Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Nasıl bir sevgidir bu anlamadim
Kadına şiddet konuları işlenen,islenipte sonuç alınamayan,sonu cinayetle biten bir süreçten bahsediyorsun
Yavrum kac kurtar kendii zararin neresinden donsen kardir

Valla pes diyorum başka bişey diyemiyorum üniversitesi okuyorsun erkek arkadaşinla aynı eve cikmissin neden çıktın o daha bir arkadaş.Esinmi de aynı eve çıkıyorsun en büyük hatayı burda yapmışsın.Annen baban seni okul oku diye göndermiş başka şehre gitte erkek arkadasinla aynı eve çık birde dayak ye diyemi gönder di.Ailenin haberi var mi erkek arkadasinla ayrı eve cikmana.Ben bırak kızıma oğluma bile izin vermem ayrı eve çıkmasına kız arkadaşıyla.Dayak olayına hiç deyinmiyorum bile 9 senelik evliyim 8 yaşında oğlum var beni dövecek eşim öyle mi...Ben 9 senelik eşimden bir tokat yemedim sen 3 4 aylık erkek arkadaşına güzelce dövdür kendini.Hiç mi akıl fikir yok sen de seviyormuş ta çok iyiymiş te iyi o zaman ye dayani otur..Valla benim eşim bir melek miste haberim yokmuş benim.Nasıl kendini bu şiddete magruz birakirsin allah sana akıl fikir versin.

Şiddet nasıl normalleştirilebilir anlayamıyorum. Elin oğlu gelip bana vuracak ben de dünyayı başına yıkmadan onunla olmaya devam edeceğim. Pişman olup ağlamak öyle olmaz canım bu yaptığını öyle ödetirim ki pişmanlık ne demek anlar o zaman. Sen kim köpeksin derler adama. Çok sinirleniyorum her seferinde şu şiddet konularına. Biraz kendinizin kıymetini bilin lütfen.

tüm sayfaları okuyamadım
belki yazılmıştır ama bir de ben yazayım
bu adam sizi bırakmadığı sürece siz bu adamdan ayrılamazsınız belli, hatta sizinle evlenmek isterse evlenirsiniz de
ama ne olur bu sapkın dünyanıza çocuk yapmayın
sizin gibi şiddetle yaşamayı seçenlere değil
dünyaya getirdikleri çocuklara çok üzülüyorum
ya onlar da dayak yiyorlar, ya da annelerinin dayak yediğini görerek travma yaşıyorlar

çocuk yaparsanız ilişkiniz düzelmez
çocuk ilişkinizi kurtarmaz, sevgilinizi size daha yaklaştırmaz
bunları şimdiden beyninize yazın ne olur

Ahh be canım sevgiliyken döven evlenince neler yapmaz? Yol yakınken ayrıl işte. Sonra ilerde burada "evliyim,kocamdan şiddet görüyorum " diye konu açmanı istemeyiz..

Sebep her ne olursa haber, hiç bir kadın şiddet, küfür, hakaret hak etmezzzz...

Ne farkeder
Her halukarda şiddet görüyor
Siz de kadın cinayeti duyunca ama o kadın da ne yapmıştır kim bilir diyenlerden misiniz
Azalarak bitseniz keşke
Bu şiddetlerin cinayetlerin bir nedeni de sizin gibiler
Keske senin gibilerde azalarak bitse canim ya,ben merakimdan sordum ona gore cozum soyleyecektim ayrica seni hic ama hic ilgilendirmiyor yargisiz infaz yapma ne diyecegimi bile bilmiyorsun.Keske senin gibi on yargili dedigim dedik anlamadan etmeden konusmak icin konusan insanlar azalsa da insanlar kendisini aciklama geregi duymasa..

Sevgi ve şiddet. . Şiddetli sevdiği için mi şiddete başvuruyor. Kardeşim ananin aldığı değil babanın sattığı değil. Yol ver gitsin. Kendinize bunu reva görmeyin.

Dayak yemekten beynin calismaz olmus. Sevgilim diyosun dovuyor saldiriyor diyorsun cikmazdayim diyorsun. Ne biliyim ben bagdastiramadim. bir de utanmadan annesine babasina mi anlatiyorsun kacip kurtulacagin yerde. ne bicim ezdirmissin kendini. Bir de cok seviyorum ozlerim ne ya omrun boyunca seni dovcek adami yaninda mi gormek istiyorsun. Bence senin canin dayak istiyor baska derdin yok. Git yanina iki tartaklasin. Gercekten baska diyecek soz birakmamissin.

İstemeseniz bile böyle olaylardan sonra nasıl bu adamlardan soğumazsınız? Zaten ayrılmak istegiğinizde asıl kaba kuvveti görür, boşanmak istediğinde bıçaklanan, hayatını kaybeden kadınları bir nebze anlarsınız. Belki o zaman soğursunuz... Daha sevgiliyken böyleyse gerisini siz düşünün.

Şiddet ve iyi biri kelimelerini aynı cümlede nasıl kullanabiliyorsunuz?
Evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz ve adam saçınızı çekerek başlamış, şöyle okkalı bir tepki almayınca işi ilerletmiş,kolayınıda bulmuş,dövüp dövüp ağlıyor, sizde affediyorsunuz. Sizi dövmemesi için tek bir neden gösterin bana.
Bakın siz sevgiliyken böylesini yaşıyorsunuz, evlenince zannediyormusunuz ki adama sihirli değnek değecek melek gibi olacak,yapmayın kendinizi kandırmayın ilerde daha beter olacak.
Kendinize zerre kadar değer veriyorsanız,silkelenip kendinize gelin. Dayağın hiçbir mantıklı sebebi,açıklaması olamaz,bunu unutmayın.

3 ay icinde saç cekmeyle baslayip günümüze kadar artan şiddet görüyorsun yil sonuna doğru finallere giremeyecek duruma geleceksin anlaşılan. ..senin icin çok üzüldüm

çok çok çok seviyorsan çok çok çok şiddet göstermesine de ses çıkarmıyacaksın. allah akıl fikir versin

ne diyelim sana. seni devamlı döven adamı seviyorum dedikten sonra..
seçimini yapmışsın sen.

sana ne diyelim ozaman herşey söylenmiş ne yapalım burası türkiye kaderine razı ol mu diyelim ne diyelim canım ne istiyosun ?
aynenn öyle dememizi bekliyor. acıyor arada ama geçer. oda seni seviyoooooooo.

olur. erkektir döverrrrr . bırakma sakın.
oldumu konu sahibi.
bu gazla git sevgiline ,dövsün yine. takma takacaksan artema tak. tınn yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…