Erkek arkadaşm harcadıklarım parasını istedi :(

ya bu nasıl bir yüzsüzlük, yazıklar olsun onun erkekliğine, aramayı falan düşünme hiç öyle saçmalık olur mu yaa para isteyecek birde.. bazı insanlarda hiç utanma kalmamış.. Erkekse tabii ki ödeyecek, masrafı olacak, herşeyi iki kişilik hesaplayacak, ona göre adım atacak, sevgili olmayı geç normal bir erkek arkadaşın bile olsa hesap ödeme önceliği erkektedir, sen arada sırada yaparsın..Ben bunu gördüm bunu söylerim, hayatta beni en çok soğutan en gıcık sinir olduğum şeydir cimrilik, böyle insanlardan da hep kaçmışımdır.. Sakın bu adamla gelecek hayallerine falan kapılma ömrün boyunca pintilikleriyle uğraşırsın...

Adam nasıl ayrılacağını bilememiş bu yol bulmuş görünüşe bakılırsa..
Hem de size ve annenize hakaret etmiş.
Daha bunun üzerine düşünülecek ne var ki?
Bu adamın evlenip ayrılırkenki halini düşünemiyorum bile.

Ne cevap vericem bilemedim ortada büyük bir saçmalık var. Senin paran benim param muhabbeti yapılıyorsa işiniz zor bence. Sen bunu harcadın ben bunu harcadım muhabbeti yaparsanız bu işin içinden çıkamazsınız.

O zaman yorumumu yapıyorum.

Bu adam senden ayrılmayı kafasına koymuş önceden.

Ayrılmadan da harcadıklarımı alayım demiş bence..

katılıyorum. ilk aklıma gelen bu oldu.
bence kadın erkeğe çok yüklenmemeli masraflar birlikte karşılanmalı. ve eğer erkek ataerkillik yapıyorsa ya da daha hoş bir tabir kullanayım centilmenlik yapıyorsa, asıl centilmenliğini yaptığı şeyin lafını etmemekle yapmalı. lafını edecekse hiç atmasın elini cebine. ha zora düşmüştür yaptığı fuzuli harcamaları düşünmüştür eğer cebinde akrep de varsa, yalnız olsaydım iki sene yol masrafım çay masrafım olmazdı falan diye belki ne bileyim bir ruhhaline bürünmüştür onu da anlamak lazım. ama çok komik ya
ama durum arkadaşın anlattığı gibi gayet normal bir durumken erkeğin böyle bir çıkışta bulunmasının bence tek bir açıklaması olur :
O zaman yorumumu yapıyorum.

Bu adam senden ayrılmayı kafasına koymuş önceden.

Ayrılmadan da harcadıklarımı alayım demiş bence..

ayy şok oldum ve gözüm korktu benimde çok takacağım bir konu sevgilim böle dese kii normal şartlarda dememeli bana başta şaka yoluyla sölemiş gibi geldi ama sorada sizinde ayrılık sözünüzle bayağı ciddiye binmiş..

herşeyin bi bedeli vardır derler ya
sizinkide 1500 tl ymiş

ilişki bitti, hesap lütfeeen

ya aslında olay sooyle basladı ben eskişehirdeydim bu de ıstanbulda haftasonuna arkadaslarn yanına bursaya gıdıcem dedı e oraya gıdıcegıne buraaya gel sevgılım dedım sen mısın bunu dıyen nakıtım yok dedı bana e askım dedm bana paran olmuyo ztn dedım nasıl sana param olmuyo ya hep harcamaları ben yapıyorum ztn dedı askım saka yapıyorsun dımı dedm yoo dedı hep ben alıyorum ya tamm da dedım benm de katıldıgım zamnlar oldu yok ben bencılmısım dunya benm etrafımda donuyormus kı ben daha once de soyledm para muhabbetı yapmıyalm cıddı dusunuyoruz bız ıkımızde calısıyoruz para sıkıntısı gıbı bısey olamaz yok dun yıne aynı seyı yaptı..

Verilmiş sadakan varmış, daha geç olmadan çıkmış erkek arkadaşının gerçek yüzü...

sonra tmm ne kadarmıs toplam verıcem dedm 1500 lıra dıye mesaj yazddı sonra da saka dedı ama ben o kadar cıldırmıstım kı herseyıı anneme anlattm o da kesınllıkle olmaz bu ıs dedı ztn oncesınde de aılesı bagırmıstı bana annemın bundan da haberı var ıcım acıyo ya panık atak gecırdm bugun ısten de ızın aldm kotuyum cok kotuyum..

bence ayrılman için söyledi öyle ee iş ciddiye binince erkekler bi kaçış yolu bulmakta fazla geç kalmıyo

verilmiş sadakan varmış cidden canım. ya yanılıp evlenseydin bu insanla. ömür boyu muhasebeni tutardı vala

Son düzenleme:
öyle şeymi olur canım bune saçmalık.
birde geri istemiş parayı yüzsüze bak! bence onun bu dediğini hiç takma boşver.
dalgamı geçiyosun benle veremem diye tersle gerekirse.
onun bu hareketine tersleme hareketleri gider çünkü hakediyor!
ve bu illegalize para verme olayınıda sil at kafandan hangi devirde yaşıyoruz. 1500 lirayı vermek zorundaymışsın peh peh!

yani sen böyle bi adamın gerçek yüzünü öğrenmişsin adam lokmalarını saymış hesap kitap yapmış napcam diyemi düşünüyosun git bi kurban kes sadaka felan ver

yani sen böyle bi adamın gerçek yüzünü öğrenmişsin adam lokmalarını saymış hesap kitap yapmış napcam diyemi düşünüyosun git bi kurban kes sadaka felan ver

gercektn oyle mı dıyorsun arkadsm aslında ben de kendımden cok uzaklastm onnla tanıstıktan sonra sanırım bı psıkıyatrıste fln gıtmem gerekıyo yıne aynı sey oldu nefes alammıyorum gıbı:2:

gercektn oyle mı dıyorsun arkadsm aslında ben de kendımden cok uzaklastm onnla tanıstıktan sonra sanırım bı psıkıyatrıste fln gıtmem gerekıyo yıne aynı sey oldu nefes alammıyorum gıbı:2:

zaten dengesizliğindende bahsetmişsin yani insanın sağlığını bozar bu tip insanlar şimdi bitirmişken hiç arkana bile bakmaa git bi psikoloğada

Biz erkek arkdaşımla 3 yıldır beraberiz fakat 3 yıldırda öğrenciyiz okullar bu sene bitiyor. Bu zaman kadar ben de harcadım o da ama sanırsam o benden önce bir işe gircek bakalım o zaman nolucaz görücez. Ama hiç bir erkeğin parasına da güvenmem kendi cebimdekine güvenirim sadece.

canm degısmez merak etme karakter meselesı ztn bu bende onn parasına hıc bı zmn guvenmedm o yuzden ısımdeyım gucumdeym

Hayaller?

Tanışmaya Maliye Bakanlığı nezaretinde gelerek gerekli mali işlemleri yürüteceklerdi herhalde...

O da bir "başkasının" olacak... Başkasına maddi manevi baskı yapıp başkasına ve onun annesine "paragöz" diyecek...

Çok bir şey kaçırmıyorsunuz sanki...

Kusura bakmayin ama sevgiliniz sizi gercekten sevse o tür seylerin hesabini yapmazdi,ne demek parayi geri istemek??Kaldiki bu sözler öyle tartisma aninda agizdan kacan sözler de degil,2 dakka icinde yapmis oldugu tüm harcamalari hesaplayamaz dimi :) Bir de annenize ve size o kelimeleri kullanmasini cok ayipladim..Umarim hayirlisi olur ama onun iyice burnunun sürtmesi gerekiyor yoksa siz daha cok hakaret duyarsiniz..

2 yıllık bir ilişkide paranın söz konusu bile olmaması gerekir kaldı ki erkek arkadaşın oturmuş bir güzel hesap yapmış..
Paranın lafını edip istemekle çok büyük bir ayıp etmiş ama asıl ayıp sana ve annene o tarz şeyler söylemesi,erkek arkadaşın hiçbir şekilde ne sana nede ailene saygı duymuyor besbelli ortada bu.Bence aramakla çok büyük bir hata yaparsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…