erkek arkaşımın annesi benimle tanışmak istemiyor

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
herkese merhaba 1 yılı geçen ve devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesi beni biliyor yengeleriyle tanıştım ama annesi nedense tanışmak istemiyor benimle 3 ay önce falan erkek arkadaşım annemle tanıştırcam diye evlerinin önüne kadar getirdi arabasıyla bi annem uyanmışmı bakıp geleyim dedi sonra geldi başka yere gidelim dedi neyse müsait değildir diye düşündüm takılmadım fazla ama bu gün yine erkek arkadaşım beni aradı annemler hamur seriyomuş senide çağırıyolar falan diye tamam dedim yoldada bitirdiylerse durmayız orda falan dedi evlerine yaklaştık annesi balkondaydı arabayı görünce eve girdi evlerinin önüne gittik bitirmişlermi diye bakayım dedi erkek arkadaşım gitti sonra yengeleriyle geldi annesi yine yoktu işi bitirmişler falan dedi ama ben kendimi çok kötü hissettim istenmiyomuşum gibi neden tanışmak istemiyor olabilir sizce benimle okuduğunuz için teşekkür ederim

Belki de erken olduğunu düşünüyordur henüz
Tanımadığına göre sizi önyargısı olacak değil ya?

canım bunu neden erkek arkadaşına sormuyorsun?? eminim geçerli bir sebebi vardır.. yoksa neden seninle tanışmak istemesin ki..

Oğlunun yaşının ciddi bir şey için küçük olduğunu düşünüyorsa, seninle görüşüp işleri olduğundan daha ciddi bir hale getirmek istemiyor olabilir. Yengeleri seninle ilgili olumsuz şeyler söylediyse ilişkinizden çok hoşnut olmadığı için yüz vermek istemiyor olabilir. Ya da kendisinin seninle veya ilişkinizle ilgili olumsuz düşünceleri olabilir.

Belki de erken olduğunu düşünüyordur henüz
Tanımadığına göre sizi önyargısı olacak değil ya?

galiba erken olduğunu düşünüyor hani oraya kadar gitmeseydim tanışmak istememesi sorun değildi ama orda kendimi nedense çok kötü hissettim teşekkür ederim cevabınız için

yengeleriyle gayet iyiyiz kötü bir şey söylüceklerini sanmıyorum arada feceden yazarlar bile canım 21 yaşında erkek arkaşım da çok küçükte sayılmaz ama evlenmemize daha var teşekkür ederim cevabınız için

canım bunu neden erkek arkadaşına sormuyorsun?? eminim geçerli bir sebebi vardır.. yoksa neden seninle tanışmak istemesin ki..

sordum canım abisi yengesini kaçırmış annesi borcun altına girmiş zamansız ondan aynı şey olcağından korkuyomuş

sordum canım abisi yengesini kaçırmış annesi borcun altına girmiş zamansız ondan aynı şey olcağından korkuyomuş

hmm yani erken olduğunu düşünüyor... boşver canım sende acele etme.. zamanı gelince her şey hayırlısıyla olur inşallah..

erkek arkadaşınızın bu tanışma isteğinizi annesine ilettiğine emin misiniz? belki erkek arkadaşınız annesine hiç söylemedi bile aksine seni görürse utanıyor bile diyor olabilir.

bunu bende yaşadım aynısı olmasada

şimdi gülüyorum.sanki ben onu görmeyi cook istiyodum pehh.
kaçıodu benden. hatırladım da ogünü

seni sevmedigi kesin.seven uzaktanda olsa hergün telefon acıo hem sevgilinin annesinin ve tüm ailesinin seni sevmesi gibi güzel bişe yok.

Ayy bu kızlar da ne istiyor kaynanlardan her şeyi çok düşünme cancagızım. sonra da görmek istemicen bırak boşver evlenmenize daha varsa tanışıp napıcan. Bence tanışmak istemeyen sen olmalısın biraz agırlıgını koy. Bence sorumluluk fazladan böyle bir şey..

21 yaş bir erkeğin evlenmesi için çok küçük. Senin de dediğin gibi evlenmenize daha çok vakit olmalı. Bu durumda erkek arkadaşının annesi de doğal olarak işlerin ciddiye binmesini istemiyordur. Yengeleri ile filan da tanışmışsın, bir de annesi ile tanışsan iyice gelin havasına girersin diye korkuyordur kadıncağız. Ayrıca ciddiye binmek üzere olmadığı sürece oğlunun hiç bir kız arkadaşıyla tanışmayı kabul etmemesi bir yandan da güzel bir şey, bir gün seninle tanıştığında bunun özel bir şey olduğunu bilirsin hiç değilse.

21 yaş tabiki de çok küçük bir erkek için.

21 yasında bi erkek karakteri oturmamıs olur.

21 yasında olduguna gore sende ya daha kucuksun yada yasıtsın.

bu evlenme işini büyüklere bırak . cok kcuuksunuz beaa.

kaynana benle tanısmak istemedigini duysaydım sevıncten havalara ucardım.

keske bende daha geç tanışsaydım.

Son düzenleme:
erkek arkadaşının yaşının küçük olduğu ,seni habersiz paldır küldür eve götürüp getirmesinden belli
siz birbirinizi tanıyın çook sonra usulünce tanışırsın annesiyle
böyle kabul görmeyi bekler gibi gidip durma

cevap basit canım malesef sizi istemiyo demek ki?
hem kaç yaşındasın ki boşver durum ciddi olunca zaten gelirler onlar tanışmaya..
nişanlılık dönemindede tanımış olursun,

galiba erken olduğunu düşünüyor hani oraya kadar gitmeseydim tanışmak istememesi sorun değildi ama orda kendimi nedense çok kötü hissettim teşekkür ederim cevabınız için

böyle bir durum yaşadıktan sonra tanışmak için kendisinin sizi aramasını bekliyin bence. telefonda arayıp görüşelim tanışalım demeden de üçüncü kere sırf erkek arkadaşınızın sözü ile ayağına gitmeyin derim ben tabi yine kendi tercihiniz

siz neden ayagına gıttınız kı
ben ve aılemden hıcbır kız bunu yapmadı hamdolsun ve bılıyor musunuz hepımızınde kıymetı kıymettır yanı eslerımızın aılesı yanında...nısanlıyken bıle o tarafa aıt bır dugune goturebılmek ıcın bızzat kv kırk dereden su getırmıstı zor ızın almıstı kuzenın annesınden bızde boyledır kıymetlıdır kızlarımız
sızınkısı boyle gıderse kendı gelen gelıncık ne ıncık ıster ne boncuk olacak haberınız olsun
bu kadar heveslı durmayın bır daha asla tanısma gırısımınde bulunmayın
bızım adetlerımıze gore dısarda bıle tanısılmaz gelını tanımak ısteyen eve gelır gorur canım
tabıı sımdı bunlar sıze sacma da gelebılır amma velakın dogrusu budur
tas yerınde agırdır

Canım 21 yaş çok küçük bir erkek için, ondan tanışmak istemiyor olabilir.

Ama bunun yanında sana benden bir abla tavsiyesi. Sevgilinin annesiyle/ailesinden herhangi bir fertle, öyle yoldan geçen biri gibi yok hamur sererken, yok daha uyanıp uyanmadığı belli olmayan saatlerde tanışılmaz.

Tanışırsan ve bu işin sonu evlilik olursa bil ki sana saygı duymayan bir ailenin içindesin artık. Umarım anlatabilmişimdir.

amaan tanışıp napcan

ne kadar uzun süre tanışmazsan o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…