kimseye de anlatamıyorum ama sürekli ben para veriyorum biraz da sen elini cebine at cok cimrisin dedi sonra cok kızdım saka yaptıgını soyle dedım cıddıyım dedı terbşyesiz dedim sonra harcadıklarımın parasını geri istiyorum dedi toplam 1500 lira tutmuş çıldırmak üzereyim:84:
hayır 2 yıldır cıkıyoruz bu hafta da tanısmaya geleceklerdı ztn ayrı sehırlerdeyız ayda bı gorusuyoruz yol parasını felan de dahil etti herhalbulustugumazda cay fln ıcerdık o da 1500 tutmaz ya ztn benm odedıgım zamanlarda oldu komık degılmı kı erkeksın sonucta ayda bır de harcama yap kız arkadasın ıcın ben ayda 400 lıra telefon parası verdıgım oldu o askerdeyken sakaymıs ama sureklı yaptıgı sey ben de olmaz bu ıs bıttı dedım anneme de anlattım durumu olamaz dedi dun bıttı dedım ben senı mahvedıcem para meraklısı senı ananla sen zengın bı koca bulun anca o zamn rahatlarsınz dedı ve bı daha aramadı ıcım acıyo yıllarımı verdım ıyı de bırıydı aslında bıraz fazla ayrılık muhabbetı yaptım ondan mı bu kadar dengesı sastı anlamadım
canm bı de ıyı bı ısı de vardı sureklı nakıtım yok oyok bu yok dıyordu hayır sankı benı test edıyor gıbı geldı baslardda param olmasa da benı sever mı acabaya mı getırdı bılemıyorum ama keske ılk sordugumda saka oldugunu soyleseydı cok zoruma gıttı sonucta cıddı dusunuyorduk canm acıyo ya aramaması o hakaretlerı etmesı nasıl bı ınsandır cozemedm ha bı de sey demıstı ben arkadaslarıma sordum hep kız oduyormus oldu ben de uzayda yasıyorum nıye bunu yaptı bana ya ben onu beklemıstım:84:
hayır 2 yıldır cıkıyoruz bu hafta da tanısmaya geleceklerdı ztn ayrı sehırlerdeyız ayda bı gorusuyoruz yol parasını felan de dahil etti herhalbulustugumazda cay fln ıcerdık o da 1500 tutmaz ya ztn benm odedıgım zamanlarda oldu komık degılmı kı erkeksın sonucta ayda bır de harcama yap kız arkadasın ıcın ben ayda 400 lıra telefon parası verdıgım oldu o askerdeyken sakaymıs ama sureklı yaptıgı sey ben de olmaz bu ıs bıttı dedım anneme de anlattım durumu olamaz dedi dun bıttı dedım ben senı mahvedıcem para meraklısı senı ananla sen zengın bı koca bulun anca o zamn rahatlarsınz dedı ve bı daha aramadı ıcım acıyo yıllarımı verdım ıyı de bırıydı aslında bıraz fazla ayrılık muhabbetı yaptım ondan mı bu kadar dengesı sastı anlamadım
34 yasında canm bı bakıyosun cok efendı bı bakıyosun sacmalıo bı bakıyorsun cok evlenmek ıstıyor bı bakıyorsun hıc bırsey yapmıyor ben boyle bırsey gormedm ben de 27 yasındayım kendımı cok yalnız hıssedıyorum ztn bıraz da bu yuzden takıldm kaldm ıyı kı yazmaya basladım buraya kızlar kımseye de anlatılacak bırsey degıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?