Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

türkiye de sizin gibi durumu yaşayan kadınların sonunu televizyondan izliyoruz fazla söze gerek yok çoooook seviyorsanız ölmeyi göze alacaksınız zira daha sevgiliniz olan bu kişiye sessiz kaldıkça zaten siz ölü bir kadınsınız sizi dövmek için sevmedi heralde? ya da iyi zamanlarımız oldu demişsin sonucu şiddet olan bir ilişkinin iyi tarafı kalabilir mi ki?

aynen öyle.
evlenince yiyecekti datağı. şimdi evlenmeden ayrılma şansı var. . beraber yaşayan herkes şiddete uğramıyor ayrıca. etrafımda bir sürü örneği var bunun

merhaba,

bundan brkaç ay once de ben baska bir nedenle sorun yasadıgım ilişkimde, ilk sevgilim ayrılamam vs vs diye sızlanıyordum, ustelik 7 yıllık bir birliktelikti ve yeni sözlenmistik. konularıma bakabilirsin..

aynı soyledigin gibi ya yapamam nasıl olucak, atlatamam vs dusunuyordum..
inan oyle degil.. ayrıldım ve kendime geldim.. hayat cok guzel...bundan sonra ömründe kimseyi sevmesen yada birseyler paylasmasan bile inan böyle bir hayattan iyi..
ayrılınca ben birkaç hafta kötüydüm daha sonra toparladım..hiç te ay nolucak simdi falan olmuyor.. bu yasadıgın sey ask degil arkadasım emin ol bunu yasamak zorunda degilsin..
aranızda ask bagı yok olamaz zira size siddet gosteren biri sizi seviyor olamaz... kimse boyle bir yasantıyı hak etmiyor... onsuz da bir hayatın vardı bunu unutma..onsuz da mutlu olabilirsin..
cesaretini topla ve bu hayattan kurtul... evet baslarda alıskanlık vs uzulebilirsin ama inan ki simdiki halinden daha iyi olacak...

erkekler malesef kolay elde edince kendilerini efendi gibi görüyor zaten ona mecburmuşsun gibi evlenincede yapabilir ama böyle hemen teslim olmak niye ...
biraz caba harcamalı bence
hepsi değil. böyle düşünen erkeğe yolu verirsin anlar mecburmu değilmi işte

benim arkadadaşlarımda kuzenlerideyaşadı. şu an onlarla evli. buna ne diyorsunuz peki

gaddarca dedigin aci gercekler!!
sana gaddarca gelebilir ama hepsi doru
sinir hastasini sen tedavi edemesin o seni dövüp dövüp tedavi gerektigini düsünmüyosa hic ugrasmaya degmez yakani pacani kurtar seni dayakdan öldürmüden hic mi okumuyosun haber
niye cekiosun bunlari neden sana dayak atmasina izin veriosun
muhtacmisn sen ona yazik günah degilmi sana hic mi gururun onurun yok senin
kim bilir annen baban nsl yetistirdi seni elin oglu gelsin dövsün diyemi bi sinir hastasiyla ömrünü gecir diyemi belki öpmeye kiyamadilar
ama sinirlendigi an senin canini yakmakdan cekinmeyen adamla sen ayni evi paylasiosun
bide ögrencisin egtimlisin sizin gibileri böyle seyi cekiosa baskalari ne yapsin
yazik günah gencligine gelecegine ailene ....

erkek arkadaşımı seviyorum normalde iyi biri ama beni dövüyor

ay çok iyi biri ya Maaşallah böylesini kimse bulamaz

böyle kadınlar çekecekleri her çileyi hak ediyor gram acımıyorum.

allah akıl versin sana şiddet gördüğün halde hala övüyosun üstelik övdüğün kişi bir öğrenci ve sevgilin bile deil

okadar iyiymiş okadar sevıyormus kı senı öldürecek sevgısınden
ayı mıydı o yavrusunu severken öldururmus
bı ayıyla bırlıktesınız hanfendı
ben kadınları gercekden anlamıyorum

yani 7 24 saat olması sorun. olmazsa devam yanii. hı hıı.. anladı sizi ben:)

konu şiddet ancak millet aynı evde yaşamaya takmış namus dersi veriyor.pes!

Seni seviyor,düşünüyor çok iyi kalpli ömür boyu onunla yaşamak istiyosun..
şok oldum sen aklını peynir ekmeklemi yedin canım..sevgi bumu ? seni döven sana hakaret eden kişi seni nası seviyor nası bir sevgiymiş bu..lütfen arkana bakmadan kaç..benim eski eşimde bana şiddet uyguladıktan sonra oturur hüngür hüngür ağlardı..sevgilin tam bi manyak şimdiden kurtulmazsan ileride daha kötü şeyler yaşarsın ..

ŞİMDİ
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/benim-tanisma-hikayem.687582/

Bu diğer konun. bu adamn şiddet bağımlısı olduğu o kadar belliymişki. ve sen bunu övünç kaynağı olarak algılamışsın. ben olsam kaçardım direkt topuklardım. kısaca adam kendini belli etmiş sen o yaptığı söylediği şiddet konuşmasını seni sevmekle eşdeğer tutmuşsun. oysa bu adam resmen psikopatlık yapmış. ve öyleymişte.

Ona esas aşık olma sebebim ise.. bir aksam yurtta kız kavgası vardı..kavgayla benim alakam yoktu ama ben arkadasımı yalnız bırakmamak için gitmiştim..kızlardan biri bana sen sus k....k dedi bana.. ben hayatımda böyle bi hakaret duymadım allahın salağı gelmiş bana ağza alınmıcak söz söyledi. Ben çıktım odama ağlıyorum.. arkadasım sevgilime haber vermiş söyle söyle olmus diye. 5dk geçmedi gelmiş askım aradı beni 4. kata gel dedi. İndim toplamıs kızları,dizmiş sıraya o kız benden herkesin içinde özür diledi. Bu kız benim kız arkadasım ona bişey diyen olursa onu burda sallandırırım dedi ucuyorum ben resmen mutluluktan o akşam gercekten bana değer verdiğini çok iyi anladım.. Onu çok seviyorum,inşallahta hep böyle güzel devam eder. Birinden duyduğum kadarıyla Fleure'e bişey diyen olursa bu yurdu yakarım demiş ay bitanem benimmmm o ya. Allah ayırmasın, o benim ilk sevgilim. Çok özel biri benim için. EVET ODUN! hemde çooook odun. Hiç seviyorum dememiştir mesela, ama değer verdiğini görüyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar Arkadaşlarımla benimkinin abisine ne mi oldu? Hiç birşey.. kime niyet kime kısmet.. ben

Son düzenleme:
ve o konuda
son mesajın.
birde aldatılmışsın

kısaca şiddet aldatma hepsi var. ve sen hala seviyorsun..

aa neden? bende tam yorum yapacaktım çok hoşsunuz Allah bozmasın diye

Hikayemde bahsettiğim eski sevgilisine geri döndü canım,şimdi ondan da ayrılmış.

Kendine nasıl yakıştırıyorsun bunu anlamıyorum. Babanın yüzüne bakınca utanmıyor musun ? O senin üstüne titrerken elin adamından dayak yemeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…