Erkek arkadaşm harcadıklarım parasını istedi :(

fatma2244

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
38
0
36
Bursa
kimseye de anlatamıyorum ama sürekli ben para veriyorum biraz da sen elini cebine at cok cimrisin dedi sonra cok kızdım saka yaptıgını soyle dedım cıddıyım dedı terbşyesiz dedim sonra harcadıklarımın parasını geri istiyorum dedi toplam 1500 lira tutmuş çıldırmak üzereyim:84:

pardonda 1500 liralık ne aldınız. yani bu bir günlük yaptığınız harcamaysa bence haklı istemekte

Sonra herhalde ayrılacağınızı konuştunuz değil mi?

Bu seviyesiz diyalogdan sonra herhalde ilişkiniz devam edemez bu 1.si.

2.si de bu 1500 lira ne parasıymış ne aldınız sakıncası yoksa ?

niye durduk yere parasını istiyor bir sebebi vardır istemesinin

vayy fişleri toplayıp ince hesap yapmış herhalde, küsüratıda varmıymış

bence ciddiyese bir an önce ayrıl, ne de olsa bu adamdan koca olmayacağı aşikar, vakit kaybı

ama şakaysa, şakalarının dozuyla alakalı bi konuşma yap

ama her şakada bi gerçek payı vardır hele de bu tip şakalarda

rahatsızsa bu durumdan bunu başka şekilde halledebilirdi sonuçta, kafasına silah dayamadın büyük ihtimalle harca diye

Son düzenleme:
yani istemesi kadar 1500tl lik şey aldırman da anormal doğrusu.....

sen de az elini cebine atsaydın

şahsen ben çok karşıyım bu duruma...

bi yrde bişey yeniyosa parası ortak ödenmeli,hle ki senin için bişy alınıyosa sen ödemelisin

sonra bu şkilde hoş olmayan bi duruma maruz kalabilirsin

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

herhalde bu zaman kadar harcanına yemekti içecekti bunun toplamı değildirdi mi . 1500 tlik bir şey mi aldırnıdız acaba o da en sonunda isyan mı etti anlamdım ki ben.

hayır 2 yıldır cıkıyoruz bu hafta da tanısmaya geleceklerdı ztn ayrı sehırlerdeyız ayda bı gorusuyoruz yol parasını felan de dahil etti herhal bulustugumazda cay fln ıcerdık o da 1500 tutmaz ya ztn benm odedıgım zamanlarda oldu komık degılmı kı erkeksın sonucta ayda bır de harcama yap kız arkadasın ıcın ben ayda 400 lıra telefon parası verdıgım oldu o askerdeyken sakaymıs ama sureklı yaptıgı sey ben de olmaz bu ıs bıttı dedım anneme de anlattım durumu olamaz dedi dun bıttı dedım ben senı mahvedıcem para meraklısı senı ananla sen zengın bı koca bulun anca o zamn rahatlarsınz dedı ve bı daha aramadı ıcım acıyo yıllarımı verdım ıyı de bırıydı aslında bıraz fazla ayrılık muhabbetı yaptım ondan mı bu kadar dengesı sastı anlamadım

Çok ayıp etmiş canım.

Yediğini içtiğini lokmalarını saymış yani.

Bi konu vardı geçen kadının kocası doğalgaz sayacını evden çıkarken not ediyomuş gelince de bakıp harcamayı hesaplıyomuş.

Aklıma geldi bi an...

canm bı de ıyı bı ısı de vardı sureklı nakıtım yok oyok bu yok dıyordu hayır sankı benı test edıyor gıbı geldı baslardda param olmasa da benı sever mı acabaya mı getırdı bılemıyorum ama keske ılk sordugumda saka oldugunu soyleseydı cok zoruma gıttı sonucta cıddı dusunuyorduk canm acıyo ya aramaması o hakaretlerı etmesı nasıl bı ınsandır cozemedm ha bı de sey demıstı ben arkadaslarıma sordum hep kız oduyormus oldu ben de uzayda yasıyorum nıye bunu yaptı bana ya ben onu beklemıstım:84:

yeni uye olmussunuz sanırım

benim bir arkadasımada sevgilisi senle cıkmaya basladıktan sonra yemeğe ödediğim para arttı demişti tabiki ayrıldılar

sizi bu olayları gectim ananla sana zengin biri gibi cumle kurmus buna nasıl izin verdiniz :44:

Peki kaç yaşındasınız?

Erkek arkadaşın çok çocuksu geldi bana açıkçası

demekki şaka falan değilmiş, hayırlısı olmuş senin için, yol parası, çay parası hesaplayan adamdan hatyırmı gelir

34 yasında canm bı bakıyosun cok efendı bı bakıyosun sacmalıo bı bakıyorsun cok evlenmek ıstıyor bı bakıyorsun hıc bırsey yapmıyor ben boyle bırsey gormedm ben de 27 yasındayım kendımı cok yalnız hıssedıyorum ztn bıraz da bu yuzden takıldm kaldm ıyı kı yazmaya basladım buraya kızlar kımseye de anlatılacak bırsey degıl..

34 yaşında mı? Canım şaşırdım bu olayı okuyunca liseli ya da hani üniversiteli genç kanı kaynayan tikky tabir edilen tipler olur ya öyle biri bekliyodum.

Tamam biraz geç olgunlaşırlar ama 34 yaşında birinin bunu demesi hiç normal değil..

Acaba dediğin gibi öncesinde senle ilgili herhangi bi yanlış fikire kapıldı da onunla ilgili seni denemek falan mı istedi ki

üniversitedeyken aldığım krediden nişanlıma verirdim kredi kartı ödesin vb gibi..
ve benim haberim yokken benden aldıklarını bir yere not edermiş hep..
şimdi bir tane bilezik yaptı bana ...
yani erkek kıza harcatmamak için uğraşmalı..
ben hesap ödesem delirir yaa..
üztelik borç içinde olmasına ve 1300-1500 tl arasında maaşı olmasına rağmen..
daha dün gece 50 tl harcadık ona bile ihtiyacı varken düğün öncesi..

parayı çok harcayanla çok kısandan uzak duracaksın der annem..
benimkini az harcamaya yönlendiriyorum yavaştan yavaştan ama cimri biri nasıl düzeltilir bilemiyorum...

çok ağır bir durum bitmesi çok iyi olmuş ....

hahahah şaka gibi ya adam oturmuş çetele tutmuş :)

Sen de masraflı hatunmuşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…