Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

onu duyacağım özlem, yalnızlık korkusu ??
afedersiniz ama aranızda duygusal bir ilişkiden başka hiç bir münasebetiniz yok yani hukuki anlamda bir evlilik, bir çocuk vs gibi.
yediğiniz dayakları mı özleyeceksiniz ayrılınca?
şunu kabul edin. kadınına gerçekten değer veren adam onu sakınır bırak dövmeyi vurmayı...
siz hala seviyorum seviliyorum deyin.
Allah akıl fikir versin

ayrıca millete çemkirip durmuşsun arkadaşım ama farkında değil misin bunca insan diğer mağdur kadınlar gibi olma yolun başındasın 21 yaşında gencecik kızsın aşk sevgi bunları sil kafandan kurtar kendini demek istiyor.
sen mi anlamak istemiyorsun ?
şiddet uygulayan hiç bir adamın eskiden döverdi artık dövmez oldu diye bir şeyi yoktur. bu bir kere başladı mı bir ömür devam eder. sizin aranızda yaşananlar illaki vardır. ama daha yaşın genç, tekrar bir ilişkin olabilir, tekrar sevebilir, aşık olabilir daha güzellerini yaşayabilirsin. en azından dayak yemezsin ya. senin bu kadar asi olmana anlam veremedim.

Önce kendinize saygınız olsun. Siz dayak yemeyi, bir köle gibi davranılmayı hak ediyor musunuz önce bunu, sonra da anneniz sizi elin adamı dövsün sonra da başınızda ağlasın diye mi doğurdu büyüttü bunu düşünün.
Saygılar,

Adamı şiddete daha da teşvik eden sizsiniz şuan, bilmem haberiniz var mı?

Sesini çıkarmıyor nasılsa deyip, Allah ne verdiyse girişiyor sanırım. Bunu kendinize nasıl reva görebilirsiniz benim mantığım almıyor. Bana şakasına bile biri tokat atsa atıyorum vursa falan sinirden deliriyorum. Hala sevgiden bahsedip durmayın ya, az mantıklı düşünün.

ADAM da öfke kontrolü yok
Yaptıktan sonra salya sümük pişman olsa ne yazar,
Babanızdan bahsetmişsiniz duysa kıyamet kopar gebertir diye ,
Normal değil mi ?o sizin saç telinize bile zarar gelmesini istemezken ,elin adamı gelsin tekme tokat dövsün !!
Sizde biz birbirimizi seviyoruz,dayak yememe rağmen ayrılmak istemiyoruz çünkü aşk yaşıyoruz diyorsunuz ve çözüm arıyorsunuz,
Geçmş olsun biran evvel yardım alın siz iyi değilsiniz,

Madem çok seviyorsunuz, ayrılmak istemiyorsunuz aynen devam o zaman. Şiddet görmeniz sevginize zarar vermemiş bugüne kadar. Bundan sonra da birşey olmaz. Buradakiler size ne cevap versin. Kendi düşen ağlamaz...

Haftada 1 ayda 3 4 kez olursa dayaga goz mu yumsun yani? Tokatla baslayip hakaret ve küfürle devam etmis boyle bi adamin ay bi kez yanlislikla vurdum kusura bakma diceine inaniomusunz? Buyuk laf etmiim ama eşim bana bi kez vursa orda biter ay yanlislikla bi kez oldu sinir anina denk geldi falan demem yani yanlis dusunuyorsunuz

Nasıl bir evlatsın ki dayak yerken bile anneni babanı düşünmüyorsun.
Sen dayak ye diye anneciğin seni doğurmadı..
Ben susayım en iyisi yoksa kendimi tutamam burada..

Ya ne dememizi istiyor konu sahibi ben anlamadım cidden dayak yiyor ama çok da seviyor bu durumda söylenecek tek birşey var oda AFİYET OLSUN ....

Daha dolmamis aci esigin anlasilan.
Ne diyelim.
Cabucak sinira varmaniz dilegiyle

Canım bende eşimden şiddet gördüm ve boşandım. İnan bunların sonu gelmiyor . Başta seviyor diye düşünüyorsun, öfke kontrolü yok diyorsun bir sürü onu aklamak için şeyler üretiyorsun ama kendine yapıyorsun ona hiçbir şey olmuyor. Çok seven insan tedavi olur ilişkisini kurtarmaya bakar zarar vermemeye çalışır. Ve bazılarının gerçekten çok ciddi ruhsal problemleri oluyor, benimki de öyleydi ne yazık ki bitiyor ve sen sana verdiği zararların sorunlarıyla baş başa kalıyorsun .

Bizim oralarda sopayı sırtında taşıyor derler, heh işte tamda size uygun bir laf...

Sen sevgilini sevmiyorsun, dayak yiyip gözünün morarmasını seviyorsun.
Sen aşkını sevmiyorsun, bir gün onun tarafından "aniden şiddetlenip ölme" ihtimalini seviyorsun!

Eeee, bize ne anlatıyorsun? Azrailinle mutluluklar dememizi mi?

Bi yazdigi yorum daa var son zamanlarda tartistikca boyle kaba kuvvet kullanmasindan dolayi sogudum gb bi yorum yazmis ki ben ilk yazdigi yorumdan da arada bi olan bisi gb algilamadim baya baya tartisma her siddetlendiinde kaba kuvvete basvuran bi pislikten bahsediors burda. Ne kadar sevilirse sevilsin kendisine zarar veren bi adamin sevilecek yaninin kaldigina ya da kalacagina inanmiyorum. 1 kez 5 kez farketmeio sonuc kadina siddet! Tek seferde cinnet gecirio dove dove hastanelik eden de var ama bi kez yapti surekli dovmuyi diip affetsin sussun mu? Yok bunu asla kabullenemem

bak canım, belli ki kafan karışmış, travma falan geçiriyorsun. yoksa bu kafayla sen bırak üni. okumayı ilkokulu tamamlayamazdın.
şimdi hemen pılını pırtını toplayıp o evden çıkıyorsun. arkadaşına git, ailene git, git bir yere. sonra, polise ve okula haber verip bu 'çok güzel zamanlar paylaştığın' zibidiyi ihbar ediyorsun. bu dünyaya gelmesine hangi ikili sebep olduysa onlar uğraşsın tedavisiyle, pisliğiyle.
biraz ağlarsın..vs sonra geçer. sen de bir güzel gidip tedavi oluyorsun. şu travma sonrası stres bozukluğunu atlatıyorsun. bu esnada okulunu da okuyorsun ve sadece maddi anlamda değil, manevi olarak da kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendine saygısı olan bir kadın oluyorsun.
aşk meşk işlerine gelince. karşına 1000 tane daha adam çıkacak. içinden seçersin seversin adam gibi birini. çıkmazsa da tek başına paşalar gibi yaşarsın.

ikinci opsiyon ise, gençliğini 'seviyorum ama ya' dediğin bu tipleme ile geçirirsin. yetişkin olduğunda kafan yerine gelir ama aldığın darbelerden bir daha zor toparlarsın. - o yaşa kadar yaşarsan tabi- ya da artık 3.sayfada haberini okur vah vah deriz. seç beğen al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…