Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Valla dayak yemekten iyidir. Biraz Bunalım biraz Yanlızlık. Ama siz razısınız . Ne demek bu. Dayak yiyorum ama ayrılamıyorum çünkü yalnızlıktan korkuyorum. Değişik bir psikoloji.

Ironi yapiyorum anlamadiniz sanirim

Yani anlamadıgım gun geçtikçe şiddetin derecesi artıyor ya bir gün boğazına bir bıçak dayarsa ya da Allah muhafaza öldürürse yine de sevecek misin.

Bu dünyada öyle büyük acılara dayanıp dayanabilip ayakta kalan hayatını devam eden insanlar var ki inanın sizin bu insandan ayrılıp yalnızlığa dayanmıcagnz bir durum çok basit istedikten sonra olmayacak bişey yok kendinize bunu yapmayın sevgi ile şiddet aynı cümlede olamaz olmamalı sevgiler

babalarınızın bakmaya kıyamadığı insanlarsınız, çok afedersiniz elin iti, anasının babasının adam edemediği, gelip sizi dövüyor ama iyi bi insan bana değer veriyo ve seviyo mu diyosunuz? sevgi ve değer öyle olmuyo ne yazık ki... benim sevgilim sakallarına lazere giriyo, her çat çat ışını vuruşlarında benim içim acıyo canı acıyodur kıyamam diye. insan sevdiği birine mümkün değil şiddet gösteremez. kendinize bu değeri verirsseniz adam da size o değeri verir. ayrıl kurtar kendini, git yurda yerleş.

Senin gerçek olduğuna inanmiyorum.

Gakılmıştır beniiiiiimm aduuuum diye bi şarkıda kendiniz için yazın söleyin derim

Demek ki birlikte yaşam, bi insanı tanıma yolu değil, değişen bişey yok.
İş en başından hata

Aksine, birlikte yasam, daha uzun bir birliktelige kendini adamadan once, bu insanla olan yasanabilirligi test etmenin tek yolu. Degisen cok sey var. Karsidakini tanima firsati herseyi , tum kararlari degistirir, bu ornek de onun ispati!

Ey güzel Allahım ya babam duysa yasatmaz diyorsun adam ne yapsin ki baska el bebek gül bebek büyütsun gözünden sakınsin koynunda uyutsun sonra elin adamı gelip yavrusunu dövsün sövsün yazık çok yazık .
Aynı evde yaşamak ne ya kendine saygın yok anneni babani da düşünmuyorsun ki kendini dusunesin...
Yazık etmeyin kendinize ailenize gençliğinize .

Aranizdaki siddet olayini o yasadiginiz guzel seylerden soyutlayamazsiniz. Siddet uygulayan kisi bipolar olabilir ya da baska tur gel-gitler yasayabilir. Siz siddet olayini kabuulendiyseniz ya (1) Stockhom Sendromu olmussunuz ve farkinda degilsiniz(2) Cocukken siddet sizin icin normallestirilmis, o yuzden ayrilamiyorsunuz.

Siddet normal degildir. Siz erkek arkadasinizini iyilestiremezsiniz. Onu degistiremezsiniz. Onun kendi kendini tedavi etmeyi istemesi ve yardim almasi gerekir ki hic bir garantisi olmaz . Icine islemisse bu aliskanliklarini yenmesi imkansizdir.

Ne dememizi bekliyorsunuz ask sevgi siddeti yener mi diyelim? Hayir bu dogru degil, yenemez. Ortada klinik bir ruh bozuklugu varsa onun yardim almasi gereken kisi doktoru, siz degilsiniz.

Tekrar soyluyorum. Kadinlarin en buyuk takintisi kotu bir adami yola getirebilecek gucleri olduklarina inanmalari. Bu tamamen bir beyin yikamadir. Kendinizi aldatmayin.

Bekleyin eger kararsizsaniz. Bir gun kendi evinde darp yemis ve olumle bogusuyor olmak istiyorsaniz adami "sevmeye" devam edin.

bir insan nasıl hem sinirlenince gözü dönüp hayatındaki kadını tekme tokat dövüp küfür ve hakaret edip, hem de çok iyi kalpli biri olabiliyor ben anlamıyorum. kapasitem yetmiyor. o yüzden bir yorumda bulunamayacağım.

zaten bdv konularını okudukça diyorum ki dünya da kötü erkek yok
hepsi aslında çok iyi niyetli ve saflar
sadece dolunay çıktığında kurt adama dönüşüyorlar

ya annen de vefat etmiş çok üzüldüm ben senin için
bi de hanzonun birinden dayak yiyosun
o evden çık bi yurda yerleş

Koru korune evenip sonra mi ogrenseydi? Ne sacma!

celladına aşık olmak bu kadar yakışır bu konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…