- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
erkek arkadaşınızın bu tanışma isteğinizi annesine ilettiğine emin misiniz? belki erkek arkadaşınız annesine hiç söylemedi bile aksine seni görürse utanıyor bile diyor olabilir.[/QUOTE
yardıma beni o çağırtırmış şakasınamı dedi bilmiyorum erkek arkadaşım beni arayınca yapma etme falan demiş tabi ben bunu sonradan duydum baştan duysaydım hiç gitmezdim oraya teşekkür ederim cevabınız için
21 yaş bir erkek için çok çok çok küçük bir yaş.Zaten olgun bir erkek,dur bakayaım annem uyanmış mı? dur bakayım hamur bitmiş mi gibi sanki komşu götürüyormuş olaylarına girmez.Senin yaşında küçük olmalı ki,aklıselim bir kız ağırlığını korur,hamura yardıma,ya da hazırlıksız bir ev ortamına pat diye tanışmaya gitmeyi kabul etmez.
Ne zaman evlilik yaşın gelir,sana evlenme teklif eder,dışarda buluşur tanışırsınız.Ya da gelir o sen ve ailenle tanışır.Kendini kapıdan döndürtme.
herkese merhaba 1 yılı geçen ve devam eden bir ilişkim var sevgilimin ailesi beni biliyor yengeleriyle tanıştım ama annesi nedense tanışmak istemiyor benimle 3 ay önce falan erkek arkadaşım annemle tanıştırcam diye evlerinin önüne kadar getirdi arabasıyla bi annem uyanmışmı bakıp geleyim dedi sonra geldi başka yere gidelim dedi neyse müsait değildir diye düşündüm takılmadım fazla ama bu gün yine erkek arkadaşım beni aradı annemler hamur seriyomuş senide çağırıyolar falan diye tamam dedim yoldada bitirdiylerse durmayız orda falan dedi evlerine yaklaştık annesi balkondaydı arabayı görünce eve girdi evlerinin önüne gittik bitirmişlermi diye bakayım dedi erkek arkadaşım gitti sonra yengeleriyle geldi annesi yine yoktu işi bitirmişler falan dedi ama ben kendimi çok kötü hissettim istenmiyomuşum gibi neden tanışmak istemiyor olabilir sizce benimle okuduğunuz için teşekkür ederim
Erkek Arkadasinin Annesiyle tanisman böyle catkapi olmazki, belliki erkek arkadasin bunu hic düsünmemis, hem annesini hem seni kötümdurumda birakmis...Annesi kendince haklidir, ama sende haklisin sap gibi kalmissin... Bence bundan sonra erkek arkadasin tekrar bu sekil bi teklifle geldimi kesinen red et...Ben daha Ailenle hazir degilim tanismaya de, ayrica kapidan dönmekte hic hos degil ve bu tanisma olayini iyice is ciddiye bininceye erteleyin, ama ozamanda agirligini koy davetsiz gitme derim...simdilik Kaynanasiz hayatin tadini cikart bence....
daha çok erken olduğunu düşünebilir. hiç gerek yok tanışmanıza.
yaşlar kaç?
eğer küçükseniz zaten ailelerin tanışmasına kadar bireysel tanışmanıza gerek yok.
neden şimdiden içli dışlı olasınız ki?
bayramda, özel günlerde arayıp sorman gerekir.
birbirinize karşı resmi bir bağ olmadan sorumluluk altına girmiş olursunuz.
bence gerek yok.
ben zaten tanışma meraklısı birisi değilim erkek arkadaşıma daha bir kez bile beni annenle tanıştır demedim o olay ilk olduğunda evlerinin önüne getirdi annemle tanıştırayım seni dedi önceden ayarlanmış bişey değildi dün aradığındada annemler yardıma çağırıyo dedi yoksa ben yüzsüz bir insan değilim habersiz gitmek istemem zaten bundan sonra iş iyice ciddiye binerse öyle tanışcam teşekkür ederim cevabınız için
21 yaş bir erkeğin evlenmesi için çok küçük. Senin de dediğin gibi evlenmenize daha çok vakit olmalı. Bu durumda erkek arkadaşının annesi de doğal olarak işlerin ciddiye binmesini istemiyordur. Yengeleri ile filan da tanışmışsın, bir de annesi ile tanışsan iyice gelin havasına girersin diye korkuyordur kadıncağız. Ayrıca ciddiye binmek üzere olmadığı sürece oğlunun hiç bir kız arkadaşıyla tanışmayı kabul etmemesi bir yandan da güzel bir şey, bir gün seninle tanıştığında bunun özel bir şey olduğunu bilirsin hiç değilse.
Canım,sen o ilk olayda arkadaşına tavrını koysaydın ikinci kez reddedilmenin kırgınlığını yaşamazdın.Böyle şeyleri sana danışmalı.Bir de daha henüz tanımadığın birinin evine ne diye yardıma gidesin ki!!Yardıma çağırmak ne demek.Ne kadar annesini sizin ilişkinize dahil ediyor.Annesi durduğu yerde dursun.Yani ilişkinizin dışında.Senin de dediğin gibi ne zaman ciddiye binerse olaya dahil olur.Ama gerçekten 21 yaşında bir erkeğin ilişkisini annesi pekte ciddiye almaz canım.
21 yasında bi erkek karakteri oturmamıs olur.
21 yasında olduguna gore sende ya daha kucuksun yada yasıtsın.
bu evlenme işini büyüklere bırak. cok kcuuksunuz beaa.
kaynana benle tanısmak istemedigini duysaydım sevıncten havalara ucardım.
keske bende daha geç tanışsaydım.
erkek arkadaşının yaşının küçük olduğu ,seni habersiz paldır küldür eve götürüp getirmesinden belli
siz birbirinizi tanıyın çook sonra usulünce tanışırsın annesiyle
böyle kabul görmeyi bekler gibi gidip durma
cevap basit canım malesef sizi istemiyo demek ki?
hem kaç yaşındasın ki boşver durum ciddi olunca zaten gelirler onlar tanışmaya..
nişanlılık dönemindede tanımış olursun,
böyle bir durum yaşadıktan sonra tanışmak için kendisinin sizi aramasını bekliyin bence. telefonda arayıp görüşelim tanışalım demeden de üçüncü kere sırf erkek arkadaşınızın sözü ile ayağına gitmeyin derim ben tabi yine kendi tercihiniz
siz neden ayagına gıttınız kı
ben ve aılemden hıcbır kız bunu yapmadı hamdolsun ve bılıyor musunuz hepımızınde kıymetı kıymettır yanı eslerımızın aılesı yanında...nısanlıyken bıle o tarafa aıt bır dugune goturebılmek ıcın bızzat kv kırk dereden su getırmıstı zor ızın almıstı kuzenın annesınden bızde boyledır kıymetlıdır kızlarımız
sızınkısı boyle gıderse kendı gelen gelıncık ne ıncık ıster ne boncuk olacak haberınız olsun
bu kadar heveslı durmayın bır daha asla tanısma gırısımınde bulunmayın
bızım adetlerımıze gore dısarda bıle tanısılmaz gelını tanımak ısteyen eve gelır gorur canım
tabıı sımdı bunlar sıze sacma da gelebılır amma velakın dogrusu budur
tas yerınde agırdır
Canım 21 yaş çok küçük bir erkek için, ondan tanışmak istemiyor olabilir.
Ama bunun yanında sana benden bir abla tavsiyesi. Sevgilinin annesiyle/ailesinden herhangi bir fertle, öyle yoldan geçen biri gibi yok hamur sererken, yok daha uyanıp uyanmadığı belli olmayan saatlerde tanışılmaz.
Tanışırsan ve bu işin sonu evlilik olursa bil ki sana saygı duymayan bir ailenin içindesin artık. Umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?