Erkek arkadaşm harcadıklarım parasını istedi :(

Ayy 34 yaşında adam. Altı üstü ayda bir defa Eskişehir'den İstanbul'a geliyormuş. Ayda bir defa ısmarladığı yemekle yol parasını mı hesaplamış? Sorsana yol parasına yolculuk sırasında aldığı yiyecek içecek de dahil miymiş? Eğer öyleyse hemen onları da hesaplayıp düşsün borcundan.

Bir de 34 yaşındaymış bunu sonradan okudum. Cidden çok kaba davranmış canım. Hem de 34 yaşıdna adam ya işini gücünü oturtmuştur yani. Sanki üniversiteden yeni mezun olmuş işsiz de her şey ona zor gelmiş gibi konuşmuş resmen.

Arkadaşım ;

Zannımca olayların giriş we sonuç kısmını anlatıyorsunuz , gelişme sürecini es geçiyorsunuz .

Öncelikle 34 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz , çoluk çocuk değil . Ayrıca ciddi bir ilişki we tam da tanışma arefesinde bu olaylar yaşanıyorsa , geçmişte yaşananlar bu hareketi tetiklemiş sanıyorum .

Bence ; arkadaşınızın , arkadaşları ile görüşmeye gitmesine tepki wermeniz , arkadaşınızın canını cidden sıkmış .
Siz haklı olarak arkadaşınızı görmek istemişsiniz ; ancak , erkekler farklı düşünce yapısına sahipler , bunu unutmamak gerek .

Ayrıca ; annenize laf söylemesine birşey dememenizin altında da , bizim bilmediğimiz bazı durumlar yatıyor .
Normal durumlarda , karşı tarafın ; saçı başı , yüzü gözü we bilimum her yeri itinayla yolunur

Sanırım , ilişkiniz esnasında , para konusu çokça geçmiş we sizde bazı söylemlerinize annenizi dahil etmişsiniz . Öyle bir duruma gelmiş ki ki bu konu , arkadaşınız rahatlıkla annenizi olaya dahil edebiliyor .

Siz bu para meselesini , nasıl bir duruma getirdiğinizi şimdi farkettiğinizden dolayı , arkadaşınızı aramak istiyorsunuz .

Bence , bu olay sizin anlattığınız gibi basit değil ...

sen şaka mısın?
yazdıklarından bunu cıkardım,arasam mı falan?
normal bi insan bu lafları işitip aramayı düşünmez.
demekki harbiden sevgilinin dediğini gibi birisiniz.
yada eğlenmek için açtın konuyu.

var böyle tipler bizim bir ark. vardı sevgilisi öğrenci evinde tek başına yaşıyordu ark. eve yanına giderdi sık sık market alışverişlerini bile ödetirdi kıza neymiş beraber yiyorlarmış bazen hatta 10 kuruşun bile utanmadan 5 kuruşunu istiyordu şaşıyorum böylelerine

Son düzenleme:
ne büyük terbiyesizlik böyle bir şeyin bu şekilde dile getirilmesi çok çirkin ve kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil..

Erkeğe yakışcak bi tavır olmamış çok utanmışsındır eminim. Sinirlemi söylendi sakinmiydi bilemiycem ama lafını etceği şeyi bukadar içinde biriktirip hesap tutucağına(1500tl) harcamasaydı daha iyi olurdu.

Son düzenleme:
Bir erkek eger cok seviyorsa ve ciddi bir evlilik düsünüyorsa ve en önemlisi kendisine güveniyorsa para konusu gecmez.
Ama anladigim kadariyla bu üc seyede hazir degil.
Üstüne gitme, rahat birak bence...

Ben erkeklerin para hesabı yapmalarını karaktersizlik olarak nitelendiriyorum... ßir kere madem parayı harcarken için gidiyo harcama kardeşim ayağını yorganına göre uzat yada ne biliyim bunu karşındakine belirt fazla para harcamamanız gerektiğini, karşındakide odun değilse anlar! ßenimde başıma bu tarz bişi gelmişti hemde adam bana hediye olarak aldığı lensin parasını geri istedi varmı böle bişi ßukadarmı düştünüz! 40 TL' idi ozaman lens İki üç gün öncesindede ayrılmıştım ben bundan, sanırım ayrılmamı gurur meselesi yaptı ve ''arabamın koltuklarına kılıf yaptırıcam sana aldığım lensin parasını yolla'' diye bi msj gönderdi şok oldum.. Artık benim gözümde ki değeri sadece 40 TL'idi

canm biz ztn cok bısey harcamamıstık kı ztn bulusmalarımızda benm de verdıgım yerler oldu demekkı dedıgın gıbı adamn ıcıne oturmus hayret valla evlılık dusundugunu soyleyen bırıydı.. ıyı kı burda paylasmısım derdımı cok guzel oldu artk kesınlıkle aramayacagım onu bı sure sonra doner o zmn da ee bız evlılık dusunuyorduk o kadar yakınlastık sımdı baskasınn mı olacaksın dıyedcek amma bakmayacagım yuzune dedıgınız gıbı daha sımdı anneme hakaret eden ınsan evlendıkten sonra kım bılır nasıl bı tutum ıcınde olur.. bu arada lensın parasını verdınız mı?

eee madem para harcamak istemiyor, o zaman sevgililik olaylarına hiç bulaşmayacak... takılsın sap gibi...

verdim tabi cnm gönderdim..

arkadaşım uzak dur ondan bırak gitsin aramasın ondan sana hayır gelmez...

yarın birgün evlenseydin ne aldın ne ettin diye burnundan gitirse daha mı iyiydi...

zararın neresinden dönersen kardır....

yaşın 27 olabilir belkide artık evleneyim diye bu yobaza katlandın ....

ama sunu bil vardır bundada bir hayır daha gençsin inşallah hayırlı biri çıkar karşına

evlenip çoluk çocuğa karışıp mutlu olursun ....

lütfen arayıp sorma ararsada kesin bi dille bitti de....

neden üzülüyosun ki bu kadar görgüsüz birinin hayatından çıktığına senide aramadığına....

bence sevinmelisin....

çok ayıp yaptığı bi erkek centilmen olmalı tabi bizde ödemeliyiz yeri geldiğinde hesabı ...

ama genelde erkekler öderler hesabı ...

bi çay içmek cafede ne kadar tutarki ödeyi versin ay bu ne görgüsüzlük ya....

bide iki yıllık harcamaların dekontunu çıkarmış....

o daha çok evde kalır.......

Sinirden gülüyorsun heralde yada dalga geçiyorsun

aradıı simdi ben o cumleyı sen eskısehıre cagırdın gelemıcem dedm ondan sonra cımrısın dedn kendımı savunmak icin oyle bı cule kurdum dedı yoksa harcadıklarım umrumda degıl dedı ee dedım 1500 lıra nıye ıstedn dedn ortam yumusar belkı dıye saka yaptım ben sana dedı offff offf bıttı artk dedm tekrar hakaretlere basladı

ne utanmazlık bu ya valla uzak dur bu cocuktan kendi rızasıyla harcadı sen zorla mı harca dedin yada basta deseymiş ben para harcamak istemiyorum ortaklasa harcayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…