mymeka: :roflol:
kız valla öp başına koy sevgilini,benimkisi kıtır kıtır keser valla çok şanslısın ne diyim a.sdün akşam tartıştık valla.. gerçi tam tartışma denmez, öle sessiz kızgınlıklar olur ya, çok kızdı bana.. akşam dışarı çıktım, biraz da içtim (bi bira 4 kadeh şarap); e haliyle biraz kafa oldum.. eve de gece 1buçukta dönünce tamaaam delirdi tabi.. bi de bu kaçıncı, 4-5 oldu heralde hep aynı süreç..
e haklı şimdi ne diim.. daha üzerine konuşmadık ama bakalım nası halledicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?