herkese merhaba 1 yılı geçen ve devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesi beni biliyor yengeleriyle tanıştım ama annesi nedense tanışmak istemiyor benimle 3 ay önce falan erkek arkadaşım annemle tanıştırcam diye evlerinin önüne kadar getirdi arabasıyla bi annem uyanmışmı bakıp geleyim dedi sonra geldi başka yere gidelim dedi neyse müsait değildir diye düşündüm takılmadım fazla ama bu gün yine erkek arkadaşım beni aradı annemler hamur seriyomuş senide çağırıyolar falan diye tamam dedim yoldada bitirdiylerse durmayız orda falan dedi evlerine yaklaştık annesi balkondaydı arabayı görünce eve girdi evlerinin önüne gittik bitirmişlermi diye bakayım dedi erkek arkadaşım gitti sonra yengeleriyle geldi annesi yine yoktu işi bitirmişler falan dedi ama ben kendimi çok kötü hissettim istenmiyomuşum gibi neden tanışmak istemiyor olabilir sizce benimle okuduğunuz için teşekkür ederim
Belki de erken olduğunu düşünüyordur henüz
Tanımadığına göre sizi önyargısı olacak değil ya?
Oğlunun yaşının ciddi bir şey için küçük olduğunu düşünüyorsa, seninle görüşüp işleri olduğundan daha ciddi bir hale getirmek istemiyor olabilir. Yengeleri seninle ilgili olumsuz şeyler söylediyse ilişkinizden çok hoşnut olmadığı için yüz vermek istemiyor olabilir. Ya da kendisinin seninle veya ilişkinizle ilgili olumsuz düşünceleri olabilir.
canım bunu neden erkek arkadaşına sormuyorsun?? eminim geçerli bir sebebi vardır.. yoksa neden seninle tanışmak istemesin ki..
sordum canım abisi yengesini kaçırmış annesi borcun altına girmiş zamansız ondan aynı şey olcağından korkuyomuş
yengeleriyle gayet iyiyiz kötü bir şey söylüceklerini sanmıyorum arada feceden yazarlar bile canım 21 yaşında erkek arkaşım da çok küçükte sayılmaz ama evlenmemize daha var teşekkür ederim cevabınız için
yengeleriyle gayet iyiyiz kötü bir şey söylüceklerini sanmıyorum arada feceden yazarlar bile canım 21 yaşında erkek arkaşım da çok küçükte sayılmaz ama evlenmemize daha var teşekkür ederim cevabınız için
galiba erken olduğunu düşünüyor hani oraya kadar gitmeseydim tanışmak istememesi sorun değildi ama orda kendimi nedense çok kötü hissettim teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?