- Konu Sahibi Ecclicious
-
Hemen ayrıl. Ölsen iyi! Ters bir hareket yapar felç olursun.
aynen öyle.Aynı evde yaşamasa belki dayak yemicekti, evlenince süpriz olacaktı?
Aynı evde yaşamanın konuyla ne alakası var?
Aynı evde yaşamadan evlenip dayakla tanışan pekçok kadın var.
Aynı evde yaşamanın ne kadarrrrrr yanlış olduğunu neden araya sıkıştırıverdiniz? Ne alaka konuyla?
hepsi değil. böyle düşünen erkeğe yolu verirsin anlar mecburmu değilmi işteerkekler malesef kolay elde edince kendilerini efendi gibi görüyor zaten ona mecburmuşsun gibi evlenincede yapabilir ama böyle hemen teslim olmak niye ...
biraz caba harcamalı bence
benim arkadadaşlarımda kuzenlerideyaşadı. şu an onlarla evli. buna ne diyorsunuz pekitamam arkadaşım sen Türkiyeden yaşamıyorsun yada herşeyi ünv ortamı sanıyorsun anladım ben senii... benim çokkkk arkadaşlarım birlikte yaşadılar ünv erkek arkadaşlarıyla çocuklar dönünce başka kızlarla evlendi ünv kızlara istediklerini yaparak
tamam özgürsünüz de ilk defa siz yaşamıyorsunuz deneyimi olan insanlar dinlenmeyip başına buyruk yaşayınca sorunlar çıkıyor
Biraz agir tepkiler vermissiniz, bende sizin gibi dusunuyordum bunlari yasamadan once. Ilk sevgilim dedim, insan gibi anlatiyorum size derdimi bu mu simdi? Daha fazla okuyamam, bu zihniyet vs bla bla , bu mudur arkadaslar? Istemeyen cevap vermesin, erkek arkadasim sinir hastasi ve ben onun tedavi olmasini istiyorum cunku onu seviyorum. Cunku aramizda bu kavgalari bi yana birakirsak bir suru guzel sey yasadik. Allah askina yapmayin ya, insallah siz yasamazsiniz ayni seyleri kizlar, ben sizin gibi gaddarca cevap veremem size.
yani 7 24 saat olması sorun. olmazsa devam yanii. hı hıı.. anladı sizi ben:)Herkes kisiyi cok elestirmis ama..Ne zamandir siddet uyguluyor yazmismi bilmiyorum...sevdigi insan bu kadini 7×24 saat dövdügünü sanmiyorum....sevgide öyle biranda yok olucak bisey degil...elbet bu sekilde devam ederse bir zaman sonra sevgiden eser kalmiyacak...o zaman ayrilicak bu varliktan...ben sidettin bi hastalik oldugunu ve tedavi gerektirdigini düsünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?