erkek arkaşımın annesi benimle tanışmak istemiyor

21 yaş bir erkek için çok çok çok küçük bir yaş.Zaten olgun bir erkek,dur bakayaım annem uyanmış mı? dur bakayım hamur bitmiş mi gibi sanki komşu götürüyormuş olaylarına girmez.Senin yaşında küçük olmalı ki,aklıselim bir kız ağırlığını korur,hamura yardıma,ya da hazırlıksız bir ev ortamına pat diye tanışmaya gitmeyi kabul etmez.
Ne zaman evlilik yaşın gelir,sana evlenme teklif eder,dışarda buluşur tanışırsınız.Ya da gelir o sen ve ailenle tanışır.Kendini kapıdan döndürtme.

Erkek Arkadasinin Annesiyle tanisman böyle catkapi olmazki, belliki erkek arkadasin bunu hic düsünmemis, hem annesini hem seni kötümdurumda birakmis...Annesi kendince haklidir, ama sende haklisin sap gibi kalmissin... Bence bundan sonra erkek arkadasin tekrar bu sekil bi teklifle geldimi kesinen red et...Ben daha Ailenle hazir degilim tanismaya de, ayrica kapidan dönmekte hic hos degil ve bu tanisma olayini iyice is ciddiye bininceye erteleyin, ama ozamanda agirligini koy davetsiz gitme derim...simdilik Kaynanasiz hayatin tadini cikart bence....

ben zaten tanışma meraklısı birisi değilim erkek arkadaşıma daha bir kez bile beni annenle tanıştır demedim o olay ilk olduğunda evlerinin önüne getirdi annemle tanıştırayım seni dedi önceden ayarlanmış bişey değildi dün aradığındada annemler yardıma çağırıyo dedi yoksa ben yüzsüz bir insan değilim habersiz gitmek istemem zaten bundan sonra iş iyice ciddiye binerse öyle tanışcam teşekkür ederim cevabınız için

daha çok erken olduğunu düşünebilir. hiç gerek yok tanışmanıza.
yaşlar kaç?
eğer küçükseniz zaten ailelerin tanışmasına kadar bireysel tanışmanıza gerek yok.
neden şimdiden içli dışlı olasınız ki?
bayramda, özel günlerde arayıp sorman gerekir.
birbirinize karşı resmi bir bağ olmadan sorumluluk altına girmiş olursunuz.
bence gerek yok.

davetsiz zaten bir yere gitmem ama erkek arkadaşım zamansız götürdü. ben haberi var hatta o çağıttırdı sandım iş ciddiye binmeden asla tanışmam artık zaten bu olaylardan sonra çok meraklımış gibi gözüktüm çok kötü hissettim kendimi teşekkür ederim cevabınız için

yaşım 20 haklısınız zaten ben tanıştır beni demedim hiç bi zaman iş ciddiye binince daha anlamlı olur zaten ama orda öylece kalmak çok kötü bi durumdu benim için tşekkür ederim cevabınız için

Valla bende 21 yaşındaki oğlumun sevgilisi ile tanışmam. Ha denk gelir o ayrı.

Bugün Ayşe'dir, yarın Fatma'dır her sevgilisiyle de tanışamam ki.

Az büyüsün, okulu, askerliği bitsin eli ekmek tutsun 27-28 olsun o zaman farklı olur.

siz küçük olduğunuz için 21 i sanırım gözünüzde büyütüyorsunuz, 21 yaşındaki gencin ciddi ilişkiyle ne işi var allahını seversen.

O yüzden mutluysan günü yaşa, anasını danasını dert etme.

Canım,sen o ilk olayda arkadaşına tavrını koysaydın ikinci kez reddedilmenin kırgınlığını yaşamazdın.Böyle şeyleri sana danışmalı.Bir de daha henüz tanımadığın birinin evine ne diye yardıma gidesin ki!!Yardıma çağırmak ne demek.Ne kadar annesini sizin ilişkinize dahil ediyor.Annesi durduğu yerde dursun.Yani ilişkinizin dışında.Senin de dediğin gibi ne zaman ciddiye binerse olaya dahil olur.Ama gerçekten 21 yaşında bir erkeğin ilişkisini annesi pekte ciddiye almaz canım.

haklısınız onunda vardır kendisine göre sebepleri onu yargılamıyorum zaten ben zaten bende erkek arkaşıma söylemedim bile beni ailenle tanıştır diye telefonda aradığında senide çağırıyolar diyince ben tanışmak istediğini sandım orda öylece kaldım sonradan bu kötü yaptı beni yoksa tanışmak istememesi sorun değildi çünkü iş ciddiye binince hrşey daha anlamlı olur teşekkür ederim cevabınız için

haklısınız erkek arkaşım benden önce uzun bir ilşkisi bile olmamış zaten ondanda önemsemiyor olabilir canım teşekkür ederim cevabın için

evet evlilik daha uzak zaten bize canım ama bir daha ret edime olayını yaşamıcam inşallah ne zman ciddiye binerse o zaman olur teşekkür ederim cevanız için

bundan sonra zaten erkek arkaşım götüreyim falan dersede asla gitmem çok kötü bi durumdu çünkü benim için teşekkr ederim cevabını için

cevap basit canım malesef sizi istemiyo demek ki?
hem kaç yaşındasın ki boşver durum ciddi olunca zaten gelirler onlar tanışmaya..
nişanlılık dönemindede tanımış olursun,

yaşım 20 artık zaten ciddiye binince olur asla gitmem birdaha tanışmaya canım teşekkür ederim cevabnz için

haklısınız bundan sonra asla gitmem zaten öyle aldım dersimi teşekkür ederim cevabınız için

bir buçuk yıl kadar görüştük annesi beni baştan itibaren görmek istemedi..seviyorum dıye takmadım devam ettim..zorla mı degıl mı kabul ettı göya..nişanlandık..sorunlar hiç bitmedi baştan ne ise o işte..sonunda ayrıldık..ben okuyunca yasadıklarım aklıma geldı öfkelendım hata yaptım cunkı benı ıstemeyen insanların oğlunu sevsem de olmadı..şuan sevıyor muyum hayır..kendımden örneklıyeyım dedım..sizin aynı olacak dıye bırsey yok tabı ama dıkkatlı olun mantıklı..

çok haklısınız bizdede öyledir adet ama dün çok hoşuma gitti çağırdı demesi çok heycanlandım anlatamam size canım ama bir daha asla gitmem iş ciddiye binmeden yada erkek arkaşımın annesi aramadan teşekkür ederim cevabınız için

benden tavsiye hiçbirşekilde erkek arkadaşının evine ailesiyle tanışmaya gitme, onlar gelsin görmek istiyorlarsa. Hem öyle habersiz ziyaret mi olurmuş, hata erkek arkadaşında. İkinci durum zaten içler acısı hamur sermeye çağırıyolarmış tövbe tövbe

anladım canım ama ilk gittiğimde ne olduğunu anlamadım evlerinin önüne geldik annemle tanıştırcam dedi indi arabadan haberim olsaydı zaten sabah gitmiceğimi söylerdim dünde annemler çağırıyo yardıma dedi çağırıyo diyince tamam dedim bende yoksa yüzsüz bi insan değilim habersiz bir yere gitmem teşekkür ederim canım cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…