Ben erkeklerin para hesabı yapmalarını karaktersizlik olarak nitelendiriyorum... ßir kere madem parayı harcarken için gidiyo harcama kardeşim ayağını yorganına göre uzat yada ne biliyim bunu karşındakine belirt fazla para harcamamanız gerektiğini, karşındakide odun değilse anlar! ßenimde başıma bu tarz bişi gelmişti hemde adam bana hediye olarak aldığı lensin parasını geri istedi varmı böle bişißukadarmı düştünüz! 40 TL' idi ozaman lens İki üç gün öncesindede ayrılmıştım ben bundan, sanırım ayrılmamı gurur meselesi yaptı ve ''arabamın koltuklarına kılıf yaptırıcam sana aldığım lensin parasını yolla'' diye bi msj gönderdi şok oldum.. Artık benim gözümde ki değeri sadece 40 TL'idi
canm biz ztn cok bısey harcamamıstık kı ztn bulusmalarımızda benm de verdıgım yerler oldu demekkı dedıgın gıbı adamn ıcıne oturmus hayret valla evlılık dusundugunu soyleyen bırıydı.. ıyı kı burda paylasmısım derdımı cok guzel oldu artk kesınlıkle aramayacagım onu bı sure sonra doner o zmn da ee bız evlılık dusunuyorduk o kadar yakınlastık sımdı baskasınn mı olacaksın dıyedcek amma bakmayacagım yuzune dedıgınız gıbı daha sımdı anneme hakaret eden ınsan evlendıkten sonra kım bılır nasıl bı tutum ıcınde olur.. bu arada lensın parasını verdınız mı?
verdim tabi cnm gönderdim..
hayır 2 yıldır cıkıyoruz bu hafta da tanısmaya geleceklerdı ztn ayrı sehırlerdeyız ayda bı gorusuyoruz yol parasını felan de dahil etti herhalbulustugumazda cay fln ıcerdık o da 1500 tutmaz ya ztn benm odedıgım zamanlarda oldu komık degılmı kı erkeksın sonucta ayda bır de harcama yap kız arkadasın ıcın ben ayda 400 lıra telefon parası verdıgım oldu o askerdeyken sakaymıs ama sureklı yaptıgı sey ben de olmaz bu ıs bıttı dedım anneme de anlattım durumu olamaz dedi dun bıttı dedım ben senı mahvedıcem para meraklısı senı ananla sen zengın bı koca bulun anca o zamn rahatlarsınz dedı ve bı daha aramadı ıcım acıyo yıllarımı verdım ıyı de bırıydı aslında bıraz fazla ayrılık muhabbetı yaptım ondan mı bu kadar dengesı sastı anlamadım
arkadaşım uzak dur ondan bırak gitsin aramasın ondan sana hayır gelmez...
yarın birgün evlenseydin ne aldın ne ettin diye burnundan gitirse daha mı iyiydi...
zararın neresinden dönersen kardır....
yaşın 27 olabilir belkide artık evleneyim diye bu yobaza katlandın ....
ama sunu bil vardır bundada bir hayır daha gençsin inşallah hayırlı biri çıkar karşına
evlenip çoluk çocuğa karışıp mutlu olursun ....
lütfen arayıp sorma ararsada kesin bi dille bitti de....
neden üzülüyosun ki bu kadar görgüsüz birinin hayatından çıktığına senide aramadığına....
bence sevinmelisin....
çok ayıp yaptığı bi erkek centilmen olmalı tabi bizde ödemeliyiz yeri geldiğinde hesabı ...
ama genelde erkekler öderler hesabı ...
bi çay içmek cafede ne kadar tutarki ödeyi versin ay bu ne görgüsüzlük ya....
bide iki yıllık harcamaların dekontunu çıkarmış....
o daha çok evde kalır.......
kimseye de anlatamıyorum ama sürekli ben para veriyorum biraz da sen elini cebine at cok cimrisin dedi sonra cok kızdım saka yaptıgını soyle dedım cıddıyım dedı terbşyesiz dedim sonra harcadıklarımın parasını geri istiyorum dedi toplam 1500 lira tutmuş çıldırmak üzereyim:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?