Erkek Arkadaşıyla Tartışanlar Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar baktımki hepimiz ayrı ayrı konular açmışız,erkek arkadaşımla her tartıştığımda bende açıp sorunumu yazıyor sizlerden fikir alıyordum.Hepimiz aynı yerde toplansak birbirimize yardım etsek hem konu fazlalığı olmaz hemde o an bize çok büyük görünen fakat aslında ufak olan sorunlar için boşuna konu açmamış oluruz diye düşündüm kaydirigubbakcemile5
Bende bundan sonra bu topic'e yazmayı düşünüyorum... a.s.

şu zaman hiç tartışmadım ama sık sık tartışır dururuz biz zaten.ama en son ki telefonu açmadım diye olmuştu,kıyameti kopardı vallahi
bu arada resimi kestiremedim cnm ya sana mı ait yoksa avatar mı

Hiç söyleme tartışıoz işte :mymeka::mymeka:

pff bazen saçmalıyo tartışıyoz ne sorun ne söliimm a.s

dun aksam en son tartıstık dıger konumda var zaten durum
tartısmak ıstemıorum ama napalım oluyor

bi ara acayip çok tartışırdık.ama şimdi herşey iyi gidiyo...
arada bi oluyo her ilşkide oldugu gibi tabi...
ama çok gereksz şeylerden tartışıyoruz nedenini de anlamıyorum bi türlü :1no2:
tartıştğmzda sanki ilşkimz çok kötü gidiyomuş gibi geliyo o an.ama barışalım hemen ilişkimz süper gibi geliyo....
ayy kızlar ne hissettiğimi bilmiyorum bazen işte :roflol: :roflol:

size de oluyo mu bu?

biz her Allahın günü tartışıyoruz kavga ediyoruz 5 dk sonra genelde ortada bişey olmuyo en fazla 3 gün küs kalıyoruz oda 1 kere 3 gün oldu kaydirigubbakcemile3

ama her dk kavga etmek tartışmak can sıkıyoo yüzyüze pek tartışamıyoruz niyeyse msn den telden yiyoruz birbirimizi nedenseee :1closedeyes:

ama her dk kavga etmek tartışmak can sıkıyoo yüzyüze pek tartışamıyoruz niyeyse msn den telden yiyoruz birbirimizi nedenseee :1closedeyes:

Aynen öyle yanyanayken bizde tartışamıyıroz.
Yanyanayken içimden soruyorum nan biz bunla nie telefonda msnede kavga edioz diyorum ama bulamıyom işte:1closedeyes:

bende bırtek ben bu kadar takıyorum sanıyordum banada aynısı oluyor canım

bende bırtek ben bu kadar takıyorum sanıyordum banada aynısı oluyor canım

biz tartışıyoruz bazen sevgilime böyle düşündüğümü söylüyorum,o da bei teselli ediyo.
aşkım herks bizim kadar tartışıyodur merak etme diyo :roflol:
içimden dyorum tüm bunları biliyonda ne diye tartışma çıkarıyon ozman ?
valla canm bende tek biz tartışıp duruyoruz sanardm ama şimdi çoook gördüm tartışan çift a.s

Aynen öyle yanyanayken bizde tartışamıyıroz.
Yanyanayken içimden soruyorum nan biz bunla nie telefonda msnede kavga edioz diyorum ama bulamıyom işte:1closedeyes:

aynen yaa...daha bugün sorunlarımızı konuşmak için gittim...bi iki kem küm den sonra o bana bakıyo gülüyo,ben ona bakıp gülüyorum sona tarışma konusu bile gelmiyo akla kaydirigubbakcemile3
ne oluyosa tel de oluyo zaten

kuzumm aklıma bi fıkır geldi... kaydirigubbakcemile
sen bunu fanatik kuluplerimize acsaydın keske :tomato: :tomato:
himm benıde kabul edersin dimi kıss topicinee a.s.

bende yazayım hemen suan kavgalıyız..
eşim işi nedeniyle baska sehırde suan..
kavgamızın nededi ben ascık hasta oldum onun için hastaneye gıtmeyi kabul etmedım , sevmiorum hastaneleri napeeemm kaydirigubbakcemile
yine dedım gitmicm die buseferde dediki ''senı essek sudan gelınceye kadar bi doverım gorursun.tam dayaklıksın '' :çok üzgünüm: bende kendımı daa savunmadan pattt tlfnu yuzume kapadııı kafamçokkarıştı :mymeka:
bende msj cektım.. yaa esek suya hiç ugramazsa.. ya esek hiç sudan gecmezde die.. baktım tlfnu tumden kapamıss :bbo:
ben arayı yumusatmak için yazmıstım ama yaaa :1shok:
aramızı ne desem de yumusatsam acaba ?? (doktora gıtmek dısında)
fikirlerinii bekliyorum kısslar..

canım abbam sen iste yeterki
açtım yeni fanatik topicimizde hayırlı uğurlu olsun :1hug:
canım eşin çok iyi demiş bence hastasın tabiki doktora gideceksin adamcağızın ne suçu var :mymeka:
bence şöyle yaz aşkım senin için yarın doktora gidiyorum sen benim iyiliğimi istiyorsun biliyorum çok haklısın de ve gönder yarında doktora git
bence başka çözüm yolun yok ne yazıkki
bende eşinin yerinde olsam aynısını yapardım
belki tepkisi biraz fazla olmuş ama seni düşünüyor işte üzme kocişini :teselli:

ayy ayy kıss simertceeen benı sonaaa yere konmak ascık zorr olceekk yerimseniben sırnaşık şey sırnaşık şey
ama ama ama doktor olmasskı yaaaff :tomato:
nese konuyu yenı acılan sefgulu topicimizede yazıcam pardon kopyalayıp yapiştirceem :ecrin_bebek:

kopyacı abba :mymeka: :roflol:

az önce tartıştık senağlama
offf yaaa off bıktım artık yaaaaa

dün akşam tartıştık valla.. gerçi tam tartışma denmez, öle sessiz kızgınlıklar olur ya, çok kızdı bana.. akşam dışarı çıktım, biraz da içtim (bi bira 4 kadeh şarap); e haliyle biraz kafa oldum .. eve de gece 1buçukta dönünce tamaaam delirdi tabi.. bi de bu kaçıncı, 4-5 oldu heralde hep aynı süreç..
e haklı şimdi ne diim.. daha üzerine konuşmadık ama bakalım nası halledicez..

kız valla öp başına koy sevgilini,benimkisi kıtır kıtır keser valla çok şanslısın ne diyim a.s

Off off bizde tartıştık.Konu ise hafta içi ikimizde çalışıyoruz bi pazar günü tatilimiz var ben dedim ki ben pazar günü alışveriş yapıcam hem ailemle vakit geçircem dedim çünkü hafta içi zaten buluşmuştuk iş çıkışında sonra bozuldu trip yaptı.Ondan sonrada pazar günü aradı bende çıkıyorum hazırlanıp dedim tamam dedi.Ben haber vermemişim çıkarken halbuki demiştim hazırlanıp çıkıcam diye beni aradığında
Bu yüzden bana kızgın tavır trip yapıyo.Tabi bende sinirlendim üzerime çok geldi.Bu sefer bayağı kötü kavga ettik.
Bende ayrılalım dedim daha da köpürdü sürekli kavga ediyoruz.
Yanyana olunca bizde kavga etmiyoruz hep telde birde bir haftayı aşkın süre görüşmediysek
Şimdi söyleyin bana benim ne suçum var ya ama bu sefer barışmıcam sürünsün :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…