O zaman yorumumu yapıyorum.
Bu adam senden ayrılmayı kafasına koymuş önceden.
Ayrılmadan da harcadıklarımı alayım demiş bence..
O zaman yorumumu yapıyorum.
Bu adam senden ayrılmayı kafasına koymuş önceden.
Ayrılmadan da harcadıklarımı alayım demiş bence..
ya aslında olay sooyle basladı ben eskişehirdeydim bu de ıstanbulda haftasonuna arkadaslarn yanına bursaya gıdıcem dedı e oraya gıdıcegıne buraaya gel sevgılım dedım sen mısın bunu dıyen nakıtım yok dedı bana e askım dedm bana paran olmuyo ztn dedım nasıl sana param olmuyo ya hep harcamaları ben yapıyorum ztn dedı askım saka yapıyorsun dımı dedm yoo dedı hep ben alıyorum ya tamm da dedım benm de katıldıgım zamnlar oldu yok ben bencılmısım dunya benm etrafımda donuyormus kı ben daha once de soyledm para muhabbetı yapmıyalm cıddı dusunuyoruz bız ıkımızde calısıyoruz para sıkıntısı gıbı bısey olamaz yok dun yıne aynı seyı yaptı..
yani sen böyle bi adamın gerçek yüzünü öğrenmişsin adam lokmalarını saymış hesap kitap yapmış napcam diyemi düşünüyosungit bi kurban kes sadaka felan ver
gercektn oyle mı dıyorsun arkadsm aslında ben de kendımden cok uzaklastm onnla tanıstıktan sonra sanırım bı psıkıyatrıste fln gıtmem gerekıyo yıne aynı sey oldu nefes alammıyorum gıbı:2:
Biz erkek arkdaşımla 3 yıldır beraberiz fakat 3 yıldırda öğrenciyiz okullar bu sene bitiyor. Bu zaman kadar ben de harcadım o da ama sanırsam o benden önce bir işe gircek bakalım o zaman nolucaz görücez. Ama hiç bir erkeğin parasına da güvenmem kendi cebimdekine güvenirim sadece.
ama ben onu hala deli gibi seviyorum sanırım benm de yanlıs yaptıgım bır suru sey var allahm arıcam sanırım nasıl aramaz benı aglıyorum 2 gundur hep tartısmalarda o aradı sımdı aramıyo tanısmaya geleceklerdı hayallerım vardı sımdı baskasınn mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?